Огнебиозащита кровельных конструкций

Тема у розділі 'Кровля, мансарда, чердак', створена користувачем Vyjko, 1 гру 2013.

?

Нужно ли защищать древесину, ваше личное мнение

  1. да

    17 голосів
    85,0%
  2. нет

    1 голосів
    5,0%
  3. да но слишком дорого

    2 голосів
    10,0%
  1. Eliui

    Eliui Підмайстер

    Повідомлення:
    40
    Симпатії:
    2
    Вот я и жду его ответа
     
  2. нікола

    нікола Майстер

    Повідомлення:
    252
    Симпатії:
    75
    Адреса:
    Симферополь
    Он 2 раза в неделю на сайте,ждите.
     
  3. Vyjko

    Vyjko Підмайстер

    Повідомлення:
    61
    Симпатії:
    21
    Адреса:
    киев
    Eliui, Доброго здоровя,
    Начнемо з препаратів, є три основних види препаратів в склад яких входять: сода кальценована, бура, борна кислота, мідний купорос, хром окис заліза, біхромат натрію, біхромат калію та інше, хочу зауважити всі препарати на водній основі, які мають проникаючу дію, і ефективні тільки для неокрашеної деревини.
    1. найбільш вживаний вогнебіозахисний засіб на основі різних солей який нешкідливий для вас та навколишнього середовища, застосовується для обробки пиломатеріалів всередині приміщень, та зовні при подальшому захисті від атмосферних впливів.
    2. біозахисний препарат на основі солей нешкідливий для здоровя людини, восновному застосовується для раціонального зберігання пиломатеріалів в штабелі на довгий період часу, наприклад ви купили пиломатеріал в цьому році а будувати з нього зможете тільки в наступному році.
    3. біозахисний препарат для зовнішнього та внутрішнього використання, препарат шкідливий при його нанесенні, але якщо дотримуватись елементарних засобів захисту, це резинові перчатки распіратор, по можливості змінний одяг, і нівякому разі його неможна пити. Цей препарат після висихання невимивається з пиломатеріалів та при правильному просоченні, пиломатеріал може прослужити неменше 30 років, ефективність цього препарату мною перевірена на протязі 8 років такщо гарантію 8 років на нього можу дати залізобетонну.
     
    нікола подобається це.
  4. Eliui

    Eliui Підмайстер

    Повідомлення:
    40
    Симпатії:
    2
    Що Ви можете запропонувати для обробки пиломатеріалу для кроквяної системи покрівлі (після порізки (ще не різали) протягом тижня-двух планується монтувати покрівлю)? Коли їх обробляти (одразу після порізки - ліс сирий, чи декілька днів постоявши)? Методика обробки? Вартість? Можливо на електронку [email protected]u
    І ще одне: 3 варіант - якщо він має певний негативний вплив на здоров*я, то чи потім збудувавши будинок, влітку, при високих температурах дерево не стане віддавати пари цих токсичних речовин і чи не зашкодить це здоро*ю жителів?
     
  5. Vyjko

    Vyjko Підмайстер

    Повідомлення:
    61
    Симпатії:
    21
    Адреса:
    киев
    3 варіант для внутрішнього обробітку будинку це взагалі не варіант, хоча він після висихання недає ніякого запаху невимивається недає ніяких парів, в принципі нешкідливий, але є одне маленьке але я його на це ніяк перевірити неможу, тому нікому нерекомендую для внутрішнього застосування всередині будинку, так як в будинку будуть діти і вони все іноді перевіряють на смак. для зовнішнього будьласка застосовуйте і ніяких проблем в вас з ним невиникне, чи там ще можна застосувати для криші якщо вона буде нежитловою.
    тепер щодо свіжоспиляної деревини, можу запропонувати тільки варіант біозахисту, а взагалі для ефективного застосування вогнебіозахисних препаратів деревина повинна бути майже сухою, тобто зараз ви пиломатеріал обробляєте біозахистом під номером 2, і непереживаєте що деревина у вас поки висохне посиніє чи якась зараза відкладе яєчки із тих яєчок вилупляться червячки і нароблять дюрок))))
     
    нікола подобається це.
  6. нікола

    нікола Майстер

    Повідомлення:
    252
    Симпатії:
    75
    Адреса:
    Симферополь
    Vyjko, А отбеливатель доски для снятия синевы имеется???
     
  7. Vyjko

    Vyjko Підмайстер

    Повідомлення:
    61
    Симпатії:
    21
    Адреса:
    киев
    нікола, Доброго здоровя, відбілювача нажаль зара вже нероблю дуже дорога сировина для нього і практично ніхто його в мене незапитував, тому якось нема мені резону його робити, і взагалі якщо доска вже в синєві то відбілювач малоефективний, скільки нестикався то тільки невеличке посиніння можна було вивести відбілювачем, а коли синева вже чітко виражена, то її можна вивести тільки фарбою, наприклад білого кольору))))))))))))))))))
     
  8. Музей

    Музей Заслужений майстер

    Повідомлення:
    5.631
    Симпатії:
    15.356
    Проводим "купание " кровельных пиломатериалов в растворе борной кислоты.
    Ктонить знает сколько древесины можно "искупать" в 10м3 воды?
     
  9. нікола

    нікола Майстер

    Повідомлення:
    252
    Симпатії:
    75
    Адреса:
    Симферополь
    Музей, Знает тот, кто вам ее продал...
     
  10. Музей

    Музей Заслужений майстер

    Повідомлення:
    5.631
    Симпатії:
    15.356
    Спасибо за подсказку. Но, вопрос был адресован тем, кто знает ответ на этот вопрос.
     

Поділитися цією сторінкою