Кредити на котли,вікна та утеплення

Тема у розділі 'Юридические вопросы, нормативные документы', створена користувачем Іван 55555, 3 чер 2015.

  1. andrij64

    andrij64 Заслужений майстер

    Повідомлення:
    6.381
    Симпатії:
    6.893
    Адреса:
    Стебник
    І 3% комісії.
     
  2. Petko

    Petko Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.121
    Симпатії:
    3.683
    Адреса:
    Івано-Франківськ
    -теж мав минулого року геморой з ощадом на цю тему, потім купив все за готівку. Ситуація один в один: на папері все красиво, в рекламі- чарівно, а на ділі- краще не звязуватись. Задовбуть своїми приколами- то закрий кредитку іншого банку (навіть якщо вона ні разу не використовувалась), то поручителя приведи, то відкрий спецрахунок для обслуговування кредиту, подай їм документи на будинок, то довідку, що ти не верблюд... Це при тому, що працюєш офіційно. До речі- в минулому сезоні зміст реклами і реалії різко відрізнялись. Реклама гласила: пільгові кредити на негазові котли та супутні матеріали ( в тому числі і утеплюючі), а реально акція від уряду поширювалась тільки на котли. На все інше- звичайний споживчий кредит під 25 відсотків річних! Плюс комісія за надання кредиту, плюс страхівка... До речі- в кредитному договорі ні словом не згадано про компенсацію від уряду. Так що якщо держава умиє руки- будемо платити по повній, як звичайний споживчий кредит. І ще- УВАГА!!!- дострокове погашення кредиту також не зовсім просте. Якщо просто вносите кошти більші, ніж передбачено графіком погашення, то вони зависають на транзитному рахунку, і звідти стягуються частинами згідно згаданого графіка. Щоб насправді зараховувати кошти на реальне дострокове погашення кредиту, НЕОБХІДНО ПИСАТИ ЗАЯВУ ПРО ДОСТРОКОВЕ ЗАРАХУВАННЯ КОШТІВ. Інакше кошти просто зависнуть на рахунку мертвим грузом. Будьте уважні при оформленні договору, вчитуйтесь в кожне слово!!! Цього року, враховуючи набиті шишки, мабуть, знову спробую- може щось помінялось в цій смішній конторі... Про результати відпишусь )
    Р.S. Стягнув з сайту ощадбанку http://www.oschadbank.ua/ua/private/loans/programs/energy/index.php файлик з переліком матеріалів. Додаю сюди для прояснення ситуації. Плюс там же є список: Компанії – виробники, постачальники, дилери енергозберігаючого обладнання та/або матеріалів (додаю сюди ж). Виходить, купляти потрібно винятково у них?!
     

    Вкладення:

    • pereliktov.doc
      Розмір файлу:
      83,5 КБ
      Переглядів:
      10
    • Partners1206.pdf
      Розмір файлу:
      224,3 КБ
      Переглядів:
      8
    Останнє редагування: 13 чер 2015
    zmiey та Vasil77 подобається це.
  3. zmiey

    zmiey Майстер

    Повідомлення:
    216
    Симпатії:
    56
    Адреса:
    БАВАРІЯ, є така у Харкові
    Я взяв кредит, на котел, т. с. "на пробу"...... хочу зразу погасити, як прийде компенсація.
    Подивимось у кінці червня.
    Якщо все буде нормально, буду ще на вікна брати.
     
  4. Petko

    Petko Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.121
    Симпатії:
    3.683
    Адреса:
    Івано-Франківськ
    -У мене минулого року вийшло ось так: http://www.otzyvua.net/oschadbank/review-257542 Надіюсь, цього року буде краще :K
    --- добавлено: 14 чер 2015 у 11:43 ---
    а можна в студію текст кредитного договору? чи там згадується щось про компенсацію?
     
