Сусіди. Боротись чи змиритись?

Тема у розділі 'Юридические вопросы, нормативные документы', створена користувачем razvedchik, 24 лют 2015.

  1. razvedchik

    razvedchik Підмайстер

    Повідомлення:
    67
    Симпатії:
    22
    Адреса:
    Стрий
     
    mandriy722 подобається це.
  2. woxhol

    woxhol Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.129
    Симпатії:
    1.088
    Адреса:
    ЛЬВІВ
    Ваша проблема стара як світ:-Dтим більше шо живете на Західній Україні і мусите знати менталітет тутешніх жителейCrazy....Ті всі заяви і участкові ніц не поможуть а навпаки,ті рагулі шо над Вами живуть будуть на збитки робити і закінчиться то все мордобоєм....і ше будете виноватим.То звичайно зі сторони файно говорити:-D а коли по голові товчуться то вже не до сміху....Порада-постарайтесь привикнути,діти довго на ходулях не ходять,максимум пів року потім вже буде легче,сусідів ігноруйте а краще залишайтесь любязними,про всякого роду помсти у вигляді перфораторів забудьте бо інакше Ви утворите такий психологічний клімат при якому перебування вдома буде для Вас адом і захочеться кудась тікати...:Hi:
     
    razvedchik та Andrii_M подобається це.
  3. ЧД_

    ЧД_ Заслужений майстер

    Повідомлення:
    3.133
    Симпатії:
    5.166
    Адреса:
    Lwow UA
    @woxhol, а потим диты пидуть на фехтование или на баскетбол. и топикасер повисыстся сам. :)
     
  4. Т.М.

    Т.М. Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.405
    Симпатії:
    1.207
    Адреса:
    Дніпро
    Теперь становиться более понятно. Поэтому хочу спросить: "А вы за собой никакой вины не чувствуете?". Дети имеют "вредную" привычку спать. Может вам именно в это время нравиться дырки долбать? Было такое что ваши соседи просили вас в определенные часы угомонить свой трудовой порыв а вы отправили их куда подальше?
    @woxhol, ходули и роликовые коньки еще можно пережить но когда взрослый мальчик играет в комнате в футбол и со всей злости лупит мячом по стенам-вы себе даже представить не можете что это такое! Когда такое первый раз случилось в 12 часов ночи я чуть с балкона не прыгнула с перепугу. Я спросонок думала что на меня крыша упала. А вы знаете как звучат некоторые музыкальные инструменты? Труба например? Такая себе маленькая говнюшка сантиметров 30? На ней обычно в концертном зале играют. Вы когда-нибудь слышали как она звучит в обычной квартире когда родители решили что у ребенка хорошие данные и ему надо легкие развивать? Могу вам сказать точно- застенки гестапо отдыхают! Так что вариант " ребенок вырастет и все попустит" не всегда срабатывает.
     
  5. woxhol

    woxhol Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.129
    Симпатії:
    1.088
    Адреса:
    ЛЬВІВ
    Проблема не така велика як її роздули....моїм сусідам заважають станки хоча вони від станків 15 метрів мені заважає пасіка з бджолами,комусь ше шось заважає....так це приватний будинок а як жити в квартирі???Crazy...Або міняти квартиру і все життя шукати спокійного життя або не давати нікому радості себе нервувати і адаптовуватись до навколишнього світу.Я встиг пожити і в комуналці і в квартирі і в будинку і навіть в гаражі і повірте мені шо не даремно,чогось тай навчився,тому і раджу припинити війну і почати поки що поганий мир а там все само образується.:Hi:
     
  6. ЧД_

    ЧД_ Заслужений майстер

    Повідомлення:
    3.133
    Симпатії:
    5.166
    Адреса:
    Lwow UA
    @woxhol, сьогодни сусид пол постелил с нарушением всего и вся, а завтра душевую кабинку поставит. Топикастер. я не буду рассказывать Вам как нельзя ставить душ в квартиру, поберегу Ваши нервы. :)

    П.С. дети то собствено не причем, тут их отец .........
     
  7. razvedchik

    razvedchik Підмайстер

    Повідомлення:
    67
    Симпатії:
    22
    Адреса:
    Стрий
    @Т.М., виниза собою не чую ніякої, навіть якщо і робився ремонт - то 150 разів у всіх міг перепитати чи не мішаю. Шпаклівка лишається -комусь підшпаклюю, фарба - підфарбую , проводку по підїзді і підвалі розвів нову . Дерева повирізав аварійні в подвірї. ЖЕК взагалі в шоці. Щей все виніс і вивіз за свій кошт . Тепер маю от таку подяку. Чисті західно-українці приїхавші з Італії з пресом бабла. Понаробляли ремонти як їм пасує , а не як має бути .

