Що творить "батюшка царь"

Тема у розділі 'Курилка, болталка', створена користувачем mijki, 28 кві 2010.

  1. Kost

    Kost Новачок

    Повідомлення:
    1.242
    Симпатії:
    72
    Цитата отсюда:
    За декілька хвилин до початку засідання в Верховну раду прибув Віктор Ющенко.

    - Я хочу плюнути в морду герою України Литвину! - кинув екс-президент, і не зупиняючись, пройшов до кабінету спікера.

    Яка була розмова між спікером та президентом, невідомо. За декілька хвилин стало зрозуміло, що Ющенку не вдалося переконати Литвина – спікер з’явився в залі
     
  2. 321

    321 Інженер

    Повідомлення:
    1.197
    Симпатії:
    459
    Ой, ну не надо утрировать. Сегодня открыли доступ на российский рынок нашим труболитейным заводам. Что то там 200 млн, то ли труб, то ли тонн прозвучало. Да, заводы эти принадлежат олигархам, пусть даже из окружения Яныка. Но ведь не олигархи у прокатных станов стоят, а люди, которые из за прекращения сбыта зарплату несколько месяцев не видели. Разве это плохо. По поводу пленных украинок - так они уже лет 20 в плену, и многи по собственной воле, кстати. Чечня то же пугало не страшное. В России многие вояки считают за честь туда поехать (и подзаработать, кстати, то же). И там одни контрактники, срочников нет. Так что им конкуренция ни к чему в этом вопросе.
     
  3. mijki

    mijki Заслужений майстер

    Повідомлення:
    7.515
    Симпатії:
    9.715
    Адреса:
    Трускавець
    Добре якщо "уртрировать" але як подивитись то "пацаны порожняк не гонят" Преведд украынчегы я пришол...:down:
     
  4. Kost

    Kost Новачок

    Повідомлення:
    1.242
    Симпатії:
    72
    Ржунимагу. Увеличили квоту на поставку труб с 200 до 260 тыс. тонн. Всго на 60тыс. тонн, что в денежном эквиваленте составляет около 20 млн. долларов. В то же время в 2009 году (оранживые при власти) квота составляла 350 тыс. тонн.

    Одобренная Россией квота на импорт украинских труб на 40% ниже, чем в 2009 году. "Мы можем говорить о компромиссе, так как на последних переговорах украинская сторона просила квоту на трубы в объеме 265 тыс. т, а Россия настаивала на 220 тыс. т"
     
  5. DimaZ

    DimaZ Заслужений майстер

    Повідомлення:
    7.743
    Симпатії:
    975
    Адреса:
    Kyiv
    Уважаемые форумчане, давайте не брать пример с тех некультурных товарищей, бросающихся яйцами, дерущихся и что-то орущих.
    Предлагаю вести беседу без насмешек и эмоций, а с аргументацией своей точки зрения.
     
  6. Валерий Валентинович

    Валерий Валентинович Інженер

    Повідомлення:
    1.050
    Симпатії:
    328
    Адреса:
    Самый лучший город Киев!
    Так пришли отсюда, чтобы яйцами покидать! hello
     
  7. DimaZ

    DimaZ Заслужений майстер

    Повідомлення:
    7.743
    Симпатії:
    975
    Адреса:
    Kyiv
    да если б хоть какой-то толк был от кидания
    Ну чего нельзя общаться аргументированно, я за или против этого потому что.... то-то и то-то
    и уважать точку зрения каждого
     
  8. mijki

    mijki Заслужений майстер

    Повідомлення:
    7.515
    Симпатії:
    9.715
    Адреса:
    Трускавець
    Один раз побачити ... як то кажуть.( п соррі просто монтаж досить влучний:-D)
    А по друге , може ми зараз знаходимося на порозі впадання в тоталітаризм і в мене не буде більше можливості (під страхом Магадану)розмістити навіть в інтернеті таку жартівливу картинку:Hi:
     
  9. DimaZ

    DimaZ Заслужений майстер

    Повідомлення:
    7.743
    Симпатії:
    975
    Адреса:
    Kyiv
    Отставить пессимистические настроения;-)
     
  10. Kost

    Kost Новачок

    Повідомлення:
    1.242
    Симпатії:
    72
    Отвечу словами Балоги:

    Я знову хочу повторитися: абсолютно немає і не може бути ніяких претензій до керівництва Росії. Це їх геополітичні інтереси. Але ми бачили, що відбувалося протягом останніх років в Абхазії, і як була порушена територіальна цілісність Грузії. Ми бачили, що відбувалося у Південній Осетії. І якщо хтось думає, що в нас стабільна ситуація в Криму, то він глибоко помиляється. У такому разі можна було підписувати договір не на 25 років, а до 3046 або до 3050-го року!..

    Сьогоднішня влада говорить, що ми повинні інтегруватися у структури та інститути Євросоюзу, і як мінімум на порядку денному повинно стояти питання асоційованого членства у Євросоюзі. Так невже після цієї угоди нам буде легше це робити?!

    З іншого боку усі чудово розуміють, що російський флот у Чорному морі у військовому сенсі немає ні оперативного, ні тактичного, ні стратегічного значення. Тому що щоб пройти Босфор і Дарданелли потрібен дозвіл країни, яка входить у НАТО - у Туреччині. І ми чудово розуміємо, що Туреччина і НАТО контролюють кількість кораблів у Чорному морі.

    І останнє, що я хотів би підкреслити: я вважаю, що не російська влада через 10, 15 або 20 років буде вести мову про статус Криму. І не російська влада буде піднімати питання про те, чи повинен бути Крим українським, чи російським. Я думаю, що все буде підготовлено до того, щоб Крим сам провів волевиявлення так само, як це робилося в Абхазії або у Південній Осетії.

    Ви пам'ятаєте, які стосунки були у Радянського Союзу з Фінляндією після війни?.. От у нас зараз виникають ідентичні стосунки з Росією. Невже ми повинні у це ув'язуватися? Ми - незалежна держава, і ми маємо право на інтеграцію у світові і європейські інститути. Чому ми себе самі починаємо обмежувати?
     

Поділитися цією сторінкою