Обложить дом кирпичом

Тема у розділі 'Стены, фасады и перекрытия', створена користувачем Лисса, 21 гру 2015.

  1. maxim07

    maxim07 Підмайстер

    Повідомлення:
    69
    Симпатії:
    11
    Адреса:
    Запоріжжя
    Ну в цьому ніхто не впевнений, гарантій не дасть ніхто, навіть скажу більше - він точно її дасть, за розрахунками - осідання трохи більше мілліметра. На практиці мабуть буде менше - тому що я порахував найгірший пилуватий пісок.
    Стіни точно від цього не впадуть але незначна павутинна тріщина може з'явитися на внутрішній несучій стіні. Пісок як основа фундаменту - грунт дуже добрий, фундамент у Вас - жорсткий, армований (звісно, якщо арматура вкладена й поєднана за правилами). Стіни мають поетажні з/б пояси - це дає додаткову жорсткість будинку. Тобто осідання повинно бути рівномірним. Є одне але - у Вас є внутрішня несуча стіна, яку Ви не довантажуєте в процесі обкладання, тобто можуть виникнути невеличкі різниці в осіданні, це прорахувати важкувато не знаючи точних вихідних данних
     
  2. Лисса

    Лисса Майстер

    Повідомлення:
    288
    Симпатії:
    12
    Адреса:
    Киев
    А какие выходные данные нужны?
    Спрашивайте.
     
  3. maxim07

    maxim07 Підмайстер

    Повідомлення:
    69
    Симпатії:
    11
    Адреса:
    Запоріжжя
    Вам треба звернутися до спеців - такі розрахунки доволі складні - тут за півгодини не прикинеш. Спеціалісту щоб більш-менш точно прорахувати треба змоделювати тривимірну схему вашого будинку разом з грунтом. Для цього треба знати точні фізичні характеристики грунту - дані лабораторії (а не просто шо він пісчаний), точні креслення фундаменту та залізобетонних поясів, тобто скільки точно там арматури й як вона розташована, а не просто знати шо вона там є й її діаметр складає 10, 12мм... І знову ж таки розрахунок то одне а на практиці може бути інше - розрахунок не може врахувати наприклад можливе нерівномірне ущільнення грунту основи перед будівництвом фундаменту, або якійсь інший людський фактор.... Взагазі спеціалісти котрі роблять такі точні розрахунки, повинні зробити обстеження будівлі - вони отримують всі необхідні данні безпосередньо на об'єкті, починаючи від обмірів геометрії будинку й закінчуючи властивостями грунтів основи й арматурою в поясах (ультразвуковими приладами здається)
     
    Останнє редагування: 12 лют 2016
  4. Лисса

    Лисса Майстер

    Повідомлення:
    288
    Симпатії:
    12
    Адреса:
    Киев

    Не подскажете таких спецов,
    в Киеве?
     
  5. maxim07

    maxim07 Підмайстер

    Повідомлення:
    69
    Симпатії:
    11
    Адреса:
    Запоріжжя
    Ні, на жаль...
     
  6. vynny

    vynny Новачок

    Повідомлення:
    2
    Симпатії:
    0
    цегла то цегла шо б хто казав
     

Поділитися цією сторінкою