вентиляция мансарды и чердачного помещения

Тема у розділі 'Кровельные аксессуары', створена користувачем kalina197272, 9 кві 2011.

  1. Пітон

    Пітон Друг Команда форуму

    Повідомлення:
    6.874
    Симпатії:
    12.735
    Адреса:
    з Київщини, з діда-прадіда
    Відповідь: вентиляция мансарды и чердачного помещения

    Я мав на увазі це фото
    [​IMG]
    там наче повторашна цегла, вікна 70х70 стануть.
    Два грибки не дадуть достатнього повітрообміну, має бути протяг який виводитиме вологу, а не просто освіжувати повітря


    З.І. Щоб вставити картинку з інтернету наберіть [​IMG] або натисніть в меню допису зверху на піктограму картинка і вставте посилання
    Якщо завантажуєте з ПК то в меню допису знизу є керування долученнями
     
  2. kalina197272

    kalina197272 Новачок

    Повідомлення:
    23
    Симпатії:
    1
    Адреса:
    украина новомосковск
    фронтон выложен в пол кирпича.судя по вашему ответу Якщо металеві ферми пофарбовані то вони захищені, але потрібно щоб вентилювались повітрям що йтиме з піддашка до конька як у звичайної конструкції, інакше брусок згниє швидко я сделал вывод,что должна быть хорошая вентиляционная отдушина в конке крыши.я правильно вас понял?потому и появилась идея вставить в конке крыши два вентиляционных грибка.теперь вы предлогаете во фронтоне врезать окна вентиляционные 70х70(не маленькие кстати).нужно ведь учитывать и то,что воздушный поток будет идти между гидробарьером и металлочерепицей и будет подниматься к верху.не много ли у нас получаеться вентиляции?или оставить какой то один из вариантов?и потом,как себя будет чувствовать чердачное помещение зимой при таком раскладе?
     
  3. Пітон

    Пітон Друг Команда форуму

    Повідомлення:
    6.874
    Симпатії:
    12.735
    Адреса:
    з Київщини, з діда-прадіда
    Відповідь: вентиляция мансарды и чердачного помещения

    Коли я писав що брусок згниє то думав що у вас мансарда, тому і попросив щоб ви виклали фото або детальний опис даху. У мансарді вентиляція організована таким чином що повітря йде від піддашка до конька і тим самим вентилює простір між гідроізоляцією і утеплювачем. У вас же, якщо судити з фото, звичайне неутеплене горище - у цьому випадку потрібно організувати достатній рух повітря на горищі (а не вентзазор між плівкою і утеплювачем) бо кондесат на фермах у вас утворюється саме через брак вентиляції горища. Крім того варто визначити причину утворення конденсату і його кількості. Яке у вас перекриття, чи є утеплення? Крім того що то за суцільна обрешітка з необрізних дощок, навіщо вони потрібні, у вас що гідробар’єр зверху обрешітки?
    Горище з вікнами зимою буде почувати себе так само як і без вікон, навіть краще оскільки рух повітря дозволить виводити зайву вологу. Якщо ви турбуєтесь що буде холодно то й так буде холодно бо зверху лиш м/ч і фронтон у половину цегли, потрібно утеплити перекриття і хай вітер гуляє по горищу. До речі, на даху у кроквяній системі вентиляції забагато не буває, чим її більше - тим краще :)
     
  4. kalina197272

    kalina197272 Новачок

    Повідомлення:
    23
    Симпатії:
    1
    Адреса:
    украина новомосковск
    вы совершенно правильно заметили насчёт доски и гидробарьера.крышу следует перекрывать заново.потому в целом насчёт кровли я и консультируюсь.чтоб было хорошее перекрытие и также,чтоб была достаточная вентиляция,дабы не допустить новых ошибок.
    в моём альбоме есть фото в целом дома.надеюсь вы поймёте,что это действительно мансарда.каркас её сварен и профиля и обшит доской.
     

    Вкладення:

    • IMG_1536.jpg
      IMG_1536.jpg
      Розмір файлу:
      100,7 КБ
      Переглядів:
      115
    • IMG_1537.jpg
      IMG_1537.jpg
      Розмір файлу:
      152 КБ
      Переглядів:
      102

Поділитися цією сторінкою