Гранулятор своїми руками

Тема у розділі 'Своими руками - общие вопросы', створена користувачем afina-c, 24 січ 2015.

  1. bogdansv

    bogdansv Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.847
    Симпатії:
    1.985
    Адреса:
    Черкассы
    Если можно то дайте.
    В принципе то кто продает не сложно найти , на сландо куча объявлений, но интересно больше сделать самому , если это по деньгам выгодно получится.
     
  2. домохазяин

    домохазяин Стажер

    Повідомлення:
    14
    Симпатії:
    3
    Адреса:
    новомосковск УКРАИНА
    Самому конечно изготовить будет намного выгодней по цене примерно процентов 35 секономите, ну а если есть доступ к токарному парку то 50% примерно. Телефон спеца +380675237353 Александр Петрович , на фермер.ру он [email protected] там он бесплатно роздавал чертежи . Хочу к нему наведаться он от меня находится в двух километрах но как всегда за работой некогда ,может на этих выходных получится .А на сландо большая половина изготовителей делают и продают такие грануляторы что смотря на них ужасаешся и думаеш ГДЕ ИХ СОВЕСТЬ .
     
  3. dimonarti

    dimonarti Стажер

    Повідомлення:
    10
    Симпатії:
    5
    Опыта мало, эта сталь даст твердость 50-52 единицы, и выхаживать не будет, тут стали должны цементироватся и твердость 62-65 единицы, ролики только шлифованые, и тогда ресурс матрицы будет 100-120тон пилеты, при правильной эксплуатации. если кому интересно дам сылку можете получить информацию техническую, даже приехать на предприятие и вы поймете, что бы сделать гранулятор сколько задействовано оборудования, http://www.tokrab.com.ua/index.php?command=17,
     
  4. carder

    carder Підмайстер

    Повідомлення:
    46
    Симпатії:
    8
    Я зараз роблю гранулятора, все то нічого от тільки де брати добрий метал і де його цементувати це проблема, для всіх хто хоче спробувати змайструвати в цьому ділі викладаю архів з кресленням, розробку мені подарували але тут розміри на двохсоту матрицю а так масштабований і деталізований добре. Відкривається компасом а також будь якою програмою яка працює з форматами DWG, успіхів всім МАЙСТРАМ.
     

    Вкладення:

    aboltus та bogdansv подобається це.
  5. fletron

    fletron Новачок

    Повідомлення:
    1
    Симпатії:
    0
    Доброго дня всім.
    Може хтось робив гранулятор.
    Поділіться кресленням на матрицю 350.
     
  6. carder

    carder Підмайстер

    Повідомлення:
    46
    Симпатії:
    8
    Привіт вище креслення я виклав можете взяти за основу його просто збільшить матрицю під свою може і вийде гранулятор добрий розгляньте уважно схему. Хоче напряму робити на ременю чи використовувати редуктор який двигун все враховуйте при розробці гранулятора.
     
  7. vasil911

    vasil911 Новачок

    Повідомлення:
    7
    Симпатії:
    0
    Добрий вечір шановні. Маю велике бажання зібрати гранулятор для тирси.Поясніть будь ласка деякі моменти.Який діаметр отвору матриці кращий для грануляції тирси? Матриця рухома чи ні? Який діаметр матриці кращий? Маю двигун 3 квт 380в ,атакож є можливість крутити трактором. Дякую.
     
  8. carder

    carder Підмайстер

    Повідомлення:
    46
    Симпатії:
    8
    Якщо трактором будете крутити то можна і 300 мм матрицю робити! Однозначно робіть рухомі ролики продукція та продуктивність кращі, ну а отвори робіть 6-8 мм можна 10 мм то вже де будете палити ті піллети. Я вже змайстрував та обкатав свого гранулятора і у колокав матрицю та ролики так як вони були не закалені а це головне в грануляторі.
     
  9. vasil911

    vasil911 Новачок

    Повідомлення:
    7
    Симпатії:
    0
    Я за трактор згадав через то що хочеться універсальності , але якщо ел. двигуном то що порадете? Маю саморобного котла верхнього горіння де дрова для довшого горіння бажанно ущільнити. Я пересипаю тирсою.Пілети звичайно мають кращу тепловіддачу.На OLX можна придбати матрицю та ролики ,через то й цікавлюсь які потрібно.Дякую.
     
  10. carder

    carder Підмайстер

    Повідомлення:
    46
    Симпатії:
    8
    Матрицю 200 мм беріть те що треба, 3 кв для тирси заслабий але якщо тільки для дому то вистачить накрутити пілет в сезон. І моя вам порада беріть добре загартовані деталі!!!
     

Поділитися цією сторінкою