Продам СІРКУ для дезинфекції теплиць, погребів, вуликів

Тема у розділі 'Барахолка', створена користувачем Килав, 17 сер 2015.

  1. Килав

    Килав Бригадир

    Повідомлення:
    413
    Симпатії:
    164
    Адреса:
    Мироновка
    Вислано 2кг сірки ,№ ТН накладної надішлю СМСкою. Дякую.
    --- добавлено: 25 тра 2016 у 17:06 ---
    Сірка трішки подорощала ,тепер до 10кг 30грн за кг ,а більше поки що по 25грн за кг.
    Ще поки є ,звертайтесь буду радий )).
    Ще взнав ,що сірку мелять і добавляють в корм птиці .Самому зробити таку добавку набагато дешевше.
     
    Останнє редагування модератором: 2 чер 2016
  2. Килав

    Килав Бригадир

    Повідомлення:
    413
    Симпатії:
    164
    Адреса:
    Мироновка
    Сірка також є добавкою в корм .

    Сера кормовая – натуральный природный очищенный минерал; Активизирует работу желудочно-кишечного тракта и обмен веществ; Способствует синтезу витаминов и серосодержащих аминокислот; Улучшает качество шерсти и пера; Нормализует теплообмен; Оказывает противопаразитарное и очищающее действие; Способствует увеличению прироста живой массы и повышению удоев и жирности молока; Улучшает вкусовые качества молока, мяса и яиц.

    Способ применения и нормы ввода: ежедневно перед утренним кормлением суточную дозу серы кормовой смешать со свежеприготовленным кормом. Не рекомендуется скармливать молодняку в молочный период. Добавлять только в охлаждённый корм.

    Сера кормовая может применяться для приготовления песочно-зольных ванн как профилактическое средство против пухопероедов у птиц (100 г серы на одно ведро песка и золы).

    ИНСТРУКЦИЯ
    по применению серы кормовой

    СОСТАВ И ФОРМА ВЫПУСКА
    Сера кормовая — очищенная натуральная кормовая добавка для сельскохозяйственных животных и птиц. Кормовая добавка по внешнему виду представляет собой мелко гранулированный порошок лимонного цвета. Расфасовывают в полимерные пакеты по 1 кг.

    ФАРМАКОЛОГИЧЕСКИЕ СВОЙСТВА
    Серосодержащие органические соединения играют важную роль в процессах выработки энергии, свертывании крови, в синтезе коллагена кожи, волоса и копыт, а также в образовании ферментов. Сера входит в состав инсулина (гормона поджелудочной железы) и является составным элементом витамина В1 и метионина. Дополнительное внесение серы в ежедневный рацион животных и птиц способствует улучшению состояния кожно-волосяного покрова и оперения, активному процессу формирования копытного рога у животных, дополнительному образованию белка при скармливании грубых кормов в зимний период, увеличению удоев на 10 – 15% и жирности молока. Сера обладает свойством связывать тяжелые металлы, нейтрализуя тем самым их токсическое воздействие на клетки печени и почек. Сера кормовая относится к малотоксичным для теплокровных животных соединениям, не обладает сенсибилизирующим, эмбриотоксическим, тератогенным и мутагенным действием.

    ПОКАЗАНИЯ
    Назначают сельскохозяйственным животным, пушным зверям и птице для улучшения состояния шерстного и перьевого покрова. Для лечения кожных заболеваний. Для повышения количества и качества животноводческой и птицеводческой продукции.

    ДОЗЫ И СПОСОБ ПРИМЕНЕНИЯ
    Кормовую добавку задают животным и птице ежедневно, перед утренним кормлением отмеренное количество серы тщательно смешивают со свежеприготовленным и охлажденным кормом в расчете на голову (грамм):
    Нормы расхода: ,
    Животное , ,Норма расхода на одну ,голову в сутки
    Коровы дойные 12-18 г
    Коровы стельные сухостойные 7-12 г
    Молодняк КРС в возрасте 6-18 месяцев 4-8 г
    Лактирующие козы и овцы,

    взрослые овцы и бараны на откорме 1,5-3 г
    Молодняк овец на откорме 1-1,5 г
    Козы пуховых пород 1,5-2 г
    Молодняк коз в возрасте от 4-х месяцев 0,7-1,4 г
    Кошки 0,05 г
    Собаки 0,05-0,2 г
    Куры 0,05-0,1


    ПОБОЧНЫЕ ДЕЙСТВИЯ
    При правильном использовании кормовой добавки и дозировки побочные явления, как правило, не наблюдаются.

    ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ
    Повышенная индивидуальная чувствительность животных к серосодержащим препаратам. Не рекомендуется применять молочному молодняку.

    ОСОБЫЕ УКАЗАНИЯ
    Продукцию от животных и птицы, которым применяли кормовую добавку, используют бе
    --- добавлено: 6 чер 2016 у 12:33 ---
    Застосування сірки меленої кормової
    Сірка необхідна організму тварини. Вона входить до складу глютатіону, що відіграє важливу роль в окислювальних процесах організму, інсуліну - гормону підшлункової залози тощо.

    Додавання сірки меленої кормової в раціон тварин сприяє:

    • покращенню вовняного покрову, що скорочує зайві витрати енергії на терморегуляцію організму тварини і сприяє економії корму в середньому на 10 -12% в холодну, і на 12-15% у теплу пору року;
    • активному процесу формування копитної тканини; додатковому утворенню білка при згодовуванні грубих кормів (особливо взимку);
    • збільшенню кількості молока на 10-15% і жирності в період лактації;
    • активізації травлення та обміну поживних речовин;
    • загальному оздоровленню організму тварини.
    При периферійному застосуванні у людей чи тварин, цей реактив діє на шкіру як подразник, має протипаразитарні і кератолітичні властивості, а також слабку антимікробну дію.

    При вживанні у їжу сірка утворює сірководень і сульфіт натрію, що подразнюють рецептори кишківника і спричиняють проносний ефект. У кишківнику сірководень частково всмоктується і, виділяючись через легені, діє як відхаркуючий ветзасіб.

    Способи застосування сірки меленої кормової:
    При випаданні пір'я у курей сірка застосовується в добових дозах: дорослим курам 50-100 мг; курчатам 1-2-місячним 12-25 мг; 15-30-денним 8-12 мг; 7-15-денним 3-5 мг.

    Для поліпшення обміну речовин добові дози з кормом: коням і великій рогатій худобі 2-5 г; дрібній рогатій худобі і свиням 0,5-1 г; собакам 0,1-0,2 г; кішкам і курам 0,05-0,1 г.

    Як проносне і антидот: коням 100-250 г; великій рогатій худобі 100-300 г; дрібній рогатій худобі 50-100 г; свиням 15-25 г; собакам 10-15 г.

    Сірка мелена кормова не володіє сенсибилізуючою, ембріотоксичною, тератогенною і мутагенною дією. Це безпечне, малотоксичного з'єднання для теплокровних тварин, входить до складу деяких вітамінів (боітін, тіамін). Ще одна особливість меленої сірки - нейтралізує токсичну дію важких металів в печінці і нирках тварин.

    Для кращого фугінцідного і актарацідного ефекту слід застосовувати сірку при температурі 20-22˚С. Якщо температура нижча, дані властивості не проявляються і не діє на збудників несправжньої борошняної роси.

    Мелену сірку застосовують в промисловості для одержання синтетичних волокон, барвників, люмінофорів.

    Сірка як мінеральне добриво
    Всім добре відомо, що багато рослин, технічні та кормові культури потребують догляду, підживлення на різних стадіях процесу вирощування. Перед посадкою, в процесі посадки і росту, навіть задовго до початку будь-яких дій (для підготовки ґрунту) необхідно виконувати ряд дій, які допоможуть у майбутньому зібрати добрий урожай. І приватні фермери, і великі аграрні підприємства про це знають, і кожен по-своєму підходить до процесу, використовуючи найрізноманітніші засоби і схеми їх застосування. Одним з найпопулярніших мінеральних добрив є сірка. Давайте зараз спробуємо розібратися у вигодах її застосування.

