Схема водоснабжения из колодца

Тема у розділі 'Скважины и колодцы', створена користувачем МУЖЫК, 6 лип 2010.

  1. DimaZ

    DimaZ Заслужений майстер

    Повідомлення:
    7.743
    Симпатії:
    975
    Адреса:
    Kyiv
    Re: Відповідь: Re: Схема водоснабжения из колодца

    хоть и интересно конечно, но если это неприятные воспоминания, то конечно не будем
     
  2. Voyutichi

    Voyutichi Модератор Команда форуму

    Повідомлення:
    16.117
    Симпатії:
    8.913
    Адреса:
    м. Самбір
    Відповідь: Re: Відповідь: Re: Схема водоснабжения из колодца

    правильніше сказати: срібло потрібно підвішувати у воді, на капроновій жилці, наприклад, Щоб не було гальванічного контакту з металом бочки.
    А магнієвий електрод якраз має гальванічний контакт з металом бочки і таким чином створює гальванічну пару, віддаючи іони магнію у воду, а зайві електрони - металу бочки.
    Срібло же буде омиватися водою зі всіх сторін, тому не створюватиме гальванічних пар з металами бочки (залізо, мідь, цинк). Срібло реагуватиме з гідрооксильною групою ОН-, таким чином переходячи у воду у увигляді іонів. (це те, що в мене лишилось в голові зі шкільної програми)
    А ось цитата з вікі:Медичні застосування

    Іони срібла та його сполуки токсичні для деяких бактерій, вірусів, водоростей та грибів, що типово для важких металів, таких як ртуть та свинець, однак для срібла не характерна токсичність для людського організму, яка зазвичай асоціюється з цими важкими металами. Срібло вбиває численні мікроби in vitro, але тестування й стандартизація продуктів із вмістом срібла складні.

    Гіппократ, батько сучасної медицини, писав, що срібло має цілющі властивості при лікуванні захворювань та їхньому запобіганні. Фінікійці зберігали воду, вино й оцет у срібних бутлях, щоб запобігти псуванню. На початку 1900-х років люди клали в пляшки з молоком срібні монети з метою зберегти свіжість. Бактеріоцидні властивості срібла збільшують цінність срібного посуду й біжутерії. Причина бактеріоцидних властивостей срібла досі незрозуміла, хоча існують певні теорії.

    Сполуки срібла використовувалися для запобігання інфекціям у Першій світовій війні, коли антибіотики ще не були відомі. Стандартно вживався розчин нітрату срібла (ляпісу), на заміну якому прийшла сульфадіазинова мазь. В останні роки випробовуються бинти зі срібними волокнами, хоча ефективність такого засобу ще остаточно не доведена. Серед інших продуктів, які використовують срібло та його іони, - пральні машини, туалетні сидіння, скло з вмістом срібла та інші.
     
    3 користувачам це сподобалось.
  3. МУЖЫК

    МУЖЫК Новачок

    Повідомлення:
    13
    Симпатії:
    5
    Адреса:
    Винница
    Здравствуйте! У меня возникла проблема с заводом воды в дом...купил насосную станцию AL-KO HW 601(Общие характеристики
    Тип поверхностная насосная станция
    Глубина погружения 9 м
    Максимальный напор 35 м
    Пропускная способность 3.1 куб. м/час
    Напряжение сети 220/230 В
    Потребляемая мощность 600 Вт
    Объем гидробака 20 л
    Диаметр разъема соединений 1") поставил в доме,под мойкой...розмеры колодец-7 метров, по земле шланг-15 метров(13мм),от тройника к стнанции-4 метра(32 металопластик)...от "водолея" к тройнику шланг лежал давно,это вода на улице,металопластик в дом подсоединил я... наполнил станцию и шланги водой(как сказано в инстр)и вот,при запуске станция набирает 2,8 атм.выкл.,я открываю кран на мойке,давление падает соответсвенно станция запускается и ....в шланге появляется воздух! откуда???? воздушных пробок вроде нет,на улице кран закрыт,клапана стоят и всеревно берется воздух и станция не может нагнать 2,8 атм.кто знает,что может быть???что лучше:водолей с автоматикой или станция??? Scan.jpg
     
    1 людині також подобається це.

Поділитися цією сторінкою