Закипiв котел!

Тема у розділі 'Твердотопливные котлы', створена користувачем влад2015, 26 бер 2016.

  1. влад2015

    влад2015 Новачок

    Повідомлення:
    12
    Симпатії:
    0
    Доброго всiм. Бiда така , саморобний котел ~20kw на 110одноповерхових кв.м. , 12точок. Все як завжди закинув дрова, розпалив темп. до 60' насос працюе я i пiшов з котельнi, через годину мац а батареi холоднi, в котельню темп.~120' , шок. Насос працюе, а тиск 3бар клапан не спрацював, вiдкрив клапан саморуч, ого, тиск впав, засипав дрова пiском. Котел та ми в шоцi. А ще система двухтрубна ПП закрита. Не пинайте , грiшу на насос або 3x клапан,а ще що пiдкажiть знатоки.
     

    Вкладення:

    Останнє редагування: 26 бер 2016
  2. Іван 55555

    Іван 55555 Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.014
    Симпатії:
    820
    Адреса:
    калуш
    заклинив клапан.як варіант.
    --- добавлено: 26 бер 2016 у 21:39 ---
    а який клапан?
     
    Останнє редагування модератором: 3 кві 2016
  3. влад2015

    влад2015 Новачок

    Повідомлення:
    12
    Симпатії:
    0
    З-x ходовий?
     
  4. onyx_75

    onyx_75 Прораб

    Повідомлення:
    425
    Симпатії:
    337
    трёхходовой у Вас не открыл большой круг , насос работал , и у Вас не санкционированный подсос воздуха , или не рабочий термостат ,мощность завышена и это всё в кучке привело к аварии . Для статистики какая марка и какой каталожный номер трёхходового у Вас . Предохранительный клапан завышен и должен быть пр опресовке СО был испытан на открытие при избыточном давлении , а вообще было бы интересно и обвязку глянуть на схемке
     
  5. влад2015

    влад2015 Новачок

    Повідомлення:
    12
    Симпатії:
    0
    Вот такие ингридиенты
    --- добавлено: 27 бер 2016 у 12:04 ---
    Где-то так
     

    Вкладення:

    Останнє редагування модератором: 4 кві 2016
  6. Іван 55555

    Іван 55555 Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.014
    Симпатії:
    820
    Адреса:
    калуш
    заклинив насос,залип клапан(часто таке чув про ці клапани,але на практиці не зустрічав),закриті були крани подачі на систему.наявність теплоакумулятора унеможливило б таке.добре що котел не рвонув.
     
    Іван никифорович подобається це.
  7. CAM

    CAM Бригадир

    Повідомлення:
    245
    Симпатії:
    130
    А що теплоакамулятор напряму підключаеться до котла хіба між ним і котлом нема ніяких приборів, які теж можуть вийти з ладу?
     
  8. Іван 55555

    Іван 55555 Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.014
    Симпатії:
    820
    Адреса:
    калуш
    [​IMG]
     
    peps08, DINAMIT-UA, gucul та 2 іншим подобається це.
  9. юриййй

    юриййй Інженер

    Повідомлення:
    657
    Симпатії:
    673
    Дмитрий ДАР подобається це.
  10. влад2015

    влад2015 Новачок

    Повідомлення:
    12
    Симпатії:
    0
    Неман мiсця для ТА, щож робити, робирати, ащо можно там побачити або мiняти насос, клапан 3х? Гази виходять позаду топки у димохiд, топка на кг 40.
     

Поділитися цією сторінкою