Обоснованность начисления штрафов газовыми хозяйствами

Тема у розділі 'Отопление и горячее водоснабжение - общие вопросы', створена користувачем Jekan, 10 січ 2015.

  1. Jekan

    Jekan Стажер

    Повідомлення:
    19
    Симпатії:
    9
    Адреса:
    Днепродзержинск
    Прошу участников форума поделится информацией по поводу начисления штрафных санкций при проведении плановых проверок приборов учета газа если таковые были (не приведи Господь) и если приходилось обращаться в суд за защитой своих прав прошу поделиться позитивным опытом. Можно в личку. В данный момент я принимаю участие в Апелляционном суде по данному факту.
     
  2. woxhol

    woxhol Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.129
    Симпатії:
    1.088
    Адреса:
    ЛЬВІВ
    Іншими словами при плановій перевірці газового лічильника(раз в 6 років) у вашому лічильнику було виявлено експертизою втручання в роботу приладу обліку і тепер Ви судетесь з газовщиками?:kozak:
     
    Останнє редагування: 10 січ 2015
  3. Jekan

    Jekan Стажер

    Повідомлення:
    19
    Симпатії:
    9
    Адреса:
    Днепродзержинск
    Да, при плановой проверке в акте указали, что оттиск пломбы не четкий, признали, что это вмешательство в работу счетчика, насчитали 11 тыс. задолженности и отключили газ. Беда не со мной, но с газовщиками судимся. Суд первой инстанции на стороне газовщиков, которые не смогли обосновать и подтвердить факт вмешательства, только ссылки на оттиск пломбы и все. Счетчик в норме. Суды за них, доводы не принимают. Может кто сталкивался и смог победить?
     
  4. sanykrimea

    sanykrimea Firewall Команда форуму

    Повідомлення:
    25.885
    Симпатії:
    82.186
    Аналоги в Державному реєстрі судових рішень смотрели?

    Вот /поиск по контексту " відшкодування втручання лічильник пломба газопостачання"/:

     
  5. woxhol

    woxhol Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.129
    Симпатії:
    1.088
    Адреса:
    ЛЬВІВ
    Судячи зі статистики то маєте шанс...Але глобальна проблема залишається,думаю що зі 100 % протоколів все ж таки великий процент зловживань зі сторони споживача і диму без вогню не буває,ворують однако,но і оті всі "АТ ТзоВ .....газ"давно пора обкласти шинами і підпалити бо безпрєдєл в їхніх діях також факт,в більшості випадків беруть наглісттю і на "ура",та і працюють там люди.....м'яко кажучи такі в війну поліцаями були.Недавно на СД тема була де чоловік відкрито питав на форумі як обманути лічильник бо він чогось подумав шо має право таке робити,це він так хотів забрати своє у олігархів.....Cherna-facepalm
     

Поділитися цією сторінкою