Твердотопливный котел "Тепловичок"

Тема у розділі 'Продам: Товары и материалы', створена користувачем Андрей Валерьевич, 3 сер 2015.

  1. Валерон К

    Валерон К Прораб

    Повідомлення:
    488
    Симпатії:
    378
    Адреса:
    Черкащина
    Людей в оману не вводю.Розкладу все по поличках.
    Опалювальна площа 100 м2.На сезон йшло 4-5 тон вугілля (антрацит),плюс 7-9 складоментрів (не плутати з кубами) акаційових дров.Рано вранці затоплювали дровами та варили їжу,після приготування засипалося вугіллям,яке горіло майже до вечора.Ввечері по новому кругу,на ніч також вугілля.Такий процес повторювався кожен день.Варити їжу на котлі краще тоді,коли система більш менш прогріта.На кухні,де стояв котел,постійно жарко.
    В прекрасний момент котел прогорів,знайшов новий законсервований КСТ-16 1985 року випуску.За 10 років користування КСТ-16,розхід палива такий-вугілля (ентрацит)-2-3 тони,акаційові дрова 4-5 складометрів.Зараз взагалі спалюю 14 складометрів акаційових дров на сезон без вугілля.
    Описав з особистого досвіду.Будинок за цей час не втеплювався і ніяких змін по системі опалення не відбувалося за винятком котла.Особисто до таких гібридів відношуся скептично.

    @Энки, телефоном можна користуватися як і дорогим так і дешевим,а платити при цьому однаково за послуги оператора,тут все в функціоналі,другими словами "наворотах".З котлами тут навпаки,дешевий-просить забагато палива,дорожчі більш економні.Тому краще раз заплатити і зекономити на паливі.

    Як буржуйка діло хороше.
     
    Vasil77 та Энки подобається це.

Поділитися цією сторінкою