Своїми руками Мобільна коптилка

Тема у розділі 'Своими руками - общие вопросы', створена користувачем Зазор, 15 бер 2015.

?

Голосуєте за цю тему?

Голосування закрито 24 тра 2015.
  1. Так

    100,0%
  2. Ні

    0 голосів
    0,0%
  1. elalex

    elalex Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    70
    Адреса:
    Киев
    Зазору
    Наверно, Вы не слишком знакомы с принципами и правилами здорового образа жизни. Скажем, с трудами Международного агентства по изучению рака (МАИР, англ. International Agency for Research on Cancer (IARC), или Тhe Institute of Grocery Distribution (IGD) (Институт распределения бакалейных товаров), Food and Drug Administration (United States) (Администрация по пищевым продуктам и медикаментам, США), Всемирная организация здравоохранения, даже того же Государственного научно-исследовательского центра по проблемам гигиены питания Минздрава Украины. Если их почитать, то жизнь выглядит не так радужно, как кажется. Оказывается, вокруг нас полно вредных веществ, процессов и производств, а мир в основном состоит из сумасшедших (которые не понимают, кто есть кто, что есть что, что происходит) и негодяев (которые вольно или невольно делают зло).
    Например, оказывается, при сгорании любых органических веществ образуются канцерогены. А иногда даже не нужно сгорания - достаточно, чтобы была высокая температура приготовления пищи, как на сковородке. И такие простые, обычные и даже романтичные вещи, как сгорание дров в камине, горение свеч при романтическом ужине, бенгальских огней за столом на Новый год, герметичные окна для сохранения тепла, виниловые обои, асбест медленно убивают людей. Любой дым нужно по возможности не производить и держаться от него подальше. Например, Прибалтика сильно пострадала от рака из-за их приверженности к копченой рыбе. Теперь они применяют очень хорошо очищенный дым.
    Аналогично и с едой. Поддержание древних традиций еды, в том числе обжорства на праздниках, привело к эпидемии ожирения. Такие традиции нужно не поддерживать, а искоренять. Например, объединенная Европа учит традиционных поляков, что их еда вредна для здоровья, например что помидоры с обычных полей непонятного качества и невкусные, нужно есть из теплиц. И уже давно считают любые грибы, растущие на свежем воздухе, ядовитыми, предлагают прекратить есть сало, сливочное масло и жирную сметану, доить молоко руками. И тот, кто ищет "вкусную" и "красивую" еду, от которой текут слюньки, - сумасшедший, а тот, кто такую еду рекламирует или делает - негодяй. Я от таких людей держусь подальше, в массовых обжорствах участия не принимаю, и благодаря этому сохранил физическое здоровье, хотя пришлось пожертвовать социальным благополучием.
    Так что от Вашего изделия я не в восторге.
     
  2. Зазор

    Зазор Майстер

    Повідомлення:
    150
    Симпатії:
    75
    Адреса:
    Україна Рівненська обл
    Вітаю Вас elalex дуже цікава доповідь . Вибачте що довго не відповідав-до своєї бабусі, на ювілей їздив. 85-річницю всією ріднею святкували. Признаюсь честно- пив бабусину самогонку - ох як би ж знав весь світ скільки ж там сивушиних масел, а ж язик терпне.
    Але то ще й була, настойка да з якимось грибом і на тій ж самогінкі гріх було такого не випити:-D.
    Так склалося що виростила і виховала мене - саме вона .За сніданком перед походом до школи вона завжди налива мені і сестрички по пятдесят грам домашньої і з хорошим настроєм ми йшли до школи .І тільки в пятому класі коли я запізнився на урок- свіжачок занюхала вчителька яка переказала бабусі що б наливала трішки менше.
    Так от був на батьківщині зустрів друзів багато - новин багато росказали.
    Як за сина- пішов батько воювати- і в день святої Пасхи два пацана за кермом помирають.
    А по питанню традицій- ні це святе.
    І взагалі про все що вище. Кожен з нас живе як хоче - я люблю молоко і пю його дуже багато-особливо коли пирогів багато напеченоrofl

    --- добавлено: 14 апр 2015 в 14:44 ---
    NEMAN Незабудьте - мені цікаво.
     
