Питання військової служби

Тема у розділі 'Курилка, болталка', створена користувачем gam-ua, 15 гру 2014.

  1. МАНУЛ

    МАНУЛ Бригадир

    Повідомлення:
    332
    Симпатії:
    126
     
    DINAMIT-UA подобається це.
  2. PikeSoft

    PikeSoft Майстер

    Повідомлення:
    66
    Симпатії:
    26
    Стосовно воєнкомату - за старим законом в 40 років рядовий та сержантський склад зняли з обліку, за новим законом від хер не помню якого числа серпня місяця 2014 року -вік пролонгували до 60, закон зворотньої дії НЕ МАЄ - крапка. У нас всіх кому 40 і більше викликають в сільради, воєнкомати і пропонують написати заяву про ПОСТАНОВКУ на військовий облік, або заяву з відмовою з вказанням причини - якщо пишеш за станом здоров"я - бери бігунок і сам проходь медкомісію - а на справді -можеш послати їх "на хутор бабочек ловіть" с чистою совістю ;)
    --- добавлено: 16 дек 2014 в 10:18 ---
    народ -а уявляєте ту кількість мобілізованих віком від 40 років яких тупо на понт взяли і затянули типу в ЗСУ, а на справді потім виявилось, що він "доброволець" і йому геть ніхуя не "положено"
     
    Останнє редагування модератором: 24 гру 2014
  3. МАНУЛ

    МАНУЛ Бригадир

    Повідомлення:
    332
    Симпатії:
    126
    я вже писав, що беруть на понт.
    і типу в тюрму сажать ніхто не буде, бо тюрм не хватить
    і майдан новий може буть запросто
    а взагалі треба припиняти офф
     
  4. gam-ua

    gam-ua Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.146
    Симпатії:
    684
    Адреса:
    Чернігівська обл. Ічня
    тема участі в антитерористичній операції дійсно нема прямого відношення до теми. однак, цікавість з боку влади до моїх бойових здібностей відбива бажання займатися газогенераторм. а толку, якщо завтра на фрон де тебе вбють. хотя захист батьківщини святий обовязок. от тільки якщо подивитись в історію, то росія 2014-німеччина1941, а сепаратисти 2014-бендерівці 1941. і ті й ті за незалежність своєї території. і хто зна, можливо через 100 років сепаратистам памятники ставитимуть. я от тільки не розмію, як у нашій державі можна рвать жопу, якщо держава тебе може здать із потрохами?
     
    golovny4 та leshiy_40 подобається це.
  5. МАНУЛ

    МАНУЛ Бригадир

    Повідомлення:
    332
    Симпатії:
    126
    ну шо за дурниці ви пишите?
    зрівняли ЙУХ з пальцем! Чи історію взагалі ніхто не вчив?
    бандеровці - це лише одне із угрупувань, які боролися за незалежність своєї батьківщини від радянської влади, а потім від третього рейху і знову від комуняк. Бандеровці ні на кого не нападали, ні до кого не приходили і нікого не наймали.
    На східній Україні на даний момент із всіх сепаратистів з числа місцевих воюють приблизно 10%.
    Відсотків 30-40 (тут можу помилятись) підтримують сепаратизм в цілому. Решта 90% (зі зброєю в руках) то "романтики" з РФії, найманці знову ж таки з РФії і не тільки, а також представники збройних сил кацапстану та агенти гру, фсб та інших спецпідрозділів. Та ви подивіться хто там заправляє усим тим кровавим балом! Серед керівників понабирали шісток з місцевих. Маріонетки, якими управляють як хочуть. А всі головні військові посади займають вихідці з кацапстану. Все контролюється, корегується і всі вказівки з кремля.
    Та й росію з німеччиною порівнювати недоречно. Путіна з Гітлором - так, але не німеччину. Ну хіба шо в тому плані, шо і там і там ватні олені свято вірять в свого фюрера. Але гітлер на відміну від путлера своє населення масово не знищував.
    І знову ж таки повернемося до бандеровців і сепаратистів. Головна відмінність в тому, що бандеровці намагались залишити свою батьківщину неподільною і незалежною, а сепари зі сходу хочуть відділитись (розірвать державу на шматки) і як кримські курви стрибнути у обійми до кацапії.
    Велике прохання обдумувати і аналізувати свої повідомлення перед відправкою.
    Дякую.
    --- добавлено: 16 дек 2014 в 19:47 ---
    цікавість влади хоч показує, що хоч хтось думає. Невже краще було, аби набирали всіх без розбору і відправляли служити у підрозділи не за спеціальністю? Я уявляю, як танкіста відправляють до саперів, а ракетчику дають в руки гвинтівку і вперед піхота з піснею?
    Газгени, бубафоні, булер'яни зараз на фронті ой як потрібні!
    Захист батьківщини святий обов'язок, але якщо чесно, то нема ніякого бажання захищати отих путінських підстилок, які самі позвали ворога до себе додому і хочуть відділитись. Он кримчани тепер просто як в раю живуть ))) за шо боролись! Жаль тільки татар...
    ps
    Якщо говоримо про Степана Бандеру, то його прізвище пишеться через А, а то таке враження, що мова про місто в Молдові.
    А якщо ми говоримо про повстанські рухи, то правильним буде говорити не бандеровці, а ОУН(б), а пізніше і УПА.
     
    Останнє редагування модератором: 24 гру 2014
    Voyutichi подобається це.
  6. gam-ua

    gam-ua Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.146
    Симпатії:
    684
    Адреса:
    Чернігівська обл. Ічня
    МАНУЛ, ви цілком праві. знаю я історію. то так, пар випустив. бо в країні срань робиться. а точніше взагалі нічого не робиться. чого досі міністр енергетики не відповів за те, що вугілля не заготовлено.
    і ситуація із західною неоднозначна. в якому році радянський союз "анексував" той регіон?