    після приходу участкового ,який розвів руками і сказав щоніц зробити не може - вони взагалі тепер опупіли . Товчуться до 12-1 ночі, зранку підйом бо треба дітей кормити. А баті по бубню що ви там сусіди.

    дійсно справа йде до мордобою , але це вже після Паски.


    @woxhol, міняти квартиру - я її тільки купив . Проблема є, і вона досить погана і туманна. Зрозумійте що в нас немає власного життя тепер, ми живемо по розкладу і правилах чужої сім"ї в своїй квартирі, як ви це не можете зрозуміти.
     
    Т.М. подобається це.
  8. Т.М.

    Т.М. Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.405
    Симпатії:
    1.207
    Адреса:
    Дніпро
    Я скорее всего тоже так бы думала как и вы если бы не попадала в ситуацию когда терпеть нельзя. И не потому что тебе это не нравится, а потому что ты физически не можешь это вытерпеть. Мы действительно в многоквартирном доме должны мириться с тем что сосед включает свет у себя в квартире а ты слышишь как щелкает выключатель. Но есть предел . Нельзя превращать чужую жизнь в ад. У каждого человека свой звуковой порог. Звуком можно не только лечить но и убить. Договориться всегда можно. Просто некоторые люди считают что ты родился только для того чтобы сделать их жизнь комфортной и счастливой. И таким всегда нужно объяснять что они не правы. Потому что если это не пресекать то они начинают размножаться с удвоенной скоростью.
     
  9. woxhol

    woxhol Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.129
    Симпатії:
    1.088
    Адреса:
    ЛЬВІВ
    Це ви не можете зрозуміти що коли ситуація вийде з під контролю і сусід з набитою мордою зніме побої то тоді за ремонти ніхто говорити не буде а буде кримінальна справа з всіма наслідками.....і той рагуль буде ходити довольний як слон шо він вас обломав....До речі,а шо таке правильний ремонт?і шо таке правильна будова?де за неї можна прочитати?і як визначити правильна вона чи ні?....Це ми тут тусуємся на будівельному форумі тому такі вумні а той рагуль не тусується і йому по барабану яка та підлога має бути,він робить таку шоб менше євро коштувала бо його жінка за ті євро старим макаронникам дупи мила а він на полі в 40 градусну жару пахав і ніякий суд не заставить його зробити підлогу так як ви хочете так само як і не заставить прив'язати дитину до батареї і заткнути їй рота.Говорити можна довго....Висновок такий:наб'єте рагулю морду-будете мати проблєми,і то великі,бив-знаю...,інстанції і участкові ніц не поможуть бо сидіти і фіксувати порушення громадського спокою ніхто не буде,навіть якщо зафіксують то максимум світить штраф і пальчиком погрозять,будете робити контр дії (перфоратор і т.д) воно буде вертатись до безкінечності,хочете воювати до кінця-готуйте гроші і нерви,нерви і гроші,....і будьте готові до того що виноватого можуть зробити з вас.dntknwВи просили поради-я дав,дальше робіть шо хочете.:Hi:
     
    Останнє редагування: 9 кві 2015
    Алекс Иваныч, mandriy722 та razvedchik подобається це.
  10. лобзік

    лобзік Прораб

    Повідомлення:
    403
    Симпатії:
    426
    Адреса:
    Україна, м. Івано-Франківськ
    Я Вам співчуваю. Якщо сусід дебіл, фіг Ви на лад вийдете. Як варіант підіть до юриста, може щось путнє порадить. В мене був випадок з сусідами. Я поставив вольєр з собакою в себе на подвр`ї під їх вікном (не подумав нажаль) сусіди не жалілись, навіть слова не сказали, але коли приїхала із за кордону їхня мати/бабуся почалось. Вона приїхала серед ночі, а зранку коли я йшов на роботу почув від неї багато негарного. Я на неї принципово забив болт, хоча й розумів і її і в якому стані вона перебувала після довгого переїзду. Пізніше, коли вона знову поїхала на заробітки, вже її дочка підійшла до мене, ми переговорили і десь через місяць я вольєр переніс (зробив новий, старий був дерев'яний, а новий з арматури). Інший приклад. Мої кури перелітали паркан і виходили на город сусіди пожалілись моїй матері (не мені!), яка живе не зі мною, я крила обрізав - вони не перелітали. Після цього ціле літо її циплята гуляли в моєму городі і на подвір`ї. Ми українці нам головне щоб сусіду добре не було, на жаль.
     

Поділитися цією сторінкою