Інструмент Bosch чи DEWALT?

Тема у розділі 'Аккумуляторный, пневмо, электро и бензоинструмент', створена користувачем dreamer_, 28 січ 2016.

  1. dreamer_

    dreamer_ Підмайстер

    Повідомлення:
    63
    Симпатії:
    16
    Доброго дня)
    Незабаром одружується брат, хочемо (я з дружиною і ще сестра з чоловіком) йому прикупити декілька хороших і якісних інструментів, для дому. Прочитав, що одними з найкращих і найнадійніших є Bosch та DEWALT. в кого що є із даних виробників, чи дійсно вони такі хороші, як пишеться, що можете сказати за переваги та недоліки, чи довго служать (дорогих інструментів собі не купував, тому не знаюся на них)
    Дякую за відповіді!
     
  2. Андрей727

    Андрей727 Майстер

    Повідомлення:
    128
    Симпатії:
    46
    Адреса:
    Днепр
    Bosch. Очень хороший инструмент, если брать именно профессиональную серию. Желательно покупать не в строительных гипермаркетах, а посмотреть на сайтах, ибо действительно процентов на 20-30 дешевле.
    Когда брал себе отбойный молоток, то прежде всего интересовало, чтобы он не был подделкой (польским или китайским). Поэтому зашел на официальный сайт Боша в Украине, посмотрел список авторизированных магазинов (даже не поленился дозвониться в представительство Боша и проконсультироваться, не продадут ли мне у их официальных дилеров подделку. Они клятвенно заверили, что ни в коем случае :vo: ). После этого выбрал сайт с нормальными ценами (не буду рекламировать) и заказал. В Днепропетровске он стоил (самое дешёвое место) около 21500 грн., там взял за 17000.
    Отбойным молотком доволен, своё отработал практически, никаких поломок. Перед этим тоже Бош был, тоже остался очень доволен долговечностью. И перфоратором их доволен, и болгаркой. Причем очень)).

    Поэтому только хороший и качественный инструмент брать (дешёвый и даже средний не беру, ибо замучался в ремонт возить, на стройке ломаются аж на бегом). С Бошем пока проблем не было. Единственное что взял их лазерный уровень бытовой серии - ну, в быту его только и применять, ибо не совсем удобен для ежедневного использования.

    P5040003.JPG P2280002.JPG P5040004.JPG
     
    dreamer_ подобається це.
  3. Seryy

    Seryy Майстер

    Повідомлення:
    118
    Симпатії:
    38
    я тоже за Bosch. Уже не один их инструмент в доме имею, и ни на что не жалуюсь... Конечно, стоит дороговато, но, качество очень хорошое.
     
    dreamer_ подобається це.
  4. Timofey

    Timofey Бригадир

    Повідомлення:
    104
    Симпатії:
    63
    Купуйте Бош, не пожалкуєте. Я звичайно для себе дешевший інструмент купую, але про Бош завжди мріяв, але жалію трохи для себе.
     
    dreamer_ подобається це.
  5. dreamer_

    dreamer_ Підмайстер

    Повідомлення:
    63
    Симпатії:
    16
    Дякую всім за відповіді)
    Прикупили декілька Бошовських інструментів: шуруповерта, лобзика із таборчиком пилочок і болгарку)
     
  6. yura155

    yura155 Майстер

    Повідомлення:
    166
    Симпатії:
    22
    Інструмент Bosch чи DEWALT? Евро или доллар? Берите hilti!!:-D
     
    ЧД_ та Маляр Серега подобається це.
  7. Андрій Т.

    Андрій Т. Стажер

    Повідомлення:
    11
    Симпатії:
    4
    Бош набагато більше поширений, запчастини доступніші.В обох виробників є різні лінійки навіть в межах професійних серій. Наприклад, якщо у Боша в акумуляторних шурупокрутах в маркуванні є індекс VE-2 це означає більш потужній двигун для великих навантажень. А приміром, Де Вольти 700-ї серіі значно поступаються таким же апаратам 900-ї серії, хоча будуть компактніші та зручніші.Якщо все ж виберете Бош порадив би пошукати швейцарського виробництва, навіть бувші у вжитку-там неперевершена як на мене механіка при мінімумі всяких хитрих та вразливих єлектронних схем .
     
  8. Маляр Серега

    Маляр Серега Майстер

    Повідомлення:
    267
    Симпатії:
    52
    Адреса:
    Кременчуг
    Я бы взял Милуоки ,у меня шуроповерт то очень доволен.Болгарка у меня Деволт ,Работал и Макитой и Бошем в частности перфоратором то очень достойные аппараты
     
  9. halvard1957

    halvard1957 Бригадир

    Повідомлення:
    93
    Симпатії:
    125
    Адреса:
    Житомир
    Все это миф, бош или деволт, ломается все и ремонт стоит тоже денег. Если брать по шурикам то Милка лучше. Имею два боша шурики, патроны раскручиваются,нужно сильно зажимать. И еще Бош не все делает ,а заказывает у других фирмах под свой бренд. Инструмент нужно брать под конкретные работы.
     
    Маляр Серега подобається це.
  10. Vladlen

    Vladlen Шабашник

    Повідомлення:
    3.613
    Симпатії:
    695
    Адреса:
    Сумы
    Не можливо щоб у одного виробника було усе супер.Є вдалі втілення і не дуже.Прив язуватися до одного виробника не радив
     
    artline-ua та Petko подобається це.

Поділитися цією сторінкою