    Що таке сірка?
    Сірка (сульфур) – елемент VI групи періодичної системи хімічних елементів з атомним номером 16 і атомною вагою 32,065. Позначається загальноприйнятим символом S. Це жовта кристалічна речовина, неметал, що зустрічається в природі у великій кількості в самородному вигляді, рідше – у вигляді сульфідів важких металів. Сульфати (частина з них) добре розчиняються і беруть активну участь у різноманітних ґрунтових процесах.

    У наш час сірку одержують у різних товарних формах (визначаються замовником): комова, рідка, формована, гранульована, мелена, колоїдна, високочиста.

    Застосування сірки в сільському господарстві
    Вже понад 180 років сірка активно застосовується в сільському господарстві. Вона визнана необхідним компонентом для живлення рослин (одним з головних, поряд з фосфором, магнієм, кальцієм...), тому в різній кількості входить до складу багатьох добрив.

    Сірка як найважливіший макроелемент є складовою білка, при її достатньому вмісті на рослину повною мірою працює азот. З атмосфери сірка надходить в організм рослини через листя. Також частина природних добрив є в ґрунті. Але цього досить лише для забезпечення мінімальної потреби культури в живленні. Щоб ця речовина надходила в достатній кількості, необхідно використовувати сірковмісні хімічні добрива.

    Що дає сірка рослинам?
    По-перше, вона є важливим учасником енергетичних, відновних процесів. Сірковмісні речовини сприяють нормальному поділу клітин і розвитку молодої тканини. Також вони регулюють наявність у листі хлорофілу, активізують формування лігніну, що зміцнює механічні тканини рослин.

    По-друге, завдяки сірці, її фунгіцидній дії, зернові культури стають стійкими до хвороб, шкідників. Збільшується якість і кількість білка і клейковини в зерні. Як результат - запобігається вилягання зернових, збільшується урожай і поліпшуються хлібопекарські якості сировини.

    По-третє, сірка збільшує вміст цукру в коренеплодах цукрових буряків, крохмалю в бульбах картоплі, а в овочах зменшує кількість небезпечних нітратів.

    По-четверте, сірка допомагає регулювати наявність і форми інших речовин у рослині, таких як: фосфор, калій, кальцій, магній і залізо. Наприклад, під її впливом фосфор перетворюється з важкодоступних у легкодоступні сполуки, таким чином, поліпшується його засвоюваність
     
    Останнє редагування модератором: 14 чер 2016
    Y Ігор подобається це.
  3. Килав

    Килав Бригадир

    Повідомлення:
    413
    Симпатії:
    164
    Адреса:
    Мироновка
    От і прийшов час підготовки погребів (овочезберігальних приміщень) до прийому городини і на допомогу нам маємо сірку ))
     
  4. Килав

    Килав Бригадир

    Повідомлення:
    413
    Симпатії:
    164
    Адреса:
    Мироновка
    Останнє редагування модератором: 21 сер 2016
  5. Килав

    Килав Бригадир

    Повідомлення:
    413
    Симпатії:
    164
    Адреса:
    Мироновка
    Час купувати сірку для підготовки підвалів-погребів,сховищ під урожай 2016.
     
  6. Килав

    Килав Бригадир

    Повідомлення:
    413
    Симпатії:
    164
    Адреса:
    Мироновка
    Не забуваємо провести дезинфекцію сіркою ))
     
  7. turner

    turner Прораб

    Повідомлення:
    424
    Симпатії:
    280
    Адреса:
    Україна Миколаїв
    Сірка ще є?
     
  8. Килав

    Килав Бригадир

    Повідомлення:
    413
    Симпатії:
    164
    Адреса:
    Мироновка
    Та хоть греблю гати ))).Скільки треба ?
     
  9. turner

    turner Прораб

    Повідомлення:
    424
    Симпатії:
    280
    Адреса:
    Україна Миколаїв
    15 кг
    Оплата на карту ПБ?
     
  10. Килав

    Килав Бригадир

    Повідомлення:
    413
    Симпатії:
    164
    Адреса:
    Мироновка
    Так .В особистих листах № ітд
     

Поділитися цією сторінкою