Сусіди. Боротись чи змиритись?

Тема у розділі 'Юридические вопросы, нормативные документы', створена користувачем razvedchik, 24 лют 2015.

  1. razvedchik

    razvedchik Підмайстер

    Повідомлення:
    67
    Симпатії:
    22
    Адреса:
    Стрий
    Сьогодні 29 березня. Пройшло більше місяця. Домовляння з сусідами нічого не дали. Тільки загострились відношення.При неділі нас підняли в 6:15 ранку приганням по підлозі. Викликав міліцію на місце. Спочатку заяву писати не хотів , хотів щоб дільничий ще домовився чи дав попередження. Їм сусіди двері не відчинили. Прийшлось писати.
    Поки керуюсь тим що знайшов на різних форумах. Ось чим керуюсь на даний момент.


    • Обов’язки виявлення і документування фактів порушення тиші покладені на працівників міліції. Щоб притягнути до відповідальності порушників і навести порядок, громадянам, яким порушники не дають відпочивати, потрібно зателефонувати до міліції. Після прибуття працівників міліції вимагайте складення протоколу, без протоколу факт порушення громадського порядку не буде вважатись таким що відбувався. Також можна написати і зареєструвати в міліції заяву на ім’я начальника РВВС, в якій потрібно вказати що відповідно до ст.2, 4, 5, п.26 ст.10 Закону України «Про міліцію», з приводу порушення мешканцями квартири № __ в буд ___ по вул. ______ вимог законодавства про дотримання тиші в громадських місцях ви просите притягнути їх до відповідальності відповідно ст.182 Кодексу України про адміністративні правопорушення, забезпечити в межах своїх повноважень дотримання тиші у вихідні та святкові дні цілодобово, а в робочі дні з 22.00 до 08.00 годин та виконання мешканцями квартири № __ в буд ___ по вул. ____ Закону "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення" і Правил користування приміщеннями житлових будинків .
    --- добавлено: 29 мар 2015 в 14:41 ---
    Дуже не люблю бити писки, тай грошей немає на такі розваги - дорого обходиться. Можливо хтось стикався з такими проблемами допоможіть. Що дальше робити.
     
    Останнє редагування модератором: 6 кві 2015
  2. Т.М.

    Т.М. Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.405
    Симпатії:
    1.207
    Адреса:
    Дніпро
    Такая ситуация происходит потому что детьми не занимаются. Поэтому родители позволяют им делать что угодно лишь бы как говориться "нас не трогали". Дальше будет катание на роликах и игра в футбол. А может еще и какой музыкальный инструмент приобретут. И вы должны понимать что раз ваши соседи так реагируют на ваши жалобы, значит эта ситуация быстро не закончится. Поэтому вы должны ее просто принять и перестать нервничать. А когда вы не будете слишком эмоционально реагировать то ваша борьба будет эффективней. Пишите жалобы. В милицию, санстанцию, жэк, горисполком. Хорошо продумайте текст и пишите. Упирайте на то что ремонт пола был выполнен с нарушением технологии и нарушена звукопроницаемость помещения . Только милицию надо вызвать раза три. Вызываете милицию на шум. Милиция шум зафиксировала. У вас будет три протокола. Обращаетесь в жэк и просите создать комиссию по обследованию помещения . Пишите жалобу в санстанцию. Подкреплять все это нужно нормами и законами. Чтобы инстанции, в которые вы обращаетесь, понимали что вы знаете как должно быть по правилам и не отфутболивали вас куда-нибудь подальше. Начните. И пусть к ним ходят все комиссии района, города и области. Пусть они тоже нервничают. Или сделают пол.
     
    Ser_GM, Бригадир та razvedchik подобається це.
  3. Бригадир

    Бригадир Заслужений майстер

    Повідомлення:
    10.968
    Симпатії:
    7.147
    Адреса:
    Одесса
    :vo:
     
  4. ЧД_

    ЧД_ Заслужений майстер

    Повідомлення:
    3.133
    Симпатії:
    5.166
    Адреса:
    Lwow UA
    @razvedchik, грю врежте кран в трубу и не пускайте сантехника. :)
     
  5. razvedchik

    razvedchik Підмайстер

    Повідомлення:
    67
    Симпатії:
    22
    Адреса:
    Стрий
    Після кожної заяви по інстанціях почуваюсь яг гавно, але як згадаю що йду в свою квартиру назад - почуття зразу пропадає. Накатали дві заяви, другу категорично відмовлялись приймати, але заставив. Чекаємо на першу профілактику.

    кран в мому підвалі , один на двох-врізати ще один?
     
  6. ЧД_

    ЧД_ Заслужений майстер

    Повідомлення:
    3.133
    Симпатії:
    5.166
    Адреса:
    Lwow UA
    @razvedchik, то взагали добре. Если Вы перекроете воду в подвале, то и у вас воды не будет. Врежте кран выше вашего отвода по стояку. У Вас вода будет, у соседа не будет. Он есно будет писать в ЖЕК. а Вы просто не пускайте никого не в подвал ни в квартиру. Шлите всех на юг, ну и пишете мелким поччерком по поводу шума. Сосед пойдет на мировую, если не дурак. :)
     
  7. razvedchik

    razvedchik Підмайстер

    Повідомлення:
    67
    Симпатії:
    22
    Адреса:
    Стрий
    з цего і почнемо

    good
     
  8. Т.М.

    Т.М. Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.405
    Симпатії:
    1.207
    Адреса:
    Дніпро
    Нет, это плохая идея. Накажут- вас. Стояки-это хозяйство жэков. Так не делайте!
     
    Ser_GM та Бригадир подобається це.
  9. razvedchik

    razvedchik Підмайстер

    Повідомлення:
    67
    Симпатії:
    22
    Адреса:
    Стрий
  10. Khomenko_A_S

    Khomenko_A_S Бригадир

    Повідомлення:
    282
    Симпатії:
    189
    Адреса:
    Херсон
    Як батько 2 дітей уточню: Дійсно нестерпно коли пригають????
    Якщо можливо терпіти- пожалійте батьків. Поговоріть ще, попросіть піставляти мат (матрац).
    Якщо зовсім ніяк неможливо терпіти- пригрозіть в 4 години ранку вмикати музику на повну гучність
     

Поділитися цією сторінкою