Что такое тепловер и отзывы о нем

Тема у розділі 'Продам: Товары и материалы', створена користувачем gryg, 26 сер 2010.

  1. Іван@

    Іван@ Новачок

    Повідомлення:
    1
    Симпатії:
    1
    Недавно був присутній на презентації Тепловер в Епіцентрі, представник від Тепловера розповідав про так звані «переваги» цього продукту, все б нічого, кожен має право на просування своєї продукції на ринку, якби не одне але.

    Вся презентація зводилась до обливання брудом всіх інших виробників подібної продукції а найбільше пінопласту, що 5 см цього горе-утеплювача заміняє 10 см пінопласту і т.д., і жодної аргументованої переваги свого продукту. Представник «явно неграмотний» або не відвідував сайт своєї компанії http://teplover.ua/index.php де чорним по білому вказана теплопровідність 0,08 Вт/м*К (хоча я думаю що жодного підтверджуючого документу навіть на такий поганий показник в них немає, чи на довговічність, чи на екологічність) , у пінопласту навіть найменшої густини цей показник 0,045 Вт/м*К.

    А тепер чітко по ділу і з цифрами :

    Згідно державних будівельних норм України ДБН В.2.6-31:2006 (зміна №1) мінімально допустиме значення опору теплопередачі огороджувальної конструкції будинків – 3,3

    Це проста формула , щоб добитись значення опору 3,3 (для України)

    Потрібно 26,5 см !!! цього горе-утеплювача

    Товщину ( в нашому випадку це 0,265 м або 26,5 см ) поділити на Теплопровідність в нашому випадку це 0,08) отримуємо значення 3,31.

    Для прикладу візьмемо пінопласт густиною 15 кг/м3, теплопровідність його 0,039.

    Такого пінопласту необхідно близько 13 см. ( 0,13/0,039) = 3,33.

    І це ще не все, так як ми орієнтуємось на Європу, необхідний показник опору теплопередачі для більшості Європейських країн становить 5,0

    Тобто щоб добитись такого показника необхідно «наліпити» Тепловеру 40 см !!! Згідно з даними наведеними на сайті Тепловер про витрати на 1м2 , на утеплення середнього будинку 200 м2, потрібно буде 28 тон !!!!!! шткатурки. ТАКИЙ БУДИНОК ПО ВІКНА ВВІЙДЕ В ЗЕМЛЮ!

    Отже шановні Тепловерівці, замість того щоб обливати брудом будь-який інший матеріал зробіть наголос на удосконалення своєї продукції, або хоча б проведіть елементарні розрахунки і перестаньте брехати людям, це в будь-якому випадку не піде на користь вашої продукції.
     
    meroro подобається це.
  2. Miki-mi

    Miki-mi Майстер

    Повідомлення:
    40
    Симпатії:
    20
    Адреса:
    Черкащина
    В епiцентрi переконали купити тепловер , мов для ТП саме те що треба и екологiчне i теплiше чим пiнопласт .Короче купив хоча читав що для ТП використовують екструдований пiнопласт . Тепер нанiс цю сумiш ; скажу прямо незнаю як по теплотi а от обiцяноi товщi 35мм на 1 м2 з 1 мiшка аж нiяк не виходить , при товщi 40мм на 1,8м2 пiшло 3 мiшки тепловеру . ЛЮДИ неслухайте балаболiв, користуйтесь випробуваним утеплювачем.
     
    meroro подобається це.
  3. Kolka)))

    Kolka))) Майстер

    Повідомлення:
    60
    Симпатії:
    30
    Доброго дня!
    Потрібна штукатурка для теплоізоляції, стійка до вологи. Хочу поштукатурити в майбутній ванній стіни. Чи є у цього виробника щось в такому випадку?, дякую за підказку.
     
  4. perlite_bud

    perlite_bud Стажер

    Повідомлення:
    26
    Симпатії:
    1
    Доброго дня, шановні форумчани. Я представник заводу виробника теплоізоляційних сумішей Тепловер. Переглядаючи цей форум , наткнувся на цей пост і хотів би роз’яснити описану ситуацію.

    Щодо презентації в Епіцентрі, то ми вже відійшли від практики найому консультантів в маркети, зрозумійте самі - це не так легко знайти грамотну людину на посаду консультанта в магазин та за короткий термін пояснити всі переваги та специфіку роботи з теплоізоляційними сумішами. До речі, кому цікаво може переглянути наш канал на YouTube, де представлені досить інформативні відео - https://www.youtube.com/channel/UCZbBLtx5r-u1TeLuCb07DBw , або отримати консультацію на офіційному сайті по телефону.

    Ми ніколи не обливаємо брудом інших виробників, а лише наголошуємо на своїх перевагах, яких насправді, багато в порівнянні з іншими фасадними системами утеплення.

    Щодо сертифікатів, то весь перелік документів викладений на офіційному сайті у вільному доступі http://teplover.ua/Documents.html де можете переконатись, що теплопровідність Тепловер Light становить 0,067 Вт/мК.

    Тепер відносно наведених розрахунків, які тільки поверхово можуть здаватися правильними, але щоб дати замовнику повноцінну картину в цифрах, наші спеціалісти визначають характеристики матеріалів з яких побудований будинок та стан стінової конструкції, враховується тепловологісний режим та враховується монолітність теплоізоляційного шару і т.п., а для прикладу нам наводять пінопласт об’ємною вагою 15 кг/м3, який взагалі заборонений для використання в фасадних системах утеплення через свою низьку міцність, тому маю сумнів щодо взагалі адекватності такого порівняння.

    Ми ніколи навіть не намагалася рекомендувати свій продукт для доведення показника теплоопору стінової конструкції до 5 од. Основним нашим напрямком на ринку є якісне доутеплення будинків з енергоефективних матеріалів, таких як газоблок та керамоблок, а хто розуміє всі переваги наших матеріалів як екологічність, негорючість, монолітність та довговічність той використовує суміші Тепловер як повноцінну фасадну систему утеплення. До речі, на деяких об’єктах товщина теплоізоляційного шару сягала 20см в окремих місцях.

    Детальніше в новій темі: Система утеплення Тепловер
    Та в розділі на сайті виробника Цікаво знати
     
  5. romalex4

    romalex4 Майстер

    Повідомлення:
    406
    Симпатії:
    92
    Адреса:
    могилев-подольский
    справа не матеріалі, а в використані в потрібному місці - тепловер не можна використовувати в якості утеплювача під ТП - від дуже паропроникний та гігроскопічний, його потрібно захищати від пари та води - паро та гідроізоляцією. Тому і рекомендують ЕППС - екструдер - він сам і паро і гідро ізолятор
     
  6. perlite_bud

    perlite_bud Стажер

    Повідомлення:
    26
    Симпатії:
    1
    Теплове це утеплювач з високою парорпоникність. Через пористість своєї структури він також є гігроскопічним. Наприклад для утеплення цоколю будинку, система тепловер не підійде. Тут доцільніше використовувати ЕППС. Все правильно, для кожного будівельного вузла має використовуватись той чи інший матеріал відповідно до його характеристик.
    Але при чому тут тепла підлога???
    Яка може бути мова про паропроникність для утеплювача підлоги?
    Стосовно гігроскопічності - Можливо монтаж теплої підлоги передбачає її протікання? Гідроізоляція тільки в одному випадку - якщо це підлога по грунту.
    Отож, Тепловер можна використовувати в якості утеплювача під ТП, а веяких випадках він є навіть незамінним.
     
  7. romalex4

    romalex4 Майстер

    Повідомлення:
    406
    Симпатії:
    92
    Адреса:
    могилев-подольский
    будівельна фізика говорить. що рух пару відбувається від тепло до холодного місць, тобто в даному випадку пара буде "вдавлюватися" в підлогу, чи стане на заваді цього руху паропроникний Тепловер? - ні, в результаті можливе замокання матеріалу утеплення та зниження його характеристик.
    Гідроізоляція підлоги по грунту не має сенсу, але пароізоляція - так (дивіться вище)
    Невірний висновок з властивостей матеріалу та відсутності розуміння будівельної фізики - Тепловер без пароізоляції не можна використовувати в якості утеплювача підлоги, а в якості утеплювача під теплою підлогою тим паче - економічно невигідно, якщо згідно норм ЕППС - у потрібно не меньше 8 см, скільки потрібно Тепловеру?
    дуже цікаво, в яких це випадках Телповер може бути незамінним?
     
  8. perlite_bud

    perlite_bud Стажер

    Повідомлення:
    26
    Симпатії:
    1
    Круто. Те що пара буде вдавлюватись в підлогу я ще ніде не чув.rofl

    Скільки сантиметрів стяжки потрібно зробити по екструдеру?
     
  9. romalex4

    romalex4 Майстер

    Повідомлення:
    406
    Симпатії:
    92
    Адреса:
    могилев-подольский
    я ж казав - будівельна фізика, про неї бабки не розкажуть, ось і не чули.
    при монтажі ТП достатньо 5-7 см.
     
  10. perlite_bud

    perlite_bud Стажер

    Повідомлення:
    26
    Симпатії:
    1
    Мінімальний шар нанесення П400 3,5см.
    Абсолютно реально залити теплоізоляційну стяжку, змонтувати теплу підлогу і закрити плиткою загальною товщиною пирога 6см. При цьому з набагато швидшим часом прогрівання.
     

Поділитися цією сторінкою