Генератор Капанадзе или инерционный сварочник?

Тема у розділі 'Альтернативные источники энергии', створена користувачем Muton, 8 чер 2011.

  1. Mykhaylo

    Mykhaylo Майстер

    Повідомлення:
    144
    Симпатії:
    31
    Сьогодні наштовхнувся на відео в Ютубі про Капанадзе: Це те саме відео що Ви пропонували тільки під іншою назвою. Думаю що тема є перспективною - потрібно лише перевірити результати дослідів!
    --- добавлено: 25 апр 2015 в 01:22 ---
    Після того як тебе безпідставно покритикують на форумі "фахівці зі стажем":down: дійсно відпадає бажання ділитись чимось безкоштовно! Хоча тема "Генератор Капанадзе или инерционный сварочник?" вже давно "заглохла" я хочу повідомити що використання резонансу на частоті 50 Герц приносить досить непогані результати: трансформатор з активним навантаженням в 900 Вт споживає лише 2 Ампери струму. Це лише початкові результати. Потрібно їх перевірити за допомогою електролічильника. Якщо результати перевірки будуть позитивними то я викладу своє відео: або тут в темі, або в своїй темі на Конкурсі "Зроби сам 2015" -- https://krainamaystriv.com/threads/21990/
     
    Останнє редагування модератором: 2 тра 2015
    Voyutichi подобається це.
  2. Voyutichi

    Voyutichi Модератор Команда форуму

    Повідомлення:
    16.117
    Симпатії:
    8.913
    Адреса:
    м. Самбір
    @Mykhaylo, невже ви думаєте, що хтось буде платити за те, що нікому непотрібно навіть безкоштовно?
     
  3. gam-ua

    gam-ua Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.146
    Симпатії:
    684
    Адреса:
    Чернігівська обл. Ічня
    припустимо, що генератор капанадзе дійсно працює. ну в людини ж виробляється електрострум в організмі із нічого. все життя. а раптом цей генератор здатний концентрувати цю енергію в радіусі ну скажімо кілометра. при цьому не просто концентрувати, а висмоктувати із живих організмів. рентгенівські промені теж довгий час вважали безпечними. а ще більше часу навіть не здогадувадися про їх існування.

    така собі скриня пандори, точніше ящик дракули. я вже уявляю новітню зброю. закидаємо ящик капанадзе і в радіусі кілометра нічого живого. прямо нейтронна бомба.
     
  4. Voyutichi

    Voyutichi Модератор Команда форуму

    Повідомлення:
    16.117
    Симпатії:
    8.913
    Адреса:
    м. Самбір
    це дискусія на рівні філософії.
    Я, наприклад, можу для будь-якої гідравлічної схеми вказати миттєвий розхід і актуальний тиск речовини в будь-якій точці системи. Тому в мене нема ніяких ілюзійних пояснень роботи цієї системи, які будуть комусь не зрозумілі, навіть теоретично. І в мене на основі володіння такою інформацією ніколи не виникає парадоксів на кшталт "насос, продуктивністю 3м3/год, перекачує 30м3 за півгодини, коли до нього притулити ось таку мою чорну коробочку".

    Якщо вже такий гіпергенератор створено - то прошу вказати для нього графічно всі величини напруг і струмів через всі елементи та через всі вузли цього генератора у одному масштабі часу. Якщо для будь-якого моменту часу не будуть порушуватися хоча би закони Кіргофа і Ома - тоді і тільки тоді варта звернути на цей генератор увагу.
    ТОЕ всі вивчали і цих знань цілком достатньо для такого аналізу, принаймі вистарчатиме для теоретиків. Самостійно мені це ліньки робити, час потрібен для іншого.

    Чи цей генератор все-таки із сфери інтересів "чорної і білої магії"?
     
