Допоможіть визначитись з системою отоплення

Тема у розділі 'Отопление и горячее водоснабжение - общие вопросы', створена користувачем Dental_master, 7 чер 2015.

  1. михаил58

    михаил58 Підмайстер

    Повідомлення:
    60
    Симпатії:
    19
    Адреса:
    Украина.г.Полтава.
    Dental_master
    Очень интересно.Если это еще актуально ответьте.Меня это ОЧЕНЬ интересует.
     
  2. NikIN

    NikIN Бригадир

    Повідомлення:
    550
    Симпатії:
    170
    @михаил58, Питання, мабудь, направлене на рекламістів з Uden-s. А вони як порахували, зрозуміли, що виходить багато, вадповідати на питання не стоїть. :facepalm:
     
  3. михаил58

    михаил58 Підмайстер

    Повідомлення:
    60
    Симпатії:
    19
    Адреса:
    Украина.г.Полтава.
    Вiдверто Вам говорю. Мене це дуже цiкаве.Цiни на газ та ел .енерг. самi знаете.Якщо менi на простих ,зрозумiлих прикладах поясне
    uden
    Uden.чи можливо хто iнший. ЯКА ЕКОНОМIЯ?,(ДЕ ВОНА БЕРЕТЬСЯ ,у мене виходять МIНУСА) , эл энергii при використаннi инфракрасных энергосберегающих обогревателей.Я буду ДУЖЕ,ДУЖЕ вдячний та КУПЛЮ IХ ДЛЯ СЕБЕ, Тому запрошую черговий раз
    uden
    . ВIДПОВIСТИ ,як рахуется iхня економiя АЖ НА 60%..У мене запитання та НЕДОВIРА.Так думаю.
     
    Dental_master та NikIN подобається це.
  4. Энки

    Энки Модератор Команда форуму

    Повідомлення:
    15.888
    Симпатії:
    15.562
    Адреса:
    Київ
    Чипляєте на стелю на диваном, лягаєте на диван, вмикаєте. Хата холодна, а Вам пече.
    Променеві джерела тепла можливо використовувати локально.
    Можна зробити досить економно, якщо скрізь, наприклад всі стіни та стелю, облаштувати ІЧ панелями, та наставити скрізь датчиків руху. Щоб система могла розпізнавати присутність людини, та місце її знаходження, та вмикати лише ті панелі, що дивляться на людину, та на путі її можливого пересування.
    У поєднанні з розгалудженою системою повітряного опалення, можна добитися ефекту, що в більшій частині хати, більшість часу температура тримається +15..+17, а в хаті ніхто цього майже не помічає, та не мерзне.
    До того ж, електричним навантаженням дуже легко точно, гнучко, та чітко управляти.
    Але така концепція має бути прийнята та затверджена ще до початку будування. Бо будуть особливості влаштування мереж та інтер'єру.
     
    o.neymark подобається це.
  5. михаил58

    михаил58 Підмайстер

    Повідомлення:
    60
    Симпатії:
    19
    Адреса:
    Украина.г.Полтава.
    Зро
    Зрозумiв так: В хатI обоi цвiллю беруться. Обладнаня коштуе ПIВ МIлIОНА. Послуги по установцI,наладцi та обслузI = ДУЖЕ ДОРОГО. Не зрозумiв де ЕКОНОМIЯ 60 % порiвняно з газом.Маем що маем ,там i живем. та будем доживать. I ДУЖЕ ЦIКАВО ОЦЕ : Скажите пожалуйста ,сколько требуется использовать эл энергии для ваших инфракрасных энергосберегающих обогревателей.Чтобы заместить 12 м3.газа. Это я сжигаю за сутки в своем доме и поддерживаю температуру 22гр. Спасибо. Так думаю .Возможно не прав.ПОПРАВТЕ. С ув Михаил.
     
  6. Энки

    Энки Модератор Команда форуму

    Повідомлення:
    15.888
    Симпатії:
    15.562
    Адреса:
    Київ
    Вам вот так вот вряд ли ответят. Вам скажут, приходите, приносите планы, наши инженеры всё Вам бесплатно посчитают, всё расскажут.
     
