Интерскол ДУ-750ЭР

Тема у розділі 'Аккумуляторный, пневмо, электро и бензоинструмент', створена користувачем wolodja, 29 гру 2010.

  1. Slava_ua

    Slava_ua Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.277
    Симпатії:
    598
    Адреса:
    Кировоград
    В меня вот такая

    http://www.dinstex.com.ua/index.php?productID=3552 очень нравится.
     
  2. Влад_@

    Влад_@ Наймолодший мастер

    Повідомлення:
    3.755
    Симпатії:
    1.712
    Адреса:
    Луцький р-н
    В Hilti нормальні дрелі чув в знакомих.
     
  3. sergio.di

    sergio.di Новачок

    Повідомлення:
    32
    Симпатії:
    18
    Адреса:
    херсон,киев
    а у меня именно такая интерсколовская . как то случайно было дело не собирался и купил и не жалею . к инструменту отношусь отвратительно))) -просто некогда жалеть , следить и т.п Не в домашних условиях работает. использовал как только можно вт.ч и бетон сверлил иногда из за отсутствия перфа и клей калапуцал и живучая зараза, аж зло берет))) тфю тфю не зглазить))) норм. инструмент по сравнению цена-качество. конечно не макита и не хилти, но и не китайский хлам . я доволен
     
  4. Анатолич

    Анатолич Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.957
    Симпатії:
    689
    В мого тестя така вже 6 років, накрився ударний механізм, а так працює супер. А поламалася тому, що він жмеця на перф, а свої я не дуже позичаю.
    працює професійно, обслуговує десяток магазинів по господарські частині.
    А у мого знайомого 3 роки, в Епіку брав, без нарікань.
     
  5. Bohdan19

    Bohdan19 Бригадир

    Повідомлення:
    221
    Симпатії:
    188
    Гадаю, що моя відповідь буде не актуальною, але може комусь пригодиться. Зіткнувся і я з проблемою розборки редуктора ДУ 750 ер через необхідність заміни переднього підшипника. Я вийшов з даної ситуації таким чином. Спочатку зняв патрон, потім вийняв стопорне кільце, металеву та войлочну пилезахисні втулки. Під ними було видно передній підшипник 6002, який мені потрібно було замінити. З іншої сторони валу зняв бронзову втулку, після чого обережно вибив вал з підшипником з корпусу і таким чином зняв шетсерню з валу. Далі зняв пружину, та за допомогою зйомника зняв підшипник. Вал витер від старої змазки. Поставив новий підшипник, змастив вал і зібрав все у зворотньому порядку. Задній підшипник валу (6001) був у нормальному стані, тому його я не міняв. Шесткрню редуктора довелось обережно набивати на вже після встановлення пилезахисних втулок та стопорного кільця в передній частині редуктора. Всюди наніс достатню кількість нової змазки. Зібрав дрельку, перевірив.
     
    Andrii_M подобається це.
  6. Bohdan19

    Bohdan19 Бригадир

    Повідомлення:
    221
    Симпатії:
    188
    Доброї пори доби, шановні співфорумчани. Треба було сьогодні просвердлити 4 дирки в металі і, раптово та неочікувано, виплив один неприємний нюанс. Після вищезгаданого ремонту, моя дрель працює тільки в режимі удару. Розібрав, подивився - ніби все гаразд. Біле часу розбиратись не було, тому дирки просвердлив шуруповертом. Завтра спробую усунути несправнісь. Підозрюю на не докінця насаджену шестерню редуктора на вал. Хоч і трохи стосовно цього сумніваюсь. Або щось з шариком перемикача. Може хтось здогадується про конкретну причину?
     

Поділитися цією сторінкою