Перспективи автобудування в Україні

Тема у розділі 'Автоклуб', створена користувачем Пітон, 9 лип 2016.

  1. Олександер_1

    Олександер_1 Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.208
    Симпатії:
    3.210
    Адреса:
    Між поділлям і поліссям
    Вони напевно не бачили * ужасної і тісної машини* :-D
     
  2. sanykrimea

    sanykrimea Firewall Команда форуму

    Повідомлення:
    25.885
    Симпатії:
    82.186
    [​IMG]

    Корпорація УкрАВТО поставила чергову партію автобусів ZAZ 10C до Польщі
    05.05.2017

    В останні дні квітня Корпорація УкрАВТО здійснила поставку до Польщі перших двох, з одинадцяти запланованих за контрактом, міських автобусів ZAZ 10C. Польська компанія Warbus, яка закупила автобуси, що вироблені на Запорізькому Автомобілебудівному Заводі, змогла запропонувала оптимальну вартість кілометра експлуатації, завдяки відмінному поєднанню ціни і якості української продукції. Автобусна техніка, яка була презентована днями міській владі, одразу ж після офіційного представлення, вийшла на муніципальні маршрути, і вже здійснює перевезення пасажирів.

    [​IMG]

    Важливість контракту, який був укладений саме з українським виробником автобусів складно переоцінити, оскільки оптимальна вартість була не єдиним параметром. Особлива увага приділялася в рамках тендера вимогам безпеки експлуатації автобусної техніки, наявності опцій, що відповідають за комфорт пасажирів та відповідності жорстким екологічним стандартам Європейського Союзу. Все це зміг запропонувати автобус ZAZ 10 C, і тепер жителі польського міста зможуть по достоїнству оцінити переваги вироблених в Україні автобусів. Крім цього, важливим моментом є термін, протягом якого автобуси ZAZ 10C обслуговуватимуть міські маршрути. Згідно з умовами контракту, автобуси ZAZ 10C повинні будуть відпрацювати 7 років, що можна розцінювати як впевненість польського партнера в якості обраної техніки ZAZ.

    [​IMG]

    «Нам дуже приємно, що продукція Запорізького Автомобілебудівного Заводу була по достоїнству оцінена партнером. Вибір польської компанії на користь української автобусної техніки означає, що у нас є все, для того щоб пропонувати конкурентний продукт країнам Європейського Союзу. Що ж стосується українського ринку, то, складається враження, що державний сектор ніяк не зацікавлений в розміщенні замовлень на виробництво автобусів для потреб наших міст. У складних умовах, в яких зараз знаходиться завод, виробництво сучасних автобусів, які користуються попитом в ЄС, стало б хорошим способом підтримки галузі в Україні. Сподіваємося, що влада зверне увагу на наші успіхи, і міста почнуть закуповувати автобуси українського виробництва», зазначив начальник департаменту експорту автомобілів, Андрій Наталуха.

    Нагадаємо, що ZAZ 10 C це модифікація автобуса з низькою підлогою, яка виробляється на потужностях Запорізького Автомобілебудівного Заводу та призначається для обслуговування міських маршрутів. Партія автобусів, що поставляються в Польщу, оснащується турбодизельними двигунами DEUTZ і CUMMINS, автобуси також обладнані кондиціонером, рампою для коляски людей з обмеженими можливостями, а також автономним обігрівачем салону. Автобус розрахований на перевезення 61 пасажира.
     
    Vitalik Xm подобається це.
  3. buddybuild

    buddybuild Заслужений майстер

    Повідомлення:
    5.307
    Симпатії:
    6.176
    Адреса:
    Черкассы
    pas, акула941 та Vitalik Xm подобається це.
  4. Бригадир

    Бригадир Заслужений майстер

    Повідомлення:
    10.968
    Симпатії:
    7.147
    Адреса:
    Одесса
  5. sanykrimea

    sanykrimea Firewall Команда форуму

    Повідомлення:
    25.885
    Симпатії:
    82.186
  6. Бригадир

    Бригадир Заслужений майстер

    Повідомлення:
    10.968
    Симпатії:
    7.147
    Адреса:
    Одесса
  7. Олександер_1

    Олександер_1 Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.208
    Симпатії:
    3.210
    Адреса:
    Між поділлям і поліссям
  8. Пітон

    Пітон Друг Команда форуму

    Повідомлення:
    6.874
    Симпатії:
    12.735
    Адреса:
    з Київщини, з діда-прадіда
    Компанія Єврокар визначена постачальником авто для Національної поліції України
    10/25/2017
    4 жовтня 2017 року в системі державних закупівель "ПРОЗОРРО» були опубліковані результати тендерної закупівлі автомобілів для Національної поліції України, переможцем якої стала компанія «Єврокар».
    Компанія «Єврокар» взяла на себе зобов'язання поставити автомобіль ŠKODA Rapid Active 1.6MPI / 81kw в кількості 400 одиниць з відповідним спеціалізованим обладнанням до 22 грудня 2017 року.

    В рамках тендеру компанія «Єврокар» зробила цінову пропозицію в розмірі 149 092 800,00 грн (372 732 грн/од) що нижче заявленної очікуваної вартості в розмірі 151 800 000,00 грн., і стала постачальником якісного і надійного автомобіля для Національної поліції України.

    ТОВ «Єврокар» цінує високу довіру до автомобілів марки SKODA і забезпечить Національну поліцію України сучасними і технологічними авто з відповідним спеціалізованим обладнанням!

    Раніше повідомлялось що 16 грудня 2016 року Нацполіція уклала договір про закупівлю 635 автомобілів Mitsubishi Outlander PHEV на суму 959,441 млн гривень (1 570 931 грн/од)
     
  9. sanykrimea

    sanykrimea Firewall Команда форуму

    Повідомлення:
    25.885
    Симпатії:
    82.186
    [​IMG] Анатолий Дацюк
    2 мин. ·

    Сегодня, мальчики и девочки, мы будем разбираться со смыслом слова "шантаж".

    [​IMG]
     
  10. Lanicir

    Lanicir Новачок

    Повідомлення:
    5
    Симпатії:
    0
    беларусы уже что-то электрическое выпустили, северные соседи кичатся каким-то электромосквичом 50-летней давности. у нас есть в этом направлении какие-то успехи?
     

Поділитися цією сторінкою