HERZ Україна

Тема у розділі 'Отопление и горячее водоснабжение - общие вопросы', створена користувачем HERZ Україна, 3 чер 2015.

  1. Vladimir1966

    Vladimir1966 Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.110
    Симпатії:
    710
    Адреса:
    с. Нові Петрівці
    ... уже вийшов ... вони навіть сторінку з інтернету прибрали :)
     
    Petko подобається це.
  2. HERZ Україна

    HERZ Україна Стажер

    Повідомлення:
    16
    Симпатії:
    8
    Адреса:
    Киев, ул. Митрополита А. Шептицкого, 10, 168 офис
    Vladimir1966, відходив як раз відповідь у технічного спеціаліста брати ;-)
    --- добавлено: 3 лют 2016 у 12:16 ---

    Доброго дня, Іван 55555!
    Прошу уточнити, що Ви маєте на увазі під “залипанням” клапана? Можливо Ви маєте на увазі, що клапан не переключається з малого циркуляційного кільця на велике? Уточніть, яку модель клапана “TEPLOMIX” Ви використовуєте з відключаємим чи не відключаємим байпасом? Також вишліть схему обв’язки котлового контуру де встановлений клапан? Дякую!

    --- добавлено: 3 лют 2016 у 12:18 ---

    Доброго дня, Vladimir1966!
    Для того, щоб ми могли дати пораду, прошу уточнити, що мається на увазі під “Розподільчою коробкою”? У вас встановлений готовий модуль управління для підлогового опалення COMPACTFLOORLightчи комплект штангових розподілювачів з витратомірами та термостатичними кран-буксами?При можливості вкажіть артикул продукції про яку йде мова. Дякую!

    --- добавлено: 3 лют 2016 у 12:19 ---

    Доброго дня, Ггриня!

    Термостатичні клапани TS-90 без гідравлічного налаштування. Данні клапани рекомендується використовувати для невеликих систем опалення. Рекомендується в парі з даним клапаном встановлювати клапан RL-5 на зворотній підводці до опалювального приладу, та на ньому виконувати функцію гідравлічного налаштування. Клапан TS-90 та RL-5 мають більші значення пропускної здатності ніж клапан TS-90-V, тому призначені для встановлення на опалювальні прилади з більшою тепловою потужністю, тому не завжди вдається за допомогою цих клапані ув’язати всі циркуляційні кільця та забезпечити необхідний авторитет на термостатичному клапані.
    Клапан TS-90-Vмає плавне гідравлічне налаштування, тобто 9 позицій налаштування з різними значеннями умовної пропускної здатності (Kv2 = 0.03… 0.55 м³/год). Цей клапан призначений для всіх двухтрубних систем опалення з циркуляційним насосами (малоповерхове та багатоповерхове житлове будівництво, громадські та адміністративні будівлі). За рахунок широкого діапазону налаштування дозволяє ув’язати циркуляційні кільця з різними витратами та забезпечити необхідний авторитет клапану . На зворотному трубопроводі рекомендується установка запірного клапан HERZ-RL-1 для відключення приладу опалення.
    Для установки на опалювальні прилади малої потужності, приблизно 300… 500 Вт, рекомендуємо використовувати клапанTS-99-FVз ступінчатим гідравлічним налаштуванням. Даний клапан має 6 позицій гідравлічного налаштування з різними значеннями умовної пропускної здатності (Kv2 = 0.019… 0.39 м³/год), та дозволяє ув’язати циркуляційні кільця з малими витрати в системі. Клапан призначений для двухтрубних систем опалення з циркуляційним насосами.


    Також для усунення помилки “низкий авторитет клапан” можливо потрібно встановити регулятор перепаду тиску (якщо система двухтрубна), але щоб сказати напевне потрібно побачити Ваш гідравлічний розрахунок, конструкцію Вашої системи опалення та потужності опалювальних приладів. Вишліть свій розрахунок на електронну пошту [email protected]тоді подивившись Ваш розрахунок ми зможемо проконсультувати Вас більш детально та дати поради.

    Дякую!
     
    Останнє редагування модератором: 11 лют 2016
    Ггриня подобається це.
  3. Ггриня

    Ггриня Підмайстер

    Повідомлення:
    33
    Симпатії:
    16
    Спасибо за ответ! За критику извините, погарячился.

    Вот этот момент мне не совсем понятен, в документации сказано:
    TS-90 Kv=0.6 , TS-90-V с преднастройкой на позиции 9 Kv=0.55 т.е. по идее пропускная способность
    приблизительно равна.Конструкция самого затвора идентична,ход штока затвора идентичен.Пропускная способность на участке ограничивается не затвором клапана, а
    с помощью изменения сечения вставки или положения затвора клапана RL-5. И в первом и во втором случае расход и перепад давления будут одинаковыми

    Большое спасибо за предложение помощи, но проблемы собственно говоря нет, да и большого экономического смысла в применении TS-90+RL5 против TS-90-V+RL1 тоже.Было желание разобраться в арматуре.Возможно есть что то чего я не понял.
     
  4. HERZ Україна

    HERZ Україна Стажер

    Повідомлення:
    16
    Симпатії:
    8
    Адреса:
    Киев, ул. Митрополита А. Шептицкого, 10, 168 офис

Поділитися цією сторінкою