    от питання відкрите, чи варто воювати за тих хто предав? стримувати наступ противника на луганщині мають луганці чи львівяни, чи всім скопом? і ящо заберуть людину воювати, яка гусці голову рубає із закритими очима? яка з неї користь? та ще якщо і не служила? хіба рить окопи. але зараз не той час, для фронтових воєн. група із 10 чоловік із під тишка може знищити і завдати більше шкоди, ніж годинний артобстріл. щось я не чув щоб створювалась спецвійська особливого призначення для ведення бойових дій у глибокому тилу пртивника.

    ну поберуть вони працюючих, виконають план. бо їх дістати саме простіше. а хто буде сіяти хліб, стояти за станком? я думаю братимуть тих, кого мають скоротити. пушечне мясо.
     
  7. syawa1970

    syawa1970 Інженер

    Повідомлення:
    176
    Симпатії:
    585
    Адреса:
    Украина
    війна за територіальну цілісність держави ! а не за конкретно когось
     
    Voyutichi подобається це.
  8. МАНУЛ

    МАНУЛ Бригадир

    Повідомлення:
    332
    Симпатії:
    126
    ну я принаймні не чув, щоб польша чи румунія заявляли претензії на свої колишні території...

    за них однозначно НІ, але ці зрадники знаходяться на НАШІЙ (Українській) землі. Вже давно було сказано: не подобається жити в єдиній незалежній Украиїні, чемодан-вокзал-рассєя! Я от під час роботи стикався з "біженцями" зі сходу. Ну я ще розумію, коли молода сім'я втікла від війни, але коли бугаї по 20 років їдуть зі сходу, щоб "відсидітись" в бабулі, а коли дурні патріоти пОтом, кров'ю та життям відвоюють землю, де їхнє житло - вони спокійно повернуться додому. І їм абсолютно фіолетово, яка влада там буде. Так чому саме я повинен ризикувати життям заради їх майбутнього? Всі прекрасно знають, що Крим і схід України то найдотаційніші регіони... іноді думки закрадаються...

    я вже писав, що зараз усі проходять підготовчі курси. Не вмієш - навчимо! Не хочиеш - заставимо! Зараз на сході війна здебільшого перейшла в стадію взаємних артобстрілів, тож якщо ворога не бачиш, то наче не так страшно.

    Доречне зауваження! Але що ви маєте на увазі? проникнення в ряди противника задля знищення ключових фігур, чи терор місцевого населення від імені сепарів (як це робили загони НКВД на західній Україні)?

    їдете на заробітки у столицю простим різноробочим на будівництво за умови надання житла у гуртожитку і хай військомат разом з мєнтами вас шукають ))))
    Я коли вчився у столиці, був приписаний у одному зі столичних військоматів. Після навчання не виписувався ні з гуртожитку ні з військомату. І так кілька років горя не знав )))
    А потім здавав на права і прийшлось приписатись за місцем проживання. Так у військоматі дві години шукали мою справу. Сказали що я у розшуку у київській міліції і у своєму військоматі і міліції. Грозились відразу забрать на службу ))) віддав всі гроші шо були з собою, забрав документи і втік додому (цілих 50 грн!). Так шо це не інтерпол.
    У нас тут міліція недавно трохи покаталась по тих адресах, що не з'являлись до військомату, та на цьому все й закінчилось. Думаю більше для галочки.
     
    Останнє редагування: 16 гру 2014
    Voyutichi подобається це.
  9. gam-ua

    gam-ua Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.146
    Симпатії:
    684
    Адреса:
    Чернігівська обл. Ічня
    навіть на гітлера та сталіна готувались замахи. а якогось американського президента, в селах побріхуюють, навіть вбили. а чому неможна відтяти голову гідрі одним ударом? взять півтищі снайперів, закупить їм новітні гвинтівки. і в глибокий тил до ворога. так прижать, щоб навіть в туалет боялися вийти без артилерійської підтримки.
    --- добавлено: 16 дек 2014 в 22:25 ---
    кому вона потрібна? у своїй державі ми не можемо взяти відро нафти, піску, глини, зрубати під двором дерево, запахати пустирь. у нас немає нації. syawa1970, ви хто? українець? ні. ви просто громадянин україни. пробелма в тому, що всі роки ми будували держави, а потрібно було будувати Батьківщину. виховувати націю українців, щоб навіть афроамериканець, який переїхав в україну став бендерівцем. зараз солдати воюють за територію, її цілісніть. але на території стоять заводи різни ХУ. отож війна за чуже майно. чому німеччина програла ІІ світову, бо люди воювали за батьківщину і Батьківщину. донецькі за батьківщину не воюють.

    а тема то про військову службу...
     
    Останнє редагування модератором: 24 гру 2014
  10. МАНУЛ

    МАНУЛ Бригадир

    Повідомлення:
    332
    Симпатії:
    126
    чьотрьох.
    В кацапстані зараз живі 2 президента (горбачов не рахується), в америці 4, а в Україні аж 5.

    хотів би я побачити, як 500 українських снайперів по масквабаду шифруваться будуть )))

    навіть є на кого рівнятись! кадиров он охорони назбирав мама не горюй. Є чого і кого боятись )))

    це кожен вирішує для себе сам
    в сучасний період глобалізації все залежить від самовизначення людини

    це кругом таке, може воно і краще

    ніхто не може заборонити черговому "януковичу" на посту президента України провести націоналізацію )))

    ну там все набагато прозаїчніше... але не будемо вдаватись в подробиці )))
     
    Voyutichi подобається це.

Поділитися цією сторінкою