    Останнє редагування модератором: 22 кві 2015
  3. Зазор

    Зазор Майстер

    Повідомлення:
    150
    Симпатії:
    75
    Адреса:
    Україна Рівненська обл
    X-TAZ - Я с вами полностю согласен.:p
    Напишите что не вредно, и я, может быть, обизательно включу в свой рацион питания.O=-

    --- добавлено: 14 апр 2015 в 15:47 ---
    Розпочнем з води.....
     
    Останнє редагування модератором: 22 кві 2015
  4. Shurka

    Shurka Новачок

    Повідомлення:
    3
    Симпатії:
    0
    Адреса:
    Киев
    Слава Богу, нас ці інститути і адміністрації не торкають :)
    В цьому році сам щось подібне планую збудувати. Але стаціонарне
    Проголосував "ЗА" :)
     
  5. Зазор

    Зазор Майстер

    Повідомлення:
    150
    Симпатії:
    75
    Адреса:
    Україна Рівненська обл
    Дякую:sps:. Особливість мого виробу полягає в мобільності - ще не одні вихідні коптилка не відпочивала .
    Є недоліки які описав в кінці відео.
     
  6. elalex

    elalex Майстер

    Повідомлення:
    296
    Симпатії:
    70
    Адреса:
    Киев
    Зазору
    1.Вибачаться не треба - відповідаєм, коли виходить.
    2.А що, не можна було бабусі зробить кращий аппарат? І сивушні масла - не саме погане в самогонці, саме погано - метиловий спирт, іде самий перший, тому первак (перші 5% вигонки) пити не можна, його можна пустити тільки на медицинські цілі - наприклад, на витирання).
    3.Народна медицина часто недоказова, її методи часто неперевірені. Тому я боюсь приймати непереверені настойки і ліки з якимось грибами.
    4.Жінки взагалі, а бабусі в особливості - погані вихователі. Педагогіка рекомендує ограничивать спілкування внуків з дідами і бабусями. Про Вашу бабусю з її 50 граммами хотів би сказати гірше, але пожалію за її вік.
    5.Є українська традиція - вбивати себе, своїх рідних і друзів яким-небудь способом - чи то їжею, чи то курінням, чи то паганими речами або квартирами. Для Вас це святе діло?
    6.Не кожен з нас живе, як хоче. Багато живуть, як не хотять, і це буває корисніше. Наприклад, по собі бачу, краще б у мене було менше грошей - їжа була б здоровіше.
    7.Молока можна пить багато, тільки обезжиреного. Натуральне молоко небезпечне для здоров'я через вміст жиру.
    8.Здогадуюсь, у Вас є великі проблеми зі здоров'ям.

    Для Shurka
    Ці інститути і адміністрації - це наше здоров'я. Воно Вас не торкає, Вам на нього наплювати, Вам головне, щоб гарно вигляділо, пахло і було смачно?
     
  7. Лисенко

    Лисенко Майстер

    Повідомлення:
    128
    Симпатії:
    24
    Хорошая вещь) только на сало посмотрел и слюни на клавиатуру накапали)) Респект мастеру)
     
  8. Зазор

    Зазор Майстер

    Повідомлення:
    150
    Симпатії:
    75
    Адреса:
    Україна Рівненська обл
    :Hi: Дякую.
     
  9. Зазор

    Зазор Майстер

    Повідомлення:
    150
    Симпатії:
    75
    Адреса:
    Україна Рівненська обл
    NEMAN цікава ваша думка що є не поправильному- якщо пишете що будете робить щось подібне, значить є щось таке, що вам не подобається або не так.Поділіться.
     
  10. МІБ

    МІБ Майстер

    Повідомлення:
    66
    Симпатії:
    38
    Адреса:
    Днепропетровская
    Дуже правильно говорять таке: "Найбільше для життя шкідливе саме життя". А оці речі про які ми тут говоримо і є наше життя. Ви ще не були на форумах самогонщиків - отам нанотехнології. Я думаю у нас в голові смальцю вистачить знати міру у всьому.
     
    X-TAZ подобається це.

Поділитися цією сторінкою