Переделка газового котла Житомир-3 на дрова

Тема у розділі 'Газовые котлы', створена користувачем Yurecl, 29 гру 2014.

  1. Yurecl

    Yurecl Стажер

    Повідомлення:
    10
    Симпатії:
    3
    о, приємно бачити однодумців. Так, труби не тонкі. Насос буду ставити на 2 контури теплої підлоги. А зараз спаяю кімнату, кухню, коридор. Площі там невеликі. Буду на дачі - сфоткаю, але це буде думаю не скоріше суботи, бо свята ідуть.
     
  2. Anjey217

    Anjey217 Бригадир

    Повідомлення:
    505
    Симпатії:
    154
    Адреса:
    Чернівці
    Нащо той ПП на ТТ котел? Для природної циркуляції треба великий діаметр, а такі труби по ціні вийдуть майже як залізо, тим більше з металом не очкуєш що труба розлізеться від температури, а буває всяке, тим більше з ТТ котлом.
     
  3. Yurecl

    Yurecl Стажер

    Повідомлення:
    10
    Симпатії:
    3
    Ну що ж, можна вже з впевненістю сказати - система запрацювала. Правда не з першого разу. Стосовно нащо той ПП - так мені було простіше. З ПП маю весь час діло а гнути метал немає особо чим під рукою. Ось .лшій хотів фото котла. Викладую. IMG_20150110_184201.jpg IMG_20150110_184201.jpg
     
    leshiy_40 подобається це.
  4. leshiy_40

    leshiy_40 Заслужений майстер

    Повідомлення:
    8.806
    Симпатії:
    10.846
    Адреса:
    Зах. УкраЇна
    В мене подібний, велика незручність, що малі(дуже) завантажувальні дверцята. Я у своєму(як не заберуть до війська) буду переварювати. Бачу, гроші на метал поки не світять, на новий котел.
     
  5. Yurecl

    Yurecl Стажер

    Повідомлення:
    10
    Симпатії:
    3
    в дверцятах дійсно незручність. Велике або товсте поліно не загрузиш. Але його можна ставити. Взагалі від коли почав встановлювати ТТ котли зауважив ефективність твердого палива. Газом щоб так накочегарити треба добре фінансово буде заплатити. А тут сильно і не палив - радіатори чугунні не доторкнешся, на котлі на градуснику всього 60. Ляпота.
    --- добавлено: 19 янв 2015 в 12:31 ---
    І ще до речі - зараз опалювати буду мабуть біля 25-30 квадратів цим котлом - то запотужний він для такої площі. Треба старатись не особо накидати дров. А особливо в момент першого запуску - щоб потім не бігати в суматосі і швидко думати куди з нього все подівати. Добре що в перспективі перенесу йог ов котельну і площу більшу підключу.
     
    Останнє редагування модератором: 27 січ 2015
    leshiy_40 подобається це.
  6. leshiy_40

    leshiy_40 Заслужений майстер

    Повідомлення:
    8.806
    Симпатії:
    10.846
    Адреса:
    Зах. УкраЇна
    Регулятор тяги ОБОВ"ЯЗКОВО.
    У мене іще термоголовки стоять, то до 6-ти годин витягує.(якщо тільки перший поверх гріти)
     
  7. DINAMIT-UA

    DINAMIT-UA Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.744
    Симпатії:
    1.555
    Адреса:
    Україна
    Щоб не переробляти газовий котел у твердопаливний . Зробіть піролізну головку , приставку до газового котла . Тільки потрібно буде зняти газову автоматику із форсунками , витягнути турболізатори з теплообмінника. Відео про піролізну головку.



     
    Останнє редагування: 20 лют 2015
  8. X-TAZ

    X-TAZ Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.659
    Симпатії:
    802
    Адреса:
    Украйна, Днепр. область
    Скажу честно...когда у меня была возможность подешовке взять парапетный котёл б/у, то я тоже задумывался о том, что из него можно сделать дровяной. Но не сложилось.


    Там на видео тупо пиролизный котёл, а не головка. А старый газовый котёл играет роль теплообменника дополнительного. Идея нормальная.
     

Поділитися цією сторінкою