Шумоізоляція генератора

Тема у розділі 'Продам: Оборудование и инструмент', створена користувачем Vitalij_progres, 7 лют 2023.

  1. Vitalij_progres

    Vitalij_progres Новачок

    Повідомлення:
    6
    Симпатії:
    0
    З початком постійних масових відключень електроенергії, викликаних терористичними атаками Росії на об’єкти енергетичної інфраструктури нашої держави, багато підприємств різних галузей та родин змушені шукати альтернативний спосіб забезпечення електроенергією. Постійний гул генераторів став звичайним явищем в містах та селищах всієї України. Звичайно, в умовах війни, особистий комфорт не саме головне… Але не варто забувати про велику шкоду, яку завдає шум організму людини, а тим більше постійний його вплив. Нервові розлади, розвиток серцево судинних захворювань, проблеми системи травлення – це далеко не повний перелік наслідків дії шуму, в додаток до постійного стресу викликаного війною.

    Ще до початку повномасштабної війни наше підприємство встановлювало ефективні шумозахисні конструкції для енергетичних об’єктів, але з початком масованих ракетних атак РФ на енергетичні об’єкти України наші спеціалісти почали розробляти засоби захисту від шуму генераторів малої та середньої потужності, які були б максимально ефективними та доступними кожному.

    Результатом нашої роботи став легкий та надійний універсальний шумопоглинаючий захисний корпус для електрогенераторів ШЗК-12.

    Захисний корпус призначений для захисту бензинових та дизельних електогенераторів від вологи, опадів та пилу, а також, за рахунок правильно облаштованого шумопоглинаючого шару, він забезпечує захист від набридливого шуму при роботі генератора.

    Захисний корпус є доволі легким, загальна маса всього 12 кг, що дозволяє не встановлювати його стаціонарно, а виставляти за необхідності. Виготовлений з алюмокомпозиту та алюмінію, він не боїться агресивного середовища, вологи, та не піддається корозії. Гарантія складає 15 років, а термін служби понад 50 років.

    Модель ШЗК-12 Стандарт, являє собою захисний короб, оброблений зсередини шумопоглинаючим шаром, з отворами для притоку повітря та виходу вихлопних газів. Багато варіантів додаткового оснащення дозволяють підігнати його під конкретні потреби замовника. Так, захисний корпус генератора оснащений вентилятором примусової витяжки вихлопних газів та газовідводу, дозволяє безпечно використовувати електрогенератор навіть у житлових приміщеннях.

    Стандартний розмір корпуса дозволяє використовувати його для всіх існуючих електрогенераторів потужністю до 7,5 кВт.

    Передня стінка корпусу являє собою дверцята для доступу до генератора та оснащена замком. З обох торцевих боків містяться поліамідні ручки для зручного транспортування корпуса.

    Додаткове оснащення захисного корпусу генератора:

    - верхні дверцята корпусу для більш зручного доступу до генератора;

    - вентилятор примусової витяжки вихлопних газів

    - зовнішні роз'єми розеток 220 та 380 В

    - комплект стаціонарного кріплення

    Також можливі інші опції за побажанням клієнта.

    Характеристики корпусу генератора ШЗК-12:

    Шумоізоляція - 35 дБа

    Вага - 12 кг.

    Розмір мм. (Д/Ш/В) - 1000/700/750

    Колір - RAL-7016 Графіт

    Виробник – ПРОГРЕС КАМПАНІ (Україна)

    Гарантія - 15 років.

    За попереднім замовленням можливе виготовлення корпусу іншого кольору та розміру.

    https://shumobarier.com.ua/korpusSZK12/
     

Поділитися цією сторінкою