Марокканський штучний камінь

Тема у розділі 'Ландшафтный дизайн и обустройство участка', створена користувачем старий майстер, 6 бер 2013.

?

Голосуєте за цю тему?

Голосування закрито 18 кві 2013.
  1. Так

    90,0%
  2. Ні

    10,0%
  1. старий майстер

    старий майстер Інженер

    Повідомлення:
    187
    Симпатії:
    503
    Адреса:
    Ужгород
    Красити треба обовязково сухий камінь, мокрий ніколи не буде мати того ефекту, бажано покрити грунтовкою але є своя хитрість багато грунтовки погано а мало немає толку, треба знати міру. Кольори треба наносити починати від темних і до самого світлого кольору наносити коли висохне одна фарба, потім інша і так далі сохнуть вони 20 хв кожна що найдивніше кольори зовсім інакше виглядають коли лігають один на другий . Пояснити це дуже складно нас у сімї є 6 чоловік вже всі перепровбували робити але покищо нічого невиходить. Я користуюся фарбами різних виробників для мене їх поєднання краще ніж одного виробника. У нашому регіоні є природні фарбники але в Україні є виробник який дає найбільшу гарантію виробник США, фарба досить дорогувата. А на рахунок текстури в ній теж секрет вона відіграє основну роль, каміння з часом на вулиці починає оживати але основна перевага на ньому не росте мох і немає чорних дощових забруднень у погану погоду виглядає просто супер на відміну від натурального. І текстура дає неповторність і зчеплення з фарбою неймовірне доречі фарби є усилені наприклад як на плитці вони витримують наймовірні навантаження. А каміння я почав робити тому що мої друзі неготові були у себе будувати якісь нові речі а каміння стало провідником придбавши декілька квадратів і оздобивши ними будинок хочуть і перила неймовірні і арку і фартух на кухню і пішло поїхало.

    SDC18985.JPG
     
    Distinct, churik, kvit та 4 іншим подобається це.
  2. старий майстер

    старий майстер Інженер

    Повідомлення:
    187
    Симпатії:
    503
    Адреса:
    Ужгород
    Малим, я з друзями, зимою, купався в термальній воді яку природа, нам з під землі виштовхавла на поверхню, утворила маленький ставок. І коли ще всюди стояв сніг, біля озера цвіли квіти і дитиною я розумів що це дуже дивно але круто неймовірно. А на ділянці у мого товариша текла і тече мінеральна вода, пий досхочу і дітьми нам аж з очей йшли бульбашки. Для багатьох людей це просто казка а я там виріс обо соляні шахти, сіль просто під ногами в необмеженій кількості чи соляне озеро коли ти на воді лежиш як буратіно а це все існує. Чудовий ліс коли приїзджають іноземці їм треба декілька днів щоб легені звикли до цьго повітря, нічого подібного ніколи в житті в них небуло або їжа такого різномаїття немає ніде у світі. Ви напевно думаєте до чого це дядько веде а веду я до того що людина має бачити гарні речі від яких починає швидше працювати мозок і тоді гарний настрій і здоровя і добра дружина і на душі такий спокій що можна порівняти з медитацією. Коли я вперше зробив на стіні в ванній кімнаті замість плитки імітацію кожі слона я налякався такого внутрішнього стану на землі я ще ніколи невідчував це щось дивне. Тоді зрозумів що на цьму світі всі кольори, текстури, розміри для чогось а не просто для сміху. І тепер я роблю живе каміння, шкода що неможна передати відчуття від нього, але це справді щось дивне і круте як термальне озеро у дитинстві.

    333333.jpg
     
    W0lf, churik, kvit та 3 іншим подобається це.
  3. Тарасюк

    Тарасюк Майстер

    Повідомлення:
    243
    Симпатії:
    74
    Адреса:
    Коломия
    Після першої прочитаної сторінки подумав вже що не поділитесь секретом унікальних форм.:)
    Напевно ,подумав я,це має бути щось просте й дешеве.
    Отже робимо пляц із глини,рівнаємо правилом та вигладжуєм.Зверху накладаєм стужки бляхи у вигляді сітки,це краї нашої плитки.Накладаєм смужок багато,аби в результаті вийшло ну штук 50:).Мягку глину для надання неповторності протискуєм чимись,хочаб і пальцями.
    Така в мене народилася ідея:Hi:
     
