Перекриття Теріва

Тема у розділі 'Продам: Товары и материалы', створена користувачем МаксимБРЕГО, 24 лют 2017.

  1. МаксимБРЕГО

    МаксимБРЕГО Новачок

    Повідомлення:
    6
    Симпатії:
    0
    Адреса:
    м. Київ, вул. Берковецька 6а, оф.214
    Практично у всіх видах будівництва використовуються збірно-монолітні конструкції. Одним з них є часторебристе перекриття teriva. Вся конструкція виконана з пустотних блоків заповнювача і балок з залізобетону. Теріва заливається шаром важкого бетону в 3 см. Це полегшена конструкція, здатна конкурувати з незручними видами перекриттів, такими, як важкий моноліт. Ціна на монолітні конструкції висока, а монтажні роботи відрізняються складністю через громіздкість монолітних плит.

    Перекриття теріва відрізняються від всіляких аналогів зручністю проведення монтажних робіт. Конструкція дозволяє відмовитися від використання опалубки. Процес установки перекриття включає в себе розстановку підпір, балок, потім встановлюються бетонні блоки, що заповнюють порожні місця. Блоки заливають тонким шаром важкого бетону. Перекриття теріва з легкістю монтують в будівлі з будь-яким плануванням, де присутні димоходи. Перевага teriva БРЕГО полягає в тому, що перекриття цієї марки не вимагають витрати великої суми грошових коштів.

    В основі перекриття teriva лежить залізобетонна балка. Залежно від розрахункових креслень вона може складатися з декількох стрижнів.

    Частина конструкції перекриття складається з блоків, зроблених з екологічно чистого матеріалу керамзиту. Цей матеріал перешкоджає проникненню зайвого шуму в приміщення, а також запобігає появі цвілі і грибка. Структура використаного для виготовлення порожнистих блоків перекриття матеріалу відрізняється значним терміном експлуатації. Керамзит здатний регулювати стан мікроклімату приміщення, він перешкоджає зайвому скупченню вологи в житлі. Перекриття teriva також відомі легкістю усіх складових елементів, а це заощадить кошти на використання спеціальної техніки. Перекриття можуть встановити монтажники і будівельники вручну.

    Використання в процесі будівництва перекриття теріва дозволяє підвищити показники тепло- і звукоізоляції приміщення, а простота монтажу, при легкості конструкції, дозволить завершити будівництво в необхідні терміни.

    Одними з важливих якісних показників перекриттів Teriva від компанії БРЕГО є:
    - малий розмір складових компонентів,
    - регуляція навантажень в міру необхідності,
    - можливість зміни розміру балок і стержнів,
    - відмова від застосування додаткової будівельної техніки через простоту монтажних робіт,
    - можливість установки перекриття навіть за наявності даху в будівлі,
    - зниження витрат на транспортування через малогабаритності елементів перекриття.

    Ціна перекриття teriva в рази менша, ніж витрати на монолітні конструкції. Ще однією перевагою є їх вага, яка значно менше інших аналогів. Це і дозволяє монтувати конструкцію без використання підйомного крана та інших складних пристроїв. Крім цього, приміщення будуть добре захищені від шуму великого міста. А в період холодів Ваш будинок буде надійно утеплений. Відсоток тепловтрат в приміщенні, обладнаному перекриттям теріва, досить малий завдяки матеріалам, з яких виготовлені блоки конструкції. Ви також зможете відмовитися від використання опалубки на буд майданчику, а це значно заощадить час і сили.
     

Поділитися цією сторінкою