Впорядкування електроінструменту

Тема у розділі 'Аккумуляторный, пневмо, электро и бензоинструмент', створена користувачем Total, 5 кві 2015.

  1. Total

    Total Майстер

    Повідомлення:
    31
    Симпатії:
    35
    Виставлю ідею по впорядкуванню електроінструменту. Інструменту зараз багато, при роботі зазвичай використовується одразу декілька, через якийсь час шнури переплутуються. Підготувати та сховати – треба час на змотування-розмотування шнурів. Зберігання – кого як а мене завжди роздражали шнури що розмотуються й плутаються.

    Коротше зробив спочатку на пробу а потім так сподобалось що переробив практично весь і при придбанні нового одразу ж штатний шнур викидаю. Подібну ідею побачив колись в інеті, трохи розвинув – мені подобається коли роз’єм на самому інструменті, так зручніше шнур мінять – не треба класти інструмент. На полиці, в ящику, при роботі - порядок.

    Власне все видно на фото. Комп’ютерні шнури та роз’єми. Можна критикувати, назад не поміняю.
    CIMG1926_1.jpg CIMG1927_1.jpg CIMG1928_1.jpg CIMG1930_1.jpg CIMG1932_1.jpg
     
    Останнє редагування: 5 кві 2015
    vombat, leshiy_40, Jonic та 3 іншим подобається це.
  2. акула941

    акула941 Майстер

    Повідомлення:
    59
    Симпатії:
    64
    Дякую непогана ідєя, сам думав як зробити. В мене Блек-Декер 115 круг зі своїм спец роз’ємом.
     
    Останнє редагування модератором: 7 кві 2015
  3. Shpak

    Shpak Прораб

    Повідомлення:
    500
    Симпатії:
    406
    Адреса:
    Львов
    В этом что-то есть.
     
  4. Vladlen

    Vladlen Шабашник

    Повідомлення:
    3.543
    Симпатії:
    668
    Адреса:
    Сумы
    менять длину шнура,где 2 м за глаза а где и 4м. мало
     
    leshiy_40 подобається це.
  5. Shpak

    Shpak Прораб

    Повідомлення:
    500
    Симпатії:
    406
    Адреса:
    Львов
    Так ничто несовершенно, но когда работаешь, в одной точке, попеременно разными инструментами, то очень даже удобно-всего один шнур. Одно удручает, возможное выпадание из гнезда.
     
  6. Total

    Total Майстер

    Повідомлення:
    31
    Симпатії:
    35
    Я знаю що деякі виробники випускають інструменти з спецроз ємом, це правильно (хоча читав при поломці такий важко знайти буває). Але тут фішка ще й в тому, що мати стандартний роз єм дуже зручно - в майстерні звисає пара шнурів - миттю ткнув в інструмент який взяв у руки з полки. Так, один з шнурів у мене довгий - зручно коли виходжу з майстерні (тіснувата) наприклад пильнути чи різнути болгаркою щось громіздке. Або ремонт у кімнаті - від однієї розетки дістати до всіх кутків просто любим інструментом. Ще можна використовувати як подовжувач шнурок від UPSa до комп ютера проте мені зручніше просто довгий шнур. Років 3 як користуюсь таким інструментом, ще випадку щоб шнур випав не було, роз єм достатньо надійний і про переробку ще не пожалкував ні разу.

    PS модератору: здається тему я не там створив -краще мабуть де електроінструмент обсуждають, та й назвать мабуть краще "Змінний шнур електроінструменту", бо назвав надто розпливчато. я редагувати повідомлення вже не можу.
     
    Останнє редагування: 11 кві 2015
    leshiy_40 та Shpak подобається це.
  7. OlegОлег

    OlegОлег Майстер

    Повідомлення:
    125
    Симпатії:
    70
    Адреса:
    Луцк
    В мене буває що одразу лежить 3 болгарки з різними кругами і дрель. І мені зручніше одразу взяти і різати, ніж переставляти шнури. Але до всього можна звикнути.
     
  8. Total

    Total Майстер

    Повідомлення:
    31
    Симпатії:
    35
    Так власне я й переробляв тому що коли працюєш з багатьма інструментами то зручніше пару інструментів якими саме зараз користуєшся мати готовими (наприклад дрелі з різними свердлами). Наступний етап роботи - переткнув швидко один шнурок і далі працюєш. Нема того сплутаного клубка проводів... хоча згоден кожен вибирає як йому краще.
     

Поділитися цією сторінкою