Хвойні, листяні, багаторічники від виробника з доставкою: висока якість, асортимент, низька ціна.

Тема у розділі 'Предлагаем услуги: строительство, ремонт', створена користувачем Andrianna, 20 лип 2015.

?

Чи бажали б Ви посадити живопліт (зелену огорожу)

  1. так, давно хочу - не знав\не знала де придбати

  2. ні, не цікавить

  3. не знаю, не думав\не думала раніше про це

  4. гарна ідея!поміркую

  5. в мене вже є :)

Можна вибрати зразу декілька варіантів.
Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. Andrianna

    Andrianna Стажер

    Повідомлення:
    3
    Симпатії:
    6
    Доброго дня! Мене звати Андріанна, ("Ландшафт центр", Ужгород/ Ландшафт.інфо)
    Рада представити вам нашу продукцію: вирощуємо декоративні та деякі плодові рослини в грунті та контейнерах. Площа нашого розплідника садових рослин складає біля 10 га. В рік виробляємо біля 300 тис саджанців :хвойних, листяних дерев та кущів а також багаторічні квіти, трави, альпійські грунтопокривні рослини. Розплідник наш молодий, сімейний - але дуже стрімко розвивається. Намагаємося використовувати досвід інших розплідників, подекуди вчимось на своїх помилках - але робимо все щоб клієнти, які придбали чи використали у роботі наші рослини були задоволені. Рослинки адаптовані, доглянуті, вирощуються професійно.
    Спеціалізуємося на гуртових продажах по Україні, співпраці з дизайнерами, забудовниками. У нас чудові гуртові пропозиції, хто бажає стати нашими партнерами- звертайтеся по тел. 0504320946.
    Але з 2014 працюють також роздрібні інтернет-магазини - відправляємо клієнтам Новою Поштою (уклали з ними договір на знижку0 виходить не дорого і швидко): http://shop.landshaft.info/uk/
    В липні цього року ми запустили новий проект, присвячений живоплотам - адже це надзвичайно актуальне питання- вже багато хто, так як в інших цивілізованих країнах, бажає замість (або хоча б додатково) величезних парканів посадити красиву живу огорожу: гарно сформований хвойний живопліт, чи декоративно-листяний або рясно-квітучий, можливо колючий, як наприклад з барбарисів. Проїзджаючи навіть по близькій до нас Європі (Словаччина, Польша) - одразу помітно- кожен господар хизується не стільки "дорогими штукатурками" як охайним виглядом двору, насаджень, а особливо - живої огорожі - це є обов'язковим елементом майже кожного саду.
    Ми б хотіли зробити доступнішим і легшим створення живоплоту для наших громадян - саме цьому присвячений наш проект "Українські живоплоти" :http://zhivoplit.com.ua/uk/.
    Купувати на сайті http://zhivoplit.com.ua/uk/ буде дуже зручно (вираховуватиметься необхідна кількість рослин на пог. метер) та вигідно- надаватимуться солідні знижки за кількість придбаних дерев чи кущів.
     

    Вкладення:

  2. Andrianna

    Andrianna Стажер

    Повідомлення:
    3
    Симпатії:
    6
    Предлагаем солидную сезонную скидку на декоративные растения собственного производства: хвойные, лиственные, деревья, кусты, многолетники, травы, злаки, альпийцы, лекарственные растения.
    с 15.08 по 15.09 для розничных клиентов скидка 15% на растения в контейнере нашего производства (при покупке на сумму от 1000 грн) на сайте http://shop.landshaft.info
    и 20% при покупке 50+ шт одного сорта на сайте http://zhivoplit.com.ua
    А для оптовых клиентов - отдельная акционное предложение (ОООчень большие скидки)- прайс высылаю по просьбе по электронной почте. Звоните 0504320946, 0660162542
     

Поділитися цією сторінкою