Газонокосарка! Допоможіть у виборі

Тема у розділі 'Оборудование и инструмент', створена користувачем Seryy, 15 лип 2016.

  1. Seryy

    Seryy Майстер

    Повідомлення:
    118
    Симпатії:
    38
    Доброго дня!
    На підприємство для догляду за газоном потрібна газонокосарка. так сталося що ніхто не може сказати, яку краще купити для цієї великої місії. Ціна до 5000 грн. Можливо хтось щось порадить. Буду дуже вдячний!
     
  2. ghost_lv

    ghost_lv Майстер

    Повідомлення:
    112
    Симпатії:
    26
    Адреса:
    Львів/Наварія
    Брав недавно електричну угорську 1,3КВт. По пораді знайомого, який займається інструментом. Результатом задоволений. По бензинових не скажу.
     
  3. Christi

    Christi Підмайстер

    Повідомлення:
    69
    Симпатії:
    7
    Адреса:
    г. Винница, ул.Сергея Зулинского, 44-В
    Головне скажіть для якої площі вона потрібна, і з'ясуйте яка на підприємстві краще та зручніше буде, бензинова чи електрична газонокосарка. Я до того що різні газонокосарки, потребують догляду як і усі обладнання чи інструменти, і мають різний режим роботи, тобто, деякі можуть робити цілий день і потребують тільки однієї чистки та відпочинку, а деякі можуть потребувати тієї ж чистки і відпочинку кожної години роботи. Тому потрібно знати для якої площі роботи вона потрібна, і яка вам буде зручніше бензинова чи електрична.
    Також не мало важливий момент, будьте готові що практично усі газонокосарки до 3 000 грн будуть мати китайську збірку, але це не є погано. Так роблять багато компаній, тому що матеріали і робота у них дешевше, на жаль цінова політика у країн різна, одна і та ж робота по різному оплачується, тому багатьом вигідніше збирати свої газонокосарки в китаї, ось якось так.
     
    Останнє редагування модератором: 9 вер 2016

Поділитися цією сторінкою