Нет давления в скважине

Тема у розділі 'Скважины и колодцы', створена користувачем alex9209, 12 лип 2016.

  1. alex9209

    alex9209 Новачок

    Повідомлення:
    3
    Симпатії:
    0
    Добрый день. Помогите разобраться
    Пробурили скважину на 70м труба 50.
    Купил насос Pedrollo 1,1 с электронный регулятор давления Pedrollo EASY PRESS II.
    Все подключил. Очень тяжело закачать воду. Давление при закрытом кране манометр показывает 4,5.Только открываем кран первые 2 секунды напор метров 5,потом падает, включается насос и струя воды максимум сантиметров 30. Давление падает на минимум или вовсе пропадает. Куча советов купить сильнее насос, купить станцию с расширительным бачком, бросить в 50 трубу, трубу меньше, например 32 или 25. Подскажите, что мне делать, чтобы скважина работала с нормальным давлением.
    С Уважением Александр.
     
  2. leshiy_40
    Онлайн

    leshiy_40 Заслужений майстер

    Повідомлення:
    8.173
    Симпатії:
    10.030
    Адреса:
    Зах. УкраЇна
    Трохи мало інформації.
    Трубу виймали, може сітка забилася?
     
  3. Виталий Л
    Онлайн

    Виталий Л Прораб

    Повідомлення:
    304
    Симпатії:
    485
    Адреса:
    кременчуг
    Снять регулятор давления и проверть как работает насос без регулятора.
     
  4. Vladimir1966
    Онлайн

    Vladimir1966 Прораб

    Повідомлення:
    564
    Симпатії:
    328
    Адреса:
    Вишгород
    щось трошки не стикується
    У Вас встановлено глибинний центробіжний насос, чи поверхневий єжекторний ?
     
  5. leshiy_40
    Онлайн

    leshiy_40 Заслужений майстер

    Повідомлення:
    8.173
    Симпатії:
    10.030
    Адреса:
    Зах. УкраЇна
    Стикується все нормально. Який в 50-ку може влізти насос...(будьмо уважні)
    Розвели мужика на бабки і весь секрет.
     
  6. alex9209

    alex9209 Новачок

    Повідомлення:
    3
    Симпатії:
    0
  7. Виталий Л
    Онлайн

    Виталий Л Прораб

    Повідомлення:
    304
    Симпатії:
    485
    Адреса:
    кременчуг
    После опускания труб ( специалисты) прокачивали скважину своим насосом?
     
  8. Vladimir1966
    Онлайн

    Vladimir1966 Прораб

    Повідомлення:
    564
    Симпатії:
    328
    Адреса:
    Вишгород
    може ... такі насоси впринципі існують .... Є навіть для внутрішнього діаметру в 32 міліметри.
    Але це із нафтогазової промисловості, і ціни там починаються десь з Ланоса, щонайменше.
    --- добавлено: 12 лип 2016 у 12:22 ---
    наведений насос звичайно ж всановлений на поверхні
    [​IMG]

    Теоретична глибина до зеркала води - 9 метрів, коли працює в режині безпосереднього викачування.
    При додаванні єжекторного модуля та відповідної обвязки може витягувати з глибини десь так метрів 25 - 30

    для початку - выдключіть автоматику і провірте насос на свобідний вилив
    --- добавлено: 12 лип 2016 у 12:28 ---
    Ваш насос безпосередньо приєднаний до 50 мм труби ?
    чи подыбно до наведеноъ нижче схеми:
    В обсадну колону дыаметром 50 мм спущено 2 (два) трубопроводи меншого діаметру, на кінці яких встановлено ежекторний вузол ?

    [​IMG]
     
    Останнє редагування модератором: 20 лип 2016
    Энки подобається це.
  9. авк76

    авк76 Майстер

    Повідомлення:
    123
    Симпатії:
    61
    Адреса:
    Киев
    @alex9209, здесь http://burawoy.forumhub.ru/viewtopic.php?id=1018#p27324 уже изложена основная версия Вашей проблемы.
    Еще, как уже советовал @Виталий Л - "Снять регулятор давления и проверить как работает насос без регулятора".
    Если есть возможность, выложите фото подключения насоса.
     
  10. alex9209

    alex9209 Новачок

    Повідомлення:
    3
    Симпатії:
    0
    Ребята огромное спасибо на виходних попробую
     

Поділитися цією сторінкою