"Витрина" достижений Украины в сфере промышленности, экономики и информации.

Тема у розділі 'Курилка, болталка', створена користувачем tairov77, 3 тра 2016.

?

Украина в будущем

  1. промышленная страна

    9 голосів
    28,1%
  2. аграрная страна

    23 голосів
    71,9%
  3. свой вариант в комментариях

    3 голосів
    9,4%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. sanykrimea

    sanykrimea Firewall Команда форуму

    Повідомлення:
    25.886
    Симпатії:
    82.186
    Whisker подобається це.
  2. sanykrimea

    sanykrimea Firewall Команда форуму

    Повідомлення:
    25.886
    Симпатії:
    82.186
    [​IMG] Нафтогаз України - Naftogaz
    6 ч ·

    Азербайджанська нафта піде на Кременчуцький НПЗ. Це радісний факт не лише для нафтопереробників, а і для Укртранснафти, якій не завадять додаткові замовлення.

    Суттєвою перешкодою була необхідність заміни в трубі технологічної нафти Urals, якою заповнений трубопровід "Одеса-Кременчук", на сорт Azeri. Цю перешкоду вже знято погодженням Нафтогазу, і українськими нафтопроводами вже скоро задзюрчить азербайджанська нафта.

    Таким чином, трубопровід "Одеса-Кременчук", який раніше простоював, знову запрацює, а Укртранснафта до запланованого обсягу прокачки нафти додасть 1,3 млн т


    "Укртранснафта" увеличит транспортировку нефти на Кременчуг на 1,3 млн тонн
     
    Руслан_77_ та FENCER подобається це.
  3. Бригадир

    Бригадир Заслужений майстер

    Повідомлення:
    10.968
    Симпатії:
    7.147
    Адреса:
    Одесса
     
  4. sanykrimea

    sanykrimea Firewall Команда форуму

    Повідомлення:
    25.886
    Симпатії:
    82.186
    Міністерство інфраструктури розпочало реформу морської галузі, - Володимир Омелян
    10 Січня 2017

    Міністерство інфраструктури України розпочало реформу морської галузі. Про це заявив Міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

    За словами Міністра, ключовим у цьому процесі є реформа ДП "АМПУ".

    "Незважаючи на неодноразові спроби Уряду та Міністерства інфраструктури України нормалізувати діяльність АМПУ, це державне підприємство залишається зразком неефективності, корупції та зловживань. Виникає багато запитань і з приводу керованості АМПУ. Крім того, такого спротиву з боку керівництва підприємства на будь-які пропозиції міністерства щодо впорядкування його роботи не було, мабуть, ніде. Всі наші рішення блокуються або ігноруються. Тому ми змінюємо керівництво АМПУ, що стане першим кроком у масштабній реформі морської галузі", - наголосив Володимир Омелян. Він заявив, що відповідні зміни були анонсовані ним ще на початку грудня 2016 року: "можливо, саме це спонукало керівництво, яке ми наразі змінюємо, виписати собі премії за грудень у розмірі від 700 тис гривень до 1,5 мільйонів гривень на особу. І це тільки офіційні премії. Можна тільки уявити масштаби зловживань на державному підприємстві", - підкреслив Міністр інфраструктури.

    Він також заявив, що з метою нормалізації роботи підприємства Міністерство призначило в.о. Голови ДП "АМПУ" Сергія Гронського: "Це - тимчасовий захід з метою встановлення нормального робочого діалогу між Міністерством та АМПУ, а також зупинки зловживань, які здійснюються на підприємстві. Вже цього тижня буде призначено нового в.о. керівника АМПУ - Райвіса Вецкаганса".

    Міністр інфраструктури України наголосив, що зміна керівництва АМПУ - один з етапів реформуванння морської галузі: "Повноцінна реформа передбачає створення Морської адміністрації, яка візьме на себе всі завдання АМПУ. Також буде проведено суттєву оптимізацію структури та персоналу підприємства. Отже, питання номер один - зміна керівництва, реформа і паралельно з цим - корпоратизація, як цього вимагає українське законодавство".

    Райвіс Вецкаганс - громадянин Латвії, має понад 16 років успішної діяльності в управлінні підприємствами сектору транспорту та логістики, пароплавства та фінансових послуг. Обіймав посади Члена правління, віце-президента АТ "Латвійське пароплавство", Члена правління найбільшого портового терміналу з обробки насипних та генеральних вантажів в країнах Балтії "Rigas Centralais Terminals", Голови правління ТОВ "Riga Container Terminal".
     
    Руслан_77_ подобається це.
  5. sanykrimea

    sanykrimea Firewall Команда форуму

    Повідомлення:
    25.886
    Симпатії:
    82.186
    [​IMG]


    Рекордний рік аеропорту «Бориспіль»
    11 січня

    У 2016 році аеропорт «Бориспіль» досягнув максимальних показників за всю історію існування підприємства. Кількість обслугованих пасажирів за рік зросла на 1,37 мільйони - до рівня 8,65 млн чоловік. Найбільше зростання досягнене завдяки залученню з іноземних ринків трансферних пасажирів. За рік кількість таких пасажирів збільшилась на 0,76 мільйони - до рівня 2,31 млн пасажирів.

    «Україна перетворюється на транзитну державу. Результати аеропорту «Бориспіль» підтверджують, що це не просто декларації. Мільйони транзитних пасажирів - це прибуток держпідприємства та поповнення бюджету. В порівнянні з дореформеним 2014 роком, відрахування до держбюджету зросли у сім разів та склали у 2016 році 1,55 мільярди гривень», - прокоментував Євгеній Дихне, керівник аеропорту «Бориспіль».

    Раніше аеропорт «Бориспіль» опублікував попередню інформацію про динаміку основних показників діяльності у 2013-2016 роках: https://kbp.kiev.ua/press1/show_475/. Збиткове у 2013-2014 роках Державне підприємство «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» у 2015-2016 роках перетворилося на зростаюче та високоприбуткове.
     
    buddybuild подобається це.
  6. buddybuild

    buddybuild Заслужений майстер

    Повідомлення:
    5.307
    Симпатії:
    6.176
    Адреса:
    Черкассы
    подождём - аэропорт !Одесса!. уж очень стало интересно со вчерашнего.
     
  7. igor_oksana

    igor_oksana Інженер

    Повідомлення:
    686
    Симпатії:
    2.042
    Адреса:
    Кропивницький/Кировоград
    Так! Це Україна! І Вона чарівна...
    с. Врублівка, біля Кам'янця-Подільського
    готельний комплекс «Ксенія», на річці Дністер. avtobus.jpg
    avtobus.jpg
     
    Руслан_77_, Бригадир, varmet та ще 1-му подобається це.
  8. sanykrimea

    sanykrimea Firewall Команда форуму

    Повідомлення:
    25.886
    Симпатії:
    82.186
    [​IMG]
     
  9. Бригадир

    Бригадир Заслужений майстер

    Повідомлення:
    10.968
    Симпатії:
    7.147
    Адреса:
    Одесса
    Ещё в семидесятых мой батя пробовал выращивать. Ну как-то так. Только себе немного. Но это можно было и по камням пособирать.
    Так ШО, мабуть, очередной азиров с капустой.
     
    sanykrimea подобається це.
  10. sanykrimea

    sanykrimea Firewall Команда форуму

    Повідомлення:
    25.886
    Симпатії:
    82.186
    Экологи и санітари "cъедят" и ети мидии, и стартаповцев, и продавцов, и местную сессию райради, и камни, и покупателей, и море, и друг друга
     
    Erni та Бригадир подобається це.

Поділитися цією сторінкою