Пневмопистолет: какой выбрать для покраски?

Тема у розділі 'Аккумуляторный, пневмо, электро и бензоинструмент', створена користувачем wanderer1, 11 бер 2016.

  1. wanderer1

    wanderer1 Стажер

    Повідомлення:
    24
    Симпатії:
    2
    Здравствуйте!
    Нужен пистолет для распыления лака и краски. Смотрел на производителя Miol. Пистолет с нижним баком и с верхним около 250 грн. Не верю, что за 250 грн может быть что-то качественное. Посоветуйте, пожалуйста что-то в размере до 800- 1000 грн. Буду очень признателен!
    Спасибо за помощь!
     
  2. Palkan

    Palkan Майстер

    Повідомлення:
    128
    Симпатії:
    32
    Пневмопістолет для покраски можете взяти Miol HVLP, купував я такого за 600 грн у нас на ринку. Пережив інструмент ремонт і також жінка брала в школу і фарбувала меблі, декорувала з допомогою шаблонів. загалом непогано...

    [​IMG]
     
  3. Verso

    Verso Підмайстер

    Повідомлення:
    64
    Симпатії:
    11
    Есть такой в хозяйстве.Но...Купить купил а красить то и не красил,только грунтовку наносил.Давал соседу-строителю попробовать наносить водоэмульсионку.Ему понравилось.Ещё сотрудник увидев у меня такой прикупил себе на дачу.У него был Пейнт Зум,вышел из строя пистолет,и ему понравилось то что в Миоле он металлический.Покрасил крышу и забор.Доволен.Я покупал менее мощную модель с одним соплом. Сейчас бы ежели покупал то взял бы чуть более мощную с двумя соплами.Тогда просто взял то что было в магазине в наличии.Эти Миол,в общем,типичный недорогой Китай: фитинги плохо держатся на шлангах,герметичность этого хозяйства желает лучшего.У меня сгорела кнопка,пришлось менять.Зато,в отличии от Пейнт Зум, пистолет металлический.Компрессор греется.Но он и обязан,воздух то сжимается,а стало быть от нагрева никуда не деться.В общем целом для дома ,учитывая нюансы,вполне дееспособен.
     
  4. woxhol

    woxhol Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.129
    Симпатії:
    1.088
    Адреса:
    ЛЬВІВ
    По перше для лаку і фарби потрібно мати два окремих пістолети...по друге пістолети діляться на низкотискові і високотискові також підбирається діаметр сопла згідно густини ЛФМ.Перш ніж купляти потрібно трохи вникнути в малярну справу і не ставити кретерій вибору-ціну,досвідчений маляр пофарбує і за 250 грн нічим не гірше ніж за 100 євро.До речі,малярка це окрема професія і пістолет сам не лакує:Hi:
     
    figarey та Олександер_1 подобається це.
  5. figarey

    figarey Прораб

    Повідомлення:
    338
    Симпатії:
    367
    Сам стояв перед вибором "пуліка",порозпитував товаришів ,почитав інет.
    Якщо заробляти маляркою ,то треба купувати бренд ,як і весь якісний інструмент він не може коштувати дешево : наприклад Walkom slim hte .
    В майстерні фарбувати приходиться не часто ,от і вибирав щось " відносно дешево та сердито".
    BEZAN (Cлуч , Десна ) перший HVLP споживае в р-ні 400л/хв. що не кожному компрессору під силу ,копія краскорозпилювача Sata Jet 90 , другий (десна )система розпилювання LVLP споживання 250-290 л/хв.при робочому тиску 2 атм.,аналог пульта Devilbiss GTI Pro(1.3 ) ,компрессор став працювати в пів сили ,майже відсутній опил .Вчора саме почали красити заказ ,поки що тоном , далі побачу і напишу .
    Перше ,коли достав з коробки : виглядає якісно ,пластмассових деталей нема , все відпаліровано ,до набору є ремкомплект прокладок ,щіточки ,можливо вибрати дюзу 1.4 -1.7 (поліурітан -воднік ).Зрозуміло що копія гірше за "оріджинал",алеж і гроші зовсім не ті .Ціна питання 1150 грн.

    [​IMG]

    [​IMG]
     
    Verso подобається це.

Поділитися цією сторінкою