Опалення дровами для будинку в селі

Тема у розділі 'Печи и камины', створена користувачем Зеновій, 3 січ 2015.

  1. DINAMIT-UA

    DINAMIT-UA Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.744
    Симпатії:
    1.555
    Адреса:
    Україна
    Якщо великий розмір Мб фото. Можна зменшити пікселі редактором фотографії.
    В Windows є редактор зображень Paint . На панелі інструментів нажимаєте - змінити розмір .
    Далі на вкладці змінення розміру і нахилу , ставите точку -пікселі. В полі по горизонталі змінюєте розмір на від 600- до 700 , вертикальний розмір зміниться автоматично, якщо стоїть галочка зберігати пропорції. Далі зберігаєте малюнок. Після спокійно закидаєте фото на форум.
     
    Останнє редагування: 7 січ 2015
    Voyutichi подобається це.
  2. kilrasch

    kilrasch Стажер

    Повідомлення:
    27
    Симпатії:
    6
    Володимер.Дякую вже пробува пелеты з шелухи не підходить по перше по подвірю літає *тма* шелухи по друге постійно треба сидіти та пидкидувати пелети і по третє основне рве так що аж комфорки підкидує коли закидав невчасно.Найшов в інтернеті машинку для різки гілок це дуже підходить і замітив з *опыту*коли топиш щепками то плита нагрівається до красна. А гілок в нас як казав матроскин -зашибись.Тільки де його зберігати стільки?
     
  3. Вогнистый Владимир

    Вогнистый Владимир Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.054
    Симпатії:
    1.170
    Адреса:
    Украина, Мариуполь
    kilrasch, -мне кажется ИМХО -у Вас сильная тяга. в придушеном режиме -не пробывали.?
     
  4. kilrasch

    kilrasch Стажер

    Повідомлення:
    27
    Симпатії:
    6
    Ні Володимер!Просто шелуха має таку здатність якщо є полумя і пидкидаєш шелуху і полумя не затухає то все проходить добре ,а якщо закидав і при цьому полумя затухло починає диміти я в цьому не спеціаліст та думаю починає виділятися якийсь газ і він накопичується до *определьонной концентрации* а потім получаєтся взрив цієї суміши.Це точно так само як з соляркою.
     
  5. Вогнистый Владимир

    Вогнистый Владимир Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.054
    Симпатії:
    1.170
    Адреса:
    Украина, Мариуполь
    kilrasch, - Сколько у Вас задвижек.? ЗЛХ - задвижка летнего хода /Прямая/ -отдельным каналом.?
     
  6. kilrasch

    kilrasch Стажер

    Повідомлення:
    27
    Симпатії:
    6
    Задвижок дві ,але ніколи їми не користуюсь відкриті завжди.З шелухою це було не тільки в мене у багатьох.Всі повідмовлялись.
     
  7. Вогнистый Владимир

    Вогнистый Владимир Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.054
    Симпатії:
    1.170
    Адреса:
    Украина, Мариуполь
    kilrasch,

    То что у Вас две задвижки и обе открыты - это не есть хорошо. И даже очень. Одна задвижка ЗЛХ. попробуйте после растопки - полностью закрыть ЗЛХ. ? Когда подкладываете топливо -ЗЛХ приоткройте. Поэкспереминтируйте и отпешитесь.
     
  8. kilrasch

    kilrasch Стажер

    Повідомлення:
    27
    Симпатії:
    6
    Володимир!Піч у мене працює ПРЕКРАСНО нарікань до печі в мене немає ніяких ЗЛХ я не користуюсь тому що в мене два поверхи квартира ЗЛХ в мене стоїть на першому поверсі ,а друга задвижка стоїть в кінці димоходу на другому поверсі,її я закриваю в великі морози більше -20 і коли прогорить в печі і нема жару щоб не було чаду.Піч я перобляв сам,дивився як роблять спеціалісти ,а потім вмикав свої мізки.Лежанку я переробив сам вона вмене на другому поверсі проходить на всю стіну ,я побачив як робить хороший спеціаліст він використовував кутники залізні на 30мм ,я це підхопив і в мене получилось викинути 80 цеглин з однієї тільки лежанки ,а кожна цеглина забирає тепло.А в пічці на першому поверсі я повибивав цеглу в мене вийшли прямі ходи.Для чого я зробив прямі ходи, методом експерементів я добився щоб на виході з димоходу температура диму була приблизно 150 градусів.Тому що якщо буде нижщя 150* то буде в димоході збиратись конденсат рижитиме комин і тяга буде падать.У мене таке і було.А другу задвижку як немає морозів просто лінь бігати на другий поверх її відкривать та закривать.Буває забудеш відрить і розтопиш поки добіжиш відкрити запашок диму вже пішов по хаті. У мене оце існує одна проблема димохід десь 1 метр проходить під стелею знизу проходять залізні уголки ,а я цей димохід обложив плиткою і низ димоходу в мене коли сильно нагрівається димохід то плитка,відвалюється незнаю чим її прікрипити.Думав нарізати різьбу та прикрутити на декоративні болтики.Не знайду декоративних болтів.
     
  9. Вогнистый Владимир

    Вогнистый Владимир Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.054
    Симпатії:
    1.170
    Адреса:
    Украина, Мариуполь
    kilrasch, -раз отваливается плитка -значить труба перегревается. Т. в трубе -у всех разная. Задвижка ЛХ- регулирует все сама в низу. а раз Вы бегаете на верх -то значиь что то у вас не то. Вот схема печи и грубки на два этажа. ЗЛХ и грубка первого этажа на первом и НЕ ЗАВИСЯТ от задвижки второго этажа.
     

    Вкладення:

    • t_ue_740[2].jpg
      t_ue_740[2].jpg
      Розмір файлу:
      14,9 КБ
      Переглядів:
      29

Поділитися цією сторінкою