  5. djclyde

    djclyde Заслужений майстер

    Повідомлення:
    3.695
    Симпатії:
    3.446
    Адреса:
    Кропивницкий
    Скажу от себя
    касательно тариэла читал много еще несколько лет назад ! Есть очень много непоняток и достоверной информации НИГДЕ нет о том что-же он собрал) но вот одно за самим тариэлем началась погоня - его зажимали даже спецслужбы грузии и россии после этого сам тариэл просил убежище у ряда стран Швеции Сша и не только! Грузию он покинул работы все свернул , дальнейшая судьба и местонахождения - не известны! Может что и было на что ему пригрозили энергетические магнаты сказали ему НО-НО-НО

    как то непонятно по той причине что опытного образца не было показано


    все может быть! но это не быгодно мировому господству которое стараеться удержать челядь на нефтяной игле!
    вспомните что происходило после смерти Н ТЭСЛА - все дневники , записи , чертежи , и работы были излучены,засекречены,и попросту изчезли ! остались только частичные упоминания очевидцев)
    Несомненно тэсла был гением - который родился намного раньше своего времени и знал намного больше нас даже спустя полтора столетия!

    НЕ знает ничерта человечество о окружающем мире И знать не хочет все упираеться в наживу!
     
  6. gam-ua

    gam-ua Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.146
    Симпатії:
    684
    Адреса:
    Чернігівська обл. Ічня
    питання не в тему, прош вибачення. а якщо взяти нш-10 і зєднати з іншим нш-10 через шланги, перший до двигуна, другий до коробки. вийде гідропривід? чи потрібен гідромотор? дякую.
     
  7. djclyde

    djclyde Заслужений майстер

    Повідомлення:
    3.695
    Симпатії:
    3.446
    Адреса:
    Кропивницкий
    вийде гідравлічний сільсин!
     
  8. gam-ua

    gam-ua Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.146
    Симпатії:
    684
    Адреса:
    Чернігівська обл. Ічня
    ?
    я от думаю, якби 200 років тому сказали, що із світла можна отриматиле електроенергію, покрутили у виска.
    а генератор капанадзе на мою думку просто шайтан-коробка для фокусів. навіть якщо є енергія ефіру, її потрібно звідки якось викачати. як не як маємо діло з механікою, квантовими рухами і т.д. отож якщо на виході із генератора 1 кіловат, то насос який висмоктує енергію ефіру ніяк не може бути менше за кінчик голки. ну як мінімум з цеглину. хотя такою цеглиною запросто може бути земна куля. але однак маємо спарву із "механікою", не зможе стільки енергії ефіру пропусти через нікчемно-малий провідник. але якщо енергію дійсно можна викачати із ефіру, вона мабуть мізерна. тому її потрібно десь накопичити, а потім використати. має бути буферна ємність. зокрема така є в рубіновуму лазері між двох дзеркал.
    такого елементу в схемі немає.

    з іншого боку енергія ефіру не така вже й містична.

    от електрику атмосфери і можна подати до споживача. і генератор капанадзе тут нідочого. бо немає в нього нічого, щоб йшло в атмосферу. крім заземлення, яке може дати лише мінусовмй заряд. хотя в математиці мінус Х мінум дає +
     
  9. Mykhaylo

    Mykhaylo Майстер

    Повідомлення:
    144
    Симпатії:
    31
    Ви дійсно думаєте що безкоштовна енергія нікому не потрібна навіть безкоштовно? Я не збираюсь продавати комусь "кота в мішкові" -- але в подальшому вже не планую ділитись на форумі детальним описом технічних пристроїв для отримання електроенергії.
    --- добавлено: 25 апр 2015 в 20:36 ---
    Тримати людей на "енергетичній голці" вигідно не тільки "світовому уряду" але й всім тим що заробляють гроші на продажу енергоносіїв та обладнання для енергетики! Навіть якщо взяти на рівні форуму "Країна майстрів": то ті люди, які наприклад виробляють чи продають котли або подрібнювачі гілок, в разі впровадження технологій безкоштовної отримання енергії залишаться без роботи! Що вже казати про великі корпорації що заробляють дуже багато грошей на енергоринку -- вони просто збанкрутують. :cry:
     
    Останнє редагування модератором: 3 тра 2015
  10. Voyutichi

    Voyutichi Модератор Команда форуму

    Повідомлення:
    16.117
    Симпатії:
    8.913
    Адреса:
    м. Самбір
    говоримо про генератор, а не про нафту з особистостями навколо неї.

    подивився це ролик, рекомендований вами: "кисєльовщина":)
     

Поділитися цією сторінкою