  7. Dental_master

    Dental_master Підмайстер

    Повідомлення:
    53
    Симпатії:
    13
    Бачив в діі обігрівачі тауого типу як інфрачервона панель, якщо в двух словах то несподобалось, пояснюю чому-обігріває суто в напрямку випромінювання, точково, для мене це не підходить. Чому ніхто з тих хто рекламує неможе нічого конкретно відповісти про затрати електроенергіі? Спрощу для вас всіх задачу(продавців) маємо кімнату розміром 4х4.5, висота стелі 2.90, є 2 2 зовнішні стіни на яких є 2 вікна розміром 1.50 х 1.50 і 1.10 х 1.50, вікна енергозберігаючі з потрійним склом та 5 камерним профілем, фасад утеплений пінопластом товщиною 100 мм і плотністю 25 кг на куб, перекриття дерев'яне, гіпсокартон на стелі, утеплено шаром в 30 см мінвати, питання-скільки електроенергіі та яка кількість обігрівачів потрібна мені для досягнення та утримання температури +19+20 °С з початковою температурою в +7°С в приміщенні, t°C на вулиці, нехай буде -5°С в середньому за добу. Тобто яка кількість часу потрібна для нагріву цієі кімнати (об'ємом 54 куба приблизно) кількість використаноі електроенергіі, та кількість обігрівачів. Будь-ласка надайте конкретну відповідь в цифрах, без ліричних відступів. Після відповіді попрошу більше не займатись рекламою в моій темі.
    П. С аргументуйте з чим пов'язана економія цих приладів.
     
  8. михаил58

    михаил58 Підмайстер

    Повідомлення:
    60
    Симпатії:
    19
    Адреса:
    Украина.г.Полтава.
    Как же был просчитан эффект экономии на уровне 60 %.??? Пусть приведут тот пример,конкретный с реальным,понятным обьяснением. К ТОМУ ЖЕ Я дал конкретные условия по использованию количества газа. Не особо в этом понимаю.Но думаю есть какая то переводная единица энергии ,единицы газа к единице эл. энергии.Вот как то не верится в 60%.И не только мне.ВЫ ТО ВЕРИТЕ или ТОЖЕ НЕТ ???
     
  9. Энки

    Энки Модератор Команда форуму

    Повідомлення:
    15.888
    Симпатії:
    15.562
    Адреса:
    Київ
    Калорийность газа плавает, и сжигать его можно по разному. Любят считать по 8-10 кВт*ч в кубе.
    Пока из газа на станциях делают эл-во, газ будет дешевле.
    Я не знаю откуда, и как конкретно взялось число 60%. Возможно, это в каком-то теоретическом, а может и реальном случае, так у кого-то вышло.
    Но эта цифра, это замануха, чтоб Вы пришли и начали разговор о расчётах. А там уже, скорей-всего, Вам и объяснят, на какие жертвы нужно пойти ради этой цифры.
    А просто нагло тупо врать, думаю, много раз ни у кого не выйдет, это наверняка.


    Верят в Бога. А в отопление не стоит.
    Я знаю, как такое можно сделать. Но это или жертвы, или до начала строительства. Но все случаи разные, и жертвы могут быть соответственно.

    Боюсь, этого не достаточно. Нужен план, время и общение.
    А вот так, только что-то обобщённое.
     
    Uh0 подобається це.
  10. михаил58

    михаил58 Підмайстер

    Повідомлення:
    60
    Симпатії:
    19
    Адреса:
    Украина.г.Полтава.
    Энки
    Спасибо за откровенный ,правдивый ответ . Я тоже думаю ВРУТ - 100 %.Есть кое какая наработка(как подтверждение) Не в БОГА ,в даном случае,а в экономию по оплате за тепло используя их обогреватели.=60 %- тут Вы меня не поняли.
     

Поділитися цією сторінкою