    Останнє редагування модератором: 22 чер 2015
  5. Vasil77

    Vasil77 Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.116
    Симпатії:
    1.126
    Адреса:
    Житомир
    Надія вмирає останньою? Спочатку вмирає людина, яка надіялась))))) Будь які мрії в руках функціонерів в цій державі приречені. ДЛЯ ЧОГО ЦІМ ІДІОТАМ ПОТРІБНІ ВСІ ДОВІДКИ?????????????
    Ми всі маємо ідентифікаційний код, всі офіційні доходи пройшли через базу "доходів та зборів", в єлектронній міжбанківській мережі будь які дії відображаються за секунди а не тижні!!!!!! В номальній країні кредитному інспектору потрібно кілька годин, після подання Вами заявки, і лист з відповіддю прийде на мило чи телефон ( з вибаченням про затримку!!!!!!!!!) А ТУТ до лопати ізолентою комп"ютер прикрутили і З ХРИПОМ ДОВОДЯТЬ ЩО ЦЕ НАШЕ майбутне!!!??? Да в дупу таке майбутне!!!!!!!! В їхню дупу ЩОБ ПОРОЗРИВАЛО!!!!!
    Вони хочють щоб виробництво працювало? Да на кожного працюючого 10-ки "кредитних інспекторів"! І ми ВСІ змушені ліпити горбатого в дома самі, а не купувати ЯКІСТНЕ ВИГОТОВЛЕНЕ ПО СТАНДАРТАМ в заводських умовах з дотриманням........
    )))))) Пішов приймать заспокійливе!
     
    Останнє редагування: 14 чер 2015
    andrij64 подобається це.
  6. Petko

    Petko Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.121
    Симпатії:
    3.683
    Адреса:
    Івано-Франківськ
    Як на мене, банк- це магазин, в якому продаються гроші. І кредитний інспетор повинен бігати за мною, бо я-покупець його товару, і зарплату він бере від виторгу. А для перевірки моєї кредитної спроможності у них є цілий штат відділу, що зветься фінансовою безпекою, з купою працівників, які там штани протирають і від стільця заду відірвати не можуть. Наші ж банкіри обвішались інструкціями, прикриваючи ними свої зади, і вважають, що ти їм щось винен. Менталітет ще совковий і ще довго таким залишиться.
    Свого часу чисто випадково попав в автосалон фольксвагена, так там продавець-консультант, подружка років 25, була готова ледь не віддатись в салоні машини, яку оглядав, тільки б я став покупцем. Аж незручно було пояснювати, що я тут випадково і нічого купляти не збираюся. Отакі дві великі різниці... Але ми-оптимісти, маємо голови і руки, тому точно знаю, що всьо буде чотко!:vo:
     
  7. Vasil77

    Vasil77 Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.116
    Симпатії:
    1.126
    Адреса:
    Житомир
    Оптиміст--- то ДУУУУУЖЕЕЕЕЕ нївний песиміст?))))
     
    Iven та геннадій приходько подобається це.
  8. Энки

    Энки Модератор Команда форуму

    Повідомлення:
    15.888
    Симпатії:
    15.562
    Адреса:
    Київ
    Оптимист - это сытый, хорошо выспавшийся и отдохнувший пессимист.
     
    геннадій приходько, Petko, silverneo та ще 1-му подобається це.
  9. ПавлоПавло

    ПавлоПавло Стажер

    Повідомлення:
    5
    Симпатії:
    1
    ВОПРОС по теме. Пожалуйста, форумчане, укажите у кого есть позитивный опыт. Т.е. получил кредит, государство частично компенсировало (в течении какого времени, в обещанном объеме?), какой регион? Довольны или недовольны?
     
    Останнє редагування модератором: 28 чер 2015
  10. Petko

    Petko Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.121
    Симпатії:
    3.683
    Адреса:
    Івано-Франківськ
    -з понеділка цим займусь. Перший візит до банку порадував: вже не потрібні гори документів- тільки рахунок, паспорт, код, довідка про зарплату, в договорі вказано про компенсацію від держави. Але це тільки попередня розмова, як насправді буде- розкажу згодом, коли оформлю кредит.
     

Поділитися цією сторінкою