    Кремень та lslav12345 подобається це.
  4. старий майстер

    старий майстер Інженер

    Повідомлення:
    187
    Симпатії:
    503
    Адреса:
    Ужгород
    Бачите як просто, ще один спосіб за допомогою якого можна зробити камені є лише одина різниця багато разів я чув, що я теж так можу зробити навіть мій батько, професійний будівельник сказав, що таке він зробить за допомогою боксерських рукавиць, товариш за допомогою целофану і це напевно правда, лише між зроблю і зробив велиий каньон. Розумієте тут справа у тому, що кожний з нас унікальний, у тому що він є носієм різної інформації свідком подій у яких були Ви не був я і навпаки. Наприклад людана яка виросла у Донецьку а інша в Закарпатті чи наприклад у Іспанії чи США ми зробимо, я так думаю, різне каміння та нетреба йти так далеко два товаріші роблять по різному. Ви наприклад у пошуковій системі ведіть гарний камін чи дитяча площадка і там буде 10000 практично однакових робіт і лише 5 може 10 кардинально будуть відрізнятися каньон робить свою роботу, це відноситься до будь якої сфери. Я захотів опалубку, схожу на тканину еле щоб вона була як пластилінова і сильна та такого не існує, всі мені казали а коли я зробив мангал з усіх боків як я хотів і сказав що за допомогою пластичної опалубки, тоді вже не так впевнено говорили, що такого неможе бути. Йду працювати, радий був Вас бачити і неберіть важке в руки а дурне у голову. Гарного Вам дня.

    SDC12223.JPG
     
    Misik, vojser, churik та 6 іншим подобається це.
  5. старий майстер

    старий майстер Інженер

    Повідомлення:
    187
    Симпатії:
    503
    Адреса:
    Ужгород
    Камінь небоїться води з нього можна крутити все що завгодно. Сам камінь, зробити нескладно а поєднати їх щоб, вийшло щось цікаве, досить важко і камінь і майбутня робота це невідємне ціле, ти маєш знати, для чого робиш камінь. На вулиці зараз дуже погана погода хоч би вже скорше стало тепло.

    user24869_pic4517_1337855218.jpg
     
    churik, Andrii_M, lslav12345 та ще 1-му подобається це.
  6. Палецкий

    Палецкий Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.258
    Симпатії:
    712
    Адреса:
    г.Ровно Украина
    Відверто кажучи, три сторінки філософських роздумів то вже є ніби забагато. Може вже час перейти до опису технології?! :)
     
  7. старий майстер

    старий майстер Інженер

    Повідомлення:
    187
    Симпатії:
    503
    Адреса:
    Ужгород
    11111.jpg 11.jpg
    Пане Палецкий з усією повагою, пояснюю, основне філософія. Технологію ще раз описую матеріали: цемент, пісок, вода пропорції як для бетону. Готову суміш, можете заливати у форму а можете як скульптор ліпити що захочете, залежить від рівня майстерності. Коли висохне, фарбувати для вулиці фасадною фарбою для приміщення інтерєрною. Розмір, текстура, колір залежить від замовлення і уяви. В нас продається багато штучного каменю я розповідаю про камінь який відрізняється від усіх інших неповторністю. Спутати його з іншим неможливо, тому що основне і нього не технологія.
     
    Valeriy1, churik, Володимир П та 2 іншим подобається це.
  8. Палецкий

    Палецкий Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.258
    Симпатії:
    712
    Адреса:
    г.Ровно Украина
    Поясніть будьласка, яким чином Ви виготовляєте форми ?
     
  9. Andrii_M

    Andrii_M Адміністратор Команда форуму

    Повідомлення:
    7.147
    Симпатії:
    5.906
    Адреса:
    Київ
    Палецкий, ви не уважні - вище описувалося про виготовлення каменю...

     
  10. Andrii_M

    Andrii_M Адміністратор Команда форуму

    Повідомлення:
    7.147
    Симпатії:
    5.906
    Адреса:
    Київ
    Голосування стартувало.
     
    alikkos подобається це.

Поділитися цією сторінкою