Утеплення плити перекриття на холодному горищі

Тема у розділі 'Звукоизоляция и теплоизоляция', створена користувачем Romek_, 7 січ 2017.

  1. IgorKIE

    IgorKIE Бригадир

    Повідомлення:
    322
    Симпатії:
    145
    Что это такое, в понятии там где Вы сейчас работаете?
    Вопрос не ради спора или прикола.
    Лично для меня это означает, что для обогрева дома совершенно не нужно отопление. Что считаю не реальным.
    Это и есть основной тезис всех технических форумов.
     
    Останнє редагування: 22 січ 2017
  2. barnych

    barnych Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.309
    Симпатії:
    647
    Адреса:
    городок львівської обл.
    реально то системи догріву. в основному суміщені з вентиляцією, тобто повітряний нагрів і інфра червоні системи. по тій причині плита під ногами і над головою не використовується як теплоакумулятор. зовнішні стіни в енергоефективних будівлях утеплені зовні. в пасивних то є термосендвіч. теплоакумулятором можуть бути тільки внутрішні стіни і наповненя інтер*єру. а тут уже дерево, камінь,кераміка.і т.д.
     
  3. IgorKIE

    IgorKIE Бригадир

    Повідомлення:
    322
    Симпатії:
    145
    Теперь все понятно.
    Макаронники?
    Теперь понятно почему Вы применяете теплоизоляцию (она же гидроизоляция) по наружным ограждающим конструкциям и внутри. Ну да, иначе в таком доме не жить...
    Это так , мысли в слух.
    А на полу куда гидроизоляцию ставите?
     
  4. barnych

    barnych Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.309
    Симпатії:
    647
    Адреса:
    городок львівської обл.
    від грунту. тепер на те ваше інакше не прожити. тут різниця в тому як між мерседесом і богданом. і те і друге їде, але комфорт їзди різний.а коли ще порахувати витрати які зчаста мізерні а віддача відчутна то чому б і ні.
     
  5. IgorKIE

    IgorKIE Бригадир

    Повідомлення:
    322
    Симпатії:
    145
    Не хотите писать где строите, дело хозяйское.
    Спрошу по другому.
    Какая среднемесячная температура и расход эл.энергии (на м2) на отопление декабря\января?
    Если нет точных данных, то можно и на вскидку. Первой цифры и где запятая стоит вполне хватит.
    Как я понял классического отопления в таком доме нет. Газ\уголь\шишки покупать не надо.
     
  6. barnych

    barnych Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.309
    Симпатії:
    647
    Адреса:
    городок львівської обл.
    географія від берегів середземного моря до балтики.всі теплові зони є в мережі і сильно від україни не відрізняються. італійці ті на будівництво дивляться по своєму.докладно відповісти по розходах вжко тому що кожний господар вирішує індивідуально який простір і як використовувати.мені допустимо на 200м.кв. було комфортно з 100квт. спожитими за місяць.то вже до оплати.але як прорахувати такі прибомбаси як каміни.які я не користав і що вони зроблять з витратами я не знаю.в німців допустимо є ще фішка догрів рідким топливом. в основному то ріпакова олія.тепер вони ще шизанулись на вітроенергетиці. а ближче до півдня сонячні електропанелі на цікавих умовах- ви нам площу своєго даху. ми вам монтуємо панелі а решта що ви не змогли спожити є наше.помалу проробляють і малі утилізатори електрики що синтезують етаноли вибираючи вуглекислий газ з повітря. що знову ж таки можна використати в рідинних догрівниках. можу вам розповісти з власного дитинства на прикарпатті. ми мали деревяну хату 8на 9 і грілось то від солярки яку тримали на подвірї в 2х кубовій бочці. поки не провели газ.але що те що друге тоді коштувало не багато. соляру часто густо лили в кювет. інакше кажучи то все трошки інакше і без лишньої істерики. плюс до того зарплати в людей в межах 50-100Є за робочий день так що просто не знаю як задовільнити вашу цікавість.на україні все інакше.тут ментально не можуть відірватись від крадіжки що є найпростішим шляхом до убогості.поки люди всі свої зусилля будуть вкладати в те як вкрасти то до нічого не призведе. завжди знайдеться якийсь спритніший злодій.
    по тому що маю в спостереженні на україні то є хата 150м.кв.з доутепленням 10см. мінвати по стінах.стелі як пропоную людям пінофол + утеплення опилками зі сторони стриху. підлоги поки деревяна класика.то все влізає в 300м.куб. за січень то при тому що на свята палилось без міри круглу добу і морозами до 20гр.без міри( то 50гр на котлі вночі і 60гр вдень )при менших морозах я на ніч вимикаю опалення зовсім інакше неможливо спати. зранку достатньо коли ввімкнеться іф нагрівач поки то все розбіжиться і опалення вже потрібно вмикати десь біля обіду.на 60гр.на котлі.утеплення стін влізлось в 2 т.Є то в той час вклав одну зарплату в матеріали і за місяць листопад змонтував сам без сторонньої допомоги в вентильований фасад.мокра метода в такий час вже б була під питанням.тоді то була досить дивна процедура при ціні 1гр. за куб газу.скажемо так спортивний інтерес.
     
    Останнє редагування: 22 січ 2017
  7. IgorKIE

    IgorKIE Бригадир

    Повідомлення:
    322
    Симпатії:
    145
    Очень конечно жаль, что нельзя хотя бы примерно прикинуть эффективность того что Вы делаете.
    А раз нет реальных цифр, то "нет тела-нет дела". Жаль.
    Услышать от строителя было бы куда интереснее чем от "менегеров" или рекламы.
    ..................................
    Я вот лично считаю, что газа\нефти хватит и нам и нашим детям и внукам. Думаю (вероятность не очень конечно большая) что цена на энергоресурсы прилично упадет. Мы может и не застанем (не тот возраст), а дети вполне.
    Предпосылок две:
    -авантюра Маска с электромобилями. Которая переросла в бешенную, уже не управляемую, гонку матерых автопроизводителей "догнать и перегнать" .
    -прорыв в технологии по производству электр.элементов солнечных панелей. Серьезные фирмы отработают промышленную технологию, китайцы её спендолят и все, поехали. Все крыши застелим. Т. более Маск еще и гигант-завод строит по производству батареек для своих машинок. С опоздание, но начнут и это всерьез производить. Проблем с аккумулированием энергии не будет.
    Ветроэнергетика что то энтузиазма не дает. У нас, по соседству понаставили генераторы. Такие огромные дуры! Смотреть страшно. Шибко дорогое удовольствие. Уменьшить их невозможно, есть ветер, есть лопасти, все теоретически просчитано. Тут размер имеет значение.
     
    Останнє редагування: 22 січ 2017
  8. barnych

    barnych Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.309
    Симпатії:
    647
    Адреса:
    городок львівської обл.
    то все пусте.проблема є в змінах клімату як не дивно треба менше використовувати закопаних ресурсів щоб не міняти балансу. тобто все в силах людей і їх суспільній організації.бракує людям мудрості щоб не шкрябати розбите корито.
     
  9. IgorKIE

    IgorKIE Бригадир

    Повідомлення:
    322
    Симпатії:
    145
    Вот именно пустое.
    Хотим и жить без дыма и мерсе ездить :) Не бывает такого.
    Город Солнца как был на бумаге, так и останется. Только новые технологии помогут воздух в городах очистить.
     

Поділитися цією сторінкою