Утеплювач БЕТОЛЬ

Тема у розділі 'Продам: Товары и материалы', створена користувачем фон, 13 лют 2011.

  1. фон

    фон Прораб

    Повідомлення:
    814
    Симпатії:
    394
    Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Утеплювач БЕТОЛЬ

    Мені здається що ви прихильник якогось іншого матеріалу і тому так так негативно ставитесь до чогось нового.А на рахунок БЕТОЛЬ та його підвального чи не підвального виробництва я думаю що час покаже.
     
  2. Б.А.Р

    Б.А.Р Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.549
    Симпатії:
    923
    Адреса:
    Файне місто .
    Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Утеплювач БЕТОЛЬ



    Ні я проти того щоб робили какашку і продавали як цукерку .
    Не зробиш ти цого в підвалі ,не заводах хіміки лабораторії . Ти чимось знехтуєш зекономиш і получиться ця сама Какашка , і люди тебе будуть проклинати і камінцями кидати в теби .
     
  3. Vladimir57

    Vladimir57 Новачок

    Повідомлення:
    849
    Симпатії:
    143
    Адреса:
    Украина Тернополь
    Ваш материал это ячеистый лёгкий бетон, его ещё при союзе делали.Конкретно что в нём нового?Материалы из ячеистого бетона на солидных заводах режут специальными станками обеспечивая геометрические размеры.Там стоят современные дозаторы и смесители ,обеспечивающие качество смеси , вы хоть посмртрите, как качественные плиты из таконго материала выглядят или вы думаете , что тут никто ничего не видел?.По формам разливают только в гаражах.Ваши плиты на картинках ,даже одной партии, разного цвета это говорит о том, что смеситель небольшой , нет хорошего дозирования и каждые раз получается разный состав смеси.
    Посмотрите выше у серьёзного производителя , что такое настоящие блоки и плиты из ячеистого бетона.Думаете они , при их объемах и финансах,не могли бы сделать сертификат на объемный вес 200? Но они понимают , что это будет выглядеть несерьёзно, они работают на знающих серьёзных клиентов.
     
  4. фон

    фон Прораб

    Повідомлення:
    814
    Симпатії:
    394
    Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Утеплювач БЕТО

    Ви цей матеріал ще в руках мабуть не тримали а вже говорите що це какашка.Якщо ви так чітко можете визначити матеріал завдяки простому обговоренню на форумі то ви профі.Матеріал що найперше потрібно побачити перевірити своїми методами чи відповідаєвін тим характеристикам що написані на сайті.А тоді робити висновки.Яким би ви не були профі так визначати характеристику матеріалу не реально.

    Добавлено через 16 минут 43 секунды
    Дійсно цей матеріал робили при союзі но не D200Тут ви не праві БЕТОЛЬрозливають не по формах.Його лиють в великих хормах а потім ріжуть як і всі газобетони і не в підвалі а в Дніпропетровску на заводі.А на фото я звами згідний .Хочу нагадати що густина матеріалу 200кг\м3при такій густині він є більш крихкий ніж при 400тому при транспортуванні чи при наклеюванні він може пошкоджуватись але не весь а частково.
     
  5. Vladimir57

    Vladimir57 Новачок

    Повідомлення:
    849
    Симпатії:
    143
    Адреса:
    Украина Тернополь
    Вы хоть сами сертификат почитайте производство находится в смт Партизанск,вы даже не знаете где его делают, а нам тут сказки рассказываете о большом заводе в Днепропетровске.
     
  6. фон

    фон Прораб

    Повідомлення:
    814
    Симпатії:
    394
    Відповідь: Re: Утеплювач БЕТОЛЬ

    UDK,ATROC та інші серйозні виробники утеплюючі будівельні матеріали які призначені для будівництва і мають хороші теплоізоляційні характеристики.А ми обговорюем матеріал який призначений суто для утеплення.Великі виробники можуть дуже легко виготовляти цей матеріал але чи їм це потрібно і чи вигідно.На їхній матеріал є великий попит і обєми виробництва великі. Утеплюючі матеріалів теж мають великий попит але мають великий різновит(пінопласт ,мінвати,штукатурки) і є конкуруючими один між одним.Тому я думаю що великі виробники маючи великі обєми виробництва і попит небудуть займатися утеплювачом якщо його попит за рахунок конкуренції буде значно меншим від попиту їхнього матеріалу.
     
  7. Б.А.Р

    Б.А.Р Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.549
    Симпатії:
    923
    Адреса:
    Файне місто .
    Re: Відповідь: Re: Утеплювач БЕТОЛЬ



    А ти ФОН в підвалі якісно не забадяжиш , і лічність твоя підозріла !!!:-[
     
  8. фон

    фон Прораб

    Повідомлення:
    814
    Симпатії:
    394
    Відповідь: Re: Відповідь: Re: Утеплювач БЕТОЛЬ

    А в підвалі ніхто і не бадяжить.Бадяжили би в підвалі іщей погану якість PRAKTIKER неторгував би.
     
  9. Vladimir57

    Vladimir57 Новачок

    Повідомлення:
    849
    Симпатії:
    143
    Адреса:
    Украина Тернополь
    Вы наивный менеджер по продажам ,да большим производителям никогда ничего не помешает ,чем больше прибыль тем лучше просто им имидж не позволяет выставить и рассказывать такую ерунду, какую вы тут стараетесь впарить , повторюсь мы тут не агрономы и нам лапшпа не проходит.Ваш сектор это лохи по сёлам,если они там ещё остались, хотя там тоже уже кое-что понимают.
     
  10. фон

    фон Прораб

    Повідомлення:
    814
    Симпатії:
    394
    Відповідь: Re: Утеплювач БЕТОЛЬ

    На рахунок менеджера ви не вгадали.І розказую не єрунду а так як воно є.Щоб люди зайшовши на форум змогли вибрати те що вони вважають найправельніше.І форум для того і є щоб взнати позитивні і негативні думки і висновки людей про цей чи інший матеріал.А такі висновки які ви робите про матеріал небачивши взагалі його як неагроному не зовсім правельно.Якщо ви дійсно з Тернополя то в тарнополі є на складі цей матеріал можете подивитися можливо тоді ваша думка поміняється.
     

Поділитися цією сторінкою