Потрібна консультація на рахунок підключення із ладдоматом.

Тема у розділі 'Твердотопливные котлы', створена користувачем vitaliy Ok, 20 січ 2015.

  1. vitaliy Ok

    vitaliy Ok Новачок

    Повідомлення:
    23
    Симпатії:
    0
    IMG_1442.JPG IMG_1440.JPG IMG_1441.JPG
    --- добавлено: 20 янв 2015 в 17:04 ---
    потрібна консультація, не знаю чи в цій темі задаю запитання - на рахунок підключення із ладдоматом.
    проблема - ладдомат на 72 градуси , при подчі 80 - 85 , низ ТА від 30 до 50 - не вдається добитись навіть 65 на обратці до ТК, аж при прогріві всього ТА до низу більше 65
    ТК 42 кВТ, два ТА по 1000 л, будинок 150 м кв
    підсажіть можливі помилки, котел піролізник - в нижній камері конденсат
    IMG_1440.JPG IMG_1441.JPG
     
    Останнє редагування модератором: 28 січ 2015
  2. Voyutichi

    Voyutichi Модератор Команда форуму

    Повідомлення:
    15.693
    Симпатії:
    8.207
    Адреса:
    м. Самбір
    та ніби все добре у вас. Можна грішити на похибку термометра, що у вашого котла все-таки на вході 62С, це якраз та температура, яка повинна бути.. Чи ви хочете, щоб було 72С на вході?
    --- добавлено: 20 янв 2015 в 17:14 ---
    дрова дуже сухі?
     
    Останнє редагування модератором: 28 січ 2015
  3. vitaliy Ok

    vitaliy Ok Новачок

    Повідомлення:
    23
    Симпатії:
    0
    термопатрон на 72 , а на вході трохи менше 60
    термометри міняв місцями - однаково
    --- добавлено: 20 янв 2015 в 17:16 ---
    достатньо - півтора року, - температуру на подачі набирають добре
     
    Останнє редагування модератором: 28 січ 2015
  4. Voyutichi

    Voyutichi Модератор Команда форуму

    Повідомлення:
    15.693
    Симпатії:
    8.207
    Адреса:
    м. Самбір
    щось не чув я про можливість міняти налаштування термоклапану ладомату.. Може у ньому все розраховано так, щоб на виході надійно отримувати бажану температуру 62С?
    І те, що ви десь прочитали про температуру "патрону" (де прочитали?) у 72С - ще не гарантія, що на вході в котел має бути 72С.
     
  5. vitaliy Ok

    vitaliy Ok Новачок

    Повідомлення:
    23
    Симпатії:
    0
    ладдомат для того і є , щоб тримати обратку не менше ( в даному випадку 72)
    можливо справа у схемі
    у мене по першій зроблено
    в неті в основному бачу другий варіант
    IMG_1444.JPG IMG_1445.JPG
     
    Останнє редагування модератором: 28 січ 2015
  6. Комбо

    Комбо Підмайстер

    Повідомлення:
    70
    Симпатії:
    12
    А может какая окалина попала под клапан и не полностью перекрывается обратка с ТА? Если есть там кран попробуйте проверить эту гипотезу... Ладоматы вроде с кранами на всех 3х трубах.
     
  7. Voyutichi

    Voyutichi Модератор Команда форуму

    Повідомлення:
    15.693
    Симпатії:
    8.207
    Адреса:
    м. Самбір
    ну раз так, то можете за ладомат не хвилюватись, він справний.. За конднесат думайте (шукайте) в іншому причину.
     
  8. vitaliy Ok

    vitaliy Ok Новачок

    Повідомлення:
    23
    Симпатії:
    0
    все розбирав, чистив ( не було потреби ), патрон міняв на другий ( теж 72) - у знайомих інсталяторів був вільний ладомат - дали на день
     
  9. Комбо

    Комбо Підмайстер

    Повідомлення:
    70
    Симпатії:
    12
    У вас же на верхнем термометре 90. А в начале работы теплоноситель на прямую с верхнего в обратку ТТ должен идти. И только по достижению 70" начать подмешивать обратку с ТА. А если там что то попало то он получается все время подмешивает.
     
  10. Voyutichi

    Voyutichi Модератор Команда форуму

    Повідомлення:
    15.693
    Симпатії:
    8.207
    Адреса:
    м. Самбір
    бувало, але тоді не було стабільних 60С..
     

Поділитися цією сторінкою