Євроремонт - справжні європейські технології

Тема у розділі 'Предлагаем услуги: строительство, ремонт', створена користувачем freedom, 8 гру 2014.

  1. freedom

    freedom Новачок

    Повідомлення:
    3
    Симпатії:
    0
    Протягом багатьох років роблячи ремонти в квартирах киян, застосовуємо європейські будівельні правила. За цей час накопичився чималий практичний і теоретичний досвід. Тут нам би хотілося б поділитися нашими знаннями і навичками, надати найбільш повну відповідь на питання, що таке євроремонт, а також запросити вас скористатися нашими послугами з ремонту квартир.

    Вже довгий час я займаюся обробкою квартир. Так вийшло, що майже з самого початку у мене з'явилася рідкісна можливість переймати досвід наших європейських колег (зокрема з Німеччини та Австрії). Придбаних навичок, знань та інформації ставало все більше.

    Що стосується власне євроремонту, то дане поняття склалося в Україні (→ слід визнати - архітектурні переваги носять чітко європейський характер) спільно з появою сучасних будівельних матеріалів. Їх застосування вимушено звертало до необхідності слідувати європейським правилам обробки - самі технології їх використання були засновані на змісті європейських технічних норм, що в більшості випадків дозволяло забезпечувати більш високу якість робіт, а також значною мірою полегшувати оздоблювальні процедури.

    Однак якщо раніше такі матеріали, як правило, імпортувалися з-за кордону і застосовувалися в найбільш дорогих ремонтах, то з приходом великих виробників в Україні і практично повсюдним поширенням їхньої продукції поняття, що розглядається нами в цьому розділі, втратило своє первинне тлумачення.

    Використання сучасних будівельних та оздоблювальних матеріалів стало звичним явищем, а технології, які передбачають їх застосування, - стандартом виконання якісного ремонту квартири незалежно від бюджету і конструктивних особливостей приміщень.

    Сьогодні евроотделкой → це не стільки іноземне походження інструментарію і матеріалів, скільки технологічні процеси, що визначають ведення робіт. З цієї причини слід вважати вельми обгрунтованим застосування до зазначеного поняттю власне тлумачення, згідно з яким:

    Визначення | Definition

    Євроремонт - це комплекс ремонтно-оздоблювальних заходів, порядок і якість виконання яких визначаються обов'язковими українськіми будівельними правилами, нормами цивільного законодавства, приписами в сфері захисту прав споживачів, а також європейськими (союзними або національними - EN або, наприклад, DIN) та / або міжнародними (ISO) стандартами у сфері ремонту та оздоблення приміщень, про застосування яких сторони (замовник і підрядник) домовилися в своїй угоді, вказавши найменування, редакцію, а також мову документа, в якому містяться відповідні стандарти.



    Сторони за договором підряду на ремонт квартири можуть вказати в тексті документа положення про те, що ті чи інші види робіт проводяться відповідно до визначених будівельними стандартами, що діють в тій чи іншій європейській країні або в цілому