Где можно скачать полный проект дома?

Тема у розділі 'Проекты домов и коттеджей', створена користувачем BaGa, 16 лип 2010.

  1. podgarik

    podgarik Майстер

    Повідомлення:
    64
    Симпатії:
    35
    Адреса:
    Київ
    Даже если покупать типовой проект (а их в сети ох как много, ссылки могу сбросить по требованию отдельно) его все равно нужно будет доводить до ума под свой участок, по крайней мере фундамент, если всё остальное устраивает. А это можно сделать после проведения проб грунта. Вот и считайте: типовой проект дома на 100-130кв.м. в среднем 5000-7000 грн., пробы грунта - 800 грн. (это кризисные цены), подгонка фундамента под конкретный участок - 3000-5000 грн. (это как повезёт и что покажет геология). Вместе от 8800 до 12800 грн. Это минимум.
     
  2. Snussik

    Snussik Майстер

    Повідомлення:
    290
    Симпатії:
    81
    Адреса:
    Черновцы
    Не вводите людей в заблуждение - лицензии на проектирование давно отменили. Теперь только именной сертификат проектировщика позволяет заниматься проектированием строительных объектов.
     
    Vasil77 подобається це.
  3. alex1x

    alex1x Новачок

    Повідомлення:
    1
    Симпатії:
    0
    http://badrobot.ucoz.net/news/proekt_doma_kottedzha_dachi/1-0-11
     
  4. podgarik

    podgarik Майстер

    Повідомлення:
    64
    Симпатії:
    35
    Адреса:
    Київ
    А не хотите в складчину купить типовый проэкт небольшого дома. На проэкт дачи тоже не хочется выбрасывать денег, самому придумывать проэкт - это не правильно и лучше типового неполучится.
     
  5. С@ньок

    С@ньок Майстер

    Повідомлення:
    71
    Симпатії:
    32
    Адреса:
    Киевская обл.
    В середині восьмидесятих та девяностих років у нас ніхто по проекту не будував. На листочку в клітинку намалювали хто, що захотів. Викопали траншею 1,2м. до половини зокидали крупним щебнем кинули арматуру пролили рідким цементним розчином. остачу закидали бетоном. Цоколь з камня, стіни із ракушки і кирпича, Дешево і сердито - будинки стоять не один десяток років.
     
  6. Vasil77

    Vasil77 Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.116
    Симпатії:
    1.126
    Адреса:
    Житомир
    Читается правильно: директор фирмы занёс денежку кругом где нужно, купил бумажку, а спецов на шабашку, по своему усмотрению наймёт. Сам работаю на нескольких таких фирмочках одновременно. Те деньги за которые Вы расчитывали АБ вложить ,только на бумажки убить прийдётся.:grabli:
    --- добавлено: 9 сер 2015 у 19:57 ---
    @С@ньок, Пытаться строить так можно и сейчас. Трудности начинают возникать когда бегаеш за подключениями к комуникациям ( электричество, газ, вода?....) и каждый из этих "мародёров" имеет свои требования и запросы ( общего и единого документа нет). Возможно в далёком селе где начальник РЕС родственник и проскочит, но чем ближе к "цивилизации" тем дороже. Слышал о вариантах стоимости 60% Х 40%. И 60% - это стоимость бумаги.:stena:
     
    Останнє редагування модератором: 17 сер 2015
    С@ньок подобається це.
  7. С@ньок

    С@ньок Майстер

    Повідомлення:
    71
    Симпатії:
    32
    Адреса:
    Киевская обл.
    НІ !!! Ні я маю на увазі не самоправне будівництво. Листочок в клітинку відноситься в місцевий орган архітектури. Вони за 25(совдеповських рублів) все це перемальовують на офіційному папері. Описують устройство фундаменту, стін, перекриття і даху. І видають офіційний "папір" з печатями і штампами - "Проект житлового будинку". На основі цього проекту виготовляється вся технічна документація на водопостачання, газ і електропостачання. А самий дешевий типовий проект (в ті часи) коштував близько двухсот рублів. Я думаю і тепер, як то так можна.
     
    Останнє редагування: 15 сер 2015
  8. Vasil77

    Vasil77 Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.116
    Симпатії:
    1.126
    Адреса:
    Житомир
    Я не думаю я знаю. Проєкт на підведення і облаштування 380В в2009 обійшовся в 700гр (по дружбі) ,викопіровка з проекту з нанесенням газових комунікацій 500, про листок в клітинку, якій передбачено в законодавстві, і чути ні в одному з "ОРГАНІВ" і нехотіли!
     
  9. С@ньок

    С@ньок Майстер

    Повідомлення:
    71
    Симпатії:
    32
    Адреса:
    Киевская обл.
    Тема будівництва для мене актуальна знову. Хотілось би НЕ ДОРОГО придбати повний типовий проект невеличкого будиночку, (около 85 - 90м.кв.), для молодої родини з трьох чоловік, який-би відповідав нашим потребам. Або, (на шарка, за символічну плату) збрить планіровку з усіма розмірами функціонального будинку, можна з мансардним поверхом. Як що цього не вдасться зробити, попробуємо намалювати самі, (як в дев`яностих) і легалізувати в відділі архітектури. Як що комусь буде цікаво, то пізніше відпишусь про результат. А на даний час буду вдячний за допомогу з проектом. Розгляну конструктивні пропозиції. П.С. Я вважаю, що типовий проект "відбив" свою ціну і на даний момент коштує стільки, скільки коштує папір і чорнила на його копіювання, плюс гривень 200-300, комісійних, (краще хоть щось чім зовсім нічого).
     
  10. Вячеслав77

    Вячеслав77 Новачок

    Повідомлення:
    7
    Симпатії:
    0
    Адреса:
    Харьков
    Вот сайт где неплохие проекты http://design3f.com/

    Ребята делают также дизайн интерьера, портфолио очень серьезное, да и нареканий никогда не было
     
    Останнє редагування: 19 жов 2015

Поділитися цією сторінкою