3 фазы за допомогою частотного инвертора

Тема у розділі 'Электрика и освещение', створена користувачем Блаж, 15 бер 2016.

  1. Блаж

    Блаж Прораб

    Повідомлення:
    968
    Симпатії:
    396
    Є необхідність мати в майстерні 3 фази , тянути ліню і дорого і мороки багато, зупинився на варіанті поставити частотник...пошукавши що пропонують на ринку зупинився на продукції української компанії АС Привод http://acprivod.com.ua/. Хотів попитати чи є у кого досвід по користуванні продукцією такої фірми? мжливо хто ставив частотники інших фірм...
     
  2. Dalet

    Dalet Бригадир

    Повідомлення:
    280
    Симпатії:
    133
    Адреса:
    Борисполь
    а там часом не треугольник по выходу будет 220В?
     
  3. Блаж

    Блаж Прораб

    Повідомлення:
    968
    Симпатії:
    396
    не зовсім зрозумів запитання? на інверторі які пропонує ця фірма вихід 3 фази по 220 В (напруга між фазою та нулем) стандартній асинхроний двигун 220/380 підключається трикутником, можна й зіркою, але виробник не рекомендує.
     
  4. Dalet

    Dalet Бригадир

    Повідомлення:
    280
    Симпатії:
    133
    Адреса:
    Борисполь
    где там нуль? дайте схему сюда, интересно посмотреть
     
  5. Блаж

    Блаж Прораб

    Повідомлення:
    968
    Симпатії:
    396
    там це де?
    --- добавлено: 16 бер 2016 у 14:49 ---
    є схема підключення частотника...
     

    Вкладення:

    Останнє редагування модератором: 24 бер 2016
  6. Бригадир

    Бригадир Заслужений майстер

    Повідомлення:
    7.577
    Симпатії:
    4.852
    Адреса:
    Одесса
    На ВЫХОДЕ.

    Но без заземления (зануления) центральной точки. Мощность будет меньше, а привод будет стараться движок разогнать.
     
  7. Блаж

    Блаж Прораб

    Повідомлення:
    968
    Симпатії:
    396
    в мене нема бажання підключати зіркою, тому особисто для мене питання нуля не стоїть...виробник теж рекомендує підключати тільки трикутником.
    --- добавлено: 16 бер 2016 у 15:26 ---
    чи можливо ви хочете сказати що у цього інвертора міжфазна напруга 220 В
     
    Останнє редагування модератором: 24 бер 2016
  8. Бригадир

    Бригадир Заслужений майстер

    Повідомлення:
    7.577
    Симпатії:
    4.852
    Адреса:
    Одесса
    А вы как думаете, если на входе 220?
     
  9. Блаж

    Блаж Прораб

    Повідомлення:
    968
    Симпатії:
    396
    я думаю що вихід точно такі самі фази як на вході (по амплітуді, по формі мабуть набагато кривіші) тільки зсунуті на 120 градусів між собою і регуюються по частоті...тобто якщо поміряти між фазою і нулем то буде 220 (як і на вході) , але міряючі між різнами фазами (зсунутими) то буде 380...але це я так думаю, мав би цей частотник на руках, то поміряв би...навіть осицилограмму зняв би...
     
  10. Бригадир

    Бригадир Заслужений майстер

    Повідомлення:
    7.577
    Симпатії:
    4.852
    Адреса:
    Одесса
    Каким? Вы представляете как выглядит (схему) силовой блок преобразователя?
     

Поділитися цією сторінкою