Робототрактор із мурахи

Тема у розділі 'Тракторы, мотоблоки и другая техника', створена користувачем gyra83, 26 вер 2015.

  1. gyra83

    gyra83 Підмайстер

    Повідомлення:
    49
    Симпатії:
    16
    Дякую всім за допомогу. Зараз закінчую задню частину трактора. Більш всього що буде класична компоновка але варіант бортоприводів я не відкинув тому вісь і робиться з розблокіровками на кожну вісь.
     
  2. gyra83

    gyra83 Підмайстер

    Повідомлення:
    49
    Симпатії:
    16
    Доброго часу. Сьогодні почав варити свого мурах. Задню вісь розпочав робити. Тобто варити потипу моста. С колесами вирішив задні і передні будуть 12 від оки. Гусянку на них саморобну одягну із старих коліс від москвича. Редуктор від муравья, на вихідні вали прироблені зірочки по 14 зубів на ступичні вузли, на кожну сторону зірочки по 44 зубці. Передній міст також буде на передніх ступицях оки закріплених старими гранатами. Привід буде 4х4 бо так мені частково простіше. Тормоза на кожну сторону окремо також супорта оки. Все що на машину не годится все на тракторі. Управлять буде гідравлікою більше всього сервоприводи зараз розглядаю те що є дома.
    Сьогодні купив за бутилку оковитої новенький насос НШ-10, а на горищі відкопав старий розподільник буду його ночю переберати. Фото всього варіанту на прифатках завтра спробую викласти бо не встиг сьогодні пофотографувати.
    Основна проблема як підключити насос до двигуна??? Я ще не придумав.
     

Поділитися цією сторінкою