Своїми руками Багатофункціональний вібростіл

Тема у розділі 'Станки', створена користувачем Bohdan19, 19 бер 2016.

?

Голосуєте за цю тему?

Голосування закрито 22 тра 2016.
  1. Так

    100,0%
  2. Ні

    0 голосів
    0,0%
  1. victorvl

    victorvl Стажер

    Повідомлення:
    4
    Симпатії:
    1
    Адреса:
    Хмельницкий
    Не шумит на пружинах такой стол? Тоже пытался такое соорудить? Шум зашкаливает, да и вибрация почему то была занадто на сколько я понял, хоть и вибратор был заводской. Вибрировало так что сам вибратор просто отлетел. Сварка не выдержала. Был на фирме, где делают в пром масштабах заборы. Там на резине такие столы и шум в 10 раз меньше.
     
  2. Эрик

    Эрик Новачок

    Повідомлення:
    1
    Симпатії:
    0
    Добрый день попробуйте 1 к 10 бензин и масло подсолнечное . Я так делал получается без пор и легко вынимается.
     
  3. Bohdan19

    Bohdan19 Бригадир

    Повідомлення:
    221
    Симпатії:
    188
    victorvl, та трохи шумить. Вище на відео можете почути. Але це не критично, бо працював не так багато. Більше шумить, коли не загружений. Як тільки загружаю, шумить значно менше.
     
  4. victorvl

    victorvl Стажер

    Повідомлення:
    4
    Симпатії:
    1
    Адреса:
    Хмельницкий
    Ну эт не критично вроде. У меня хоть уши затыкай. У Вас молоток хоть понемногу скачет. У меня прям все улетает с него. Надо будет посмотреть что с тем вибратором. Или он слишком мощный или чего не знаю.
     
  5. Bohdan19

    Bohdan19 Бригадир

    Повідомлення:
    221
    Симпатії:
    188
    В мене обороти двигуна були 2600-2900 (точно не памятаю).
     
  6. turner

    turner Прораб

    Повідомлення:
    424
    Симпатії:
    280
    Адреса:
    Україна Миколаїв
    Білий цемент пробуйте
    Дороговасто, але ж "Мона Ліза" теж не вапном малювалася;)
     
  7. viktor28465

    viktor28465 Інженер

    Повідомлення:
    602
    Симпатії:
    900
    Знімаєте бокові кришки, з кожної сторони на валу є по два ексцентрика,вони переставляються один відносно одного,тим самим регулюється сила вібрації,є що стоять на шліцах,є на зажимних гайках,регулюється в будь якому випадку.Я купляв колись російські, у паспорті була таблиця з силами на різних положеннях,потім купляв італійські,так неекономні буржуїни:-D на один ексцентрик приклепали радіусний шильдик з шкалою сил, а на інший стрілочку-око радіє від тої картинки. Дуже шуміти стіл може через малу жорсткість столу(тонка бляха) виходить щось на зразок мембрани,а підвіску краще робити на резині або на пасах.Пігмент в бетон потрібно давати попередньо розведений і настояний у воді (як сметана)для більшої дисперсності.Але це не сильно допоможе, якщо з бетону потім лізуть на поверхню солі кальцію(висоли).На їхній рух впливає як склад цементу так і В/Ц бетону,умови твердіння,пластифікатор,навіть вміст вуглекислого газу в повітрі,читав що німці його "піддувають"в камери твердіння для насиченості кольору.Пігмент дорогий, видно є :Kз тої маніпуляції.
     
    victorvl та Bohdan19 подобається це.
  8. victorvl

    victorvl Стажер

    Повідомлення:
    4
    Симпатії:
    1
    Адреса:
    Хмельницкий
    Вібратор російскій на 380 В. Зараз не помню як називається. ИВ 96 чи щось в цьому роді. Паспорта правда нема, так як б.у. Стіл мабуть дійсно жиденький, тому шо ліпили з чого було. А це 40 кутник б.у., при чому стіл великий 1х2м. З однієї сторони був отвір просвердлений, то кутник просто переламався в тому місці. В загалі зрозуміло що треба переробляти. Дякую за пораду та розгорнуту відповідь.
     
  9. viktor28465

    viktor28465 Інженер

    Повідомлення:
    602
    Симпатії:
    900
    А Вашого звіра треба кріпити так.В мене на вібростолі стоїть вал з ексцентриками,стіл не товстий,просто вібрація до столу йде через 4 точки, які стоять по центрах четвертин. https://krainamaystriv.com/threads/22201/#post-466079
    P1040126.JPG
     
  10. Bohdan19

    Bohdan19 Бригадир

    Повідомлення:
    221
    Симпатії:
    188
    Не підскажете як називається даний двигун? Лейба на ньому відсутня, а мене цікавить потужність та точна кількість обертів.
     

Поділитися цією сторінкою