Витяжка кухонна: декілька запитань по облаштуванню

Тема у розділі 'Вентиляция и кондиционирование', створена користувачем mihka, 29 жов 2015.

  1. Михайло Т.

    Михайло Т. Майстер

    Повідомлення:
    87
    Симпатії:
    86
    Адреса:
    Черкаси
    В Черкасах по ул.Сумгаитской,р-н ул.Королева(за заправкой,раньше там была столярка Новоком) есть фирма которая делает любые фильтра,как промышленые так и бытовые ,любых размеров и для разных нужд.

    В инструкциях к фирменым(оригинальным) вытяжкам пишут : гофру использовать запрещено!.
     
    Останнє редагування: 29 лис 2015
    bogdansv подобається це.
  2. bogdansv

    bogdansv Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.848
    Симпатії:
    1.987
    Адреса:
    Черкассы
    Технофильтр знаю, уважаю, мои друзья и клиенты.
    Кум подогнал вытяжку свою старую, как временное решение отлично, всё сегодня перемыл - как новая теперь.
    Сделаю пробным вариантом вытяжку в вентканал , запихну поглубже, если будет забивать обратно то переделаю в крышу.
     
  3. barnych

    barnych Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.309
    Симпатії:
    648
    Адреса:
    городок львівської обл.
    я зупинився на циганському способі: парасоля + решітка в приміщенні кухні все підведено в канал невживаного комина 13/28 розібраного на стриху під дахом. на торець пенька комина належачи гумова покришка в якій лежить вантилятор діаметр 40см по лопастях 35вт по електриці (з вживаної мордодуйки але з алюмінієвими лопатками), закріплений на хрестовині з уд27.то прикрито по верху кільцем з пе плівки закріпленій на текс через кришку від живчика до корпуса вентилатора і яка є зворотнім клапаном. працює добре і безшумно покришка тлумить всі вібрації.волога на стриху мені не шкодить він фест вентильований і утеплений опилками по перекриттю товщина 40см.як тимчасове рішення мене задовільняє, все одно переношу кухню в інше місце-роботи там почати і кінчити ( на весні мабуть буде газовий проект), але й до того є що робити. купна витяжка що спричинила те циганство гавкнула і відновляти не буду то не мало потрібних 800кубів.зараз роблю віконниці, ніби все є, але грудень теплої майстерні не маю й капітально тормозить мальовання.фарба сохне як мокре горить.надіюсь з понеділка то вальнути на один фасад і поспостерігати до чого то призведе. бажаний ефект позбутись рошення на вікнах.
     
    Останнє редагування: 4 гру 2015
  4. barnych

    barnych Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.309
    Симпатії:
    648
    Адреса:
    городок львівської обл.
    я пе гофрою 100мм вивів вентиляцію з ванної то мені підмочувало стіну.а в готовий вент канал 5м. я зі стриху нічого іншого сунути не міг. то знизу зафіксував піною а надлишок січення вентканалу засипав керамзитом.працює поки то на природній вентиляції на догріві ванної маю уфо.
     
  5. 6666666666

    6666666666 Стажер

    Повідомлення:
    24
    Симпатії:
    1
    вытяжку надо покупать только так называемую турбированую. в магазине дают снять фильтр и посмотреть на двигатель.должен быть похож на цилиндр .....ракушку.... все что похоже на вентилятор это слабо.. даже если написано мощность большая она не соответствует.а прямоугольная труба правда плохо тянет.я поставил 3 метра и плюс 3 угла...по другому никак ..запахи слышно хоть и вытяжка мощная.мое мнение если в стену ближе то надо по прямой в стену.горизонталь и углы дают сопротивление
     
    bogdansv подобається це.

Поділитися цією сторінкою