Як вибрати оптимальну температуру на котлі viessmann vitodens 100-w

Тема у розділі 'Газовые котлы', створена користувачем vc06041977, 28 жов 2014.

  1. vc06041977

    vc06041977 Новачок

    Повідомлення:
    4
    Симпатії:
    0
    В мене встановлено кімнатний датчик, яку температуру потрібно встановити на самому котлі?
     
  2. AKit

    AKit Заслужений майстер

    Повідомлення:
    3.012
    Симпатії:
    791
    Максимальну.
     
  3. bogdansv

    bogdansv Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.932
    Симпатії:
    1.120
    Адреса:
    Черкассы
    Я не вкурсе как там по феншую, но я максимальную не ставлю, ставлю в зависимости от Т на улице , сейчас 55 град стоит, как похолодает до 65+/- подниму.
    Если на максимум то будут радиаторы горячие очень, а зачем это надо.
     
  4. AKit

    AKit Заслужений майстер

    Повідомлення:
    3.012
    Симпатії:
    791
    Якщо не має кімнатного терморегулятора то ,так.

    З кімнатним регулятором ,при при плюс на вулиці ,радіатори не будуть гарячі.Котел відключатиметься по температурі в кімнаті ,а не по температурі води.Плюс працюватиме режим модуляції.
     
  5. bogdansv

    bogdansv Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.932
    Симпатії:
    1.120
    Адреса:
    Черкассы
    Да, но пока темп в комнате не дойдёт до нужной батареи полюбому будут горячие очень, как дойдёт Т то понятно что котёл отключится.

    Причём здесь то что на улице?
    Комнатному термостату воообще всёравно что там творотся, он меряет Т в комнате и вкл или откл подогрев СО.
    Про то что есть комнатные датчики с выносным датчиком на улицу то я знаю, но здесь же не написано что такой стоит, значит обычный.
     
  6. AKit

    AKit Заслужений майстер

    Повідомлення:
    3.012
    Симпатії:
    791
    --- добавлено: 31 окт 2014 в 11:47 ---
    При первому запуску системи опалення -так . А потім від тепловтрат, тобто від зовнішньої температури.В даний момент, у мене котел більше 40С теплоносій не піднімає,тобто такої температури достатньо щоб покрити втрати тепла в приміщенні(падіння температури ).І чим менший гістеризис на кімнатному терморегуляторі,тим менша температура на радіаторах потрібна для повернення температури приміщення до заданої.
     
    Останнє редагування модератором: 8 лис 2014
  7. bogdansv

    bogdansv Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.932
    Симпатії:
    1.120
    Адреса:
    Черкассы
    У меня поднимает, ему всёравно сколько достаточно, он греет столько сколько указано, сигнал от датчика что воздух уже нормалёк просто делает паузу до остывания воздуха.
     
  8. vc06041977

    vc06041977 Новачок

    Повідомлення:
    4
    Симпатії:
    0
    В мене на на табло котла показує розхід газу. Коли я включаю на 4-ку показує одну поділку, коли на більше відразу і збільшується розхід. Може так і залишити на 4-ці?
     
  9. AKit

    AKit Заслужений майстер

    Повідомлення:
    3.012
    Симпатії:
    791
    А що температуру не показує Snap 2014-11-02 at 10.52.25.png
     
  10. солтес

    солтес Прораб

    Повідомлення:
    796
    Симпатії:
    360
    Як взагалі впливає температура води на ізнос котла чи не будуть твердіти гумові прокладки від високої температури в системі котла .
     
    Останнє редагування модератором: 6 лис 2014

Поділитися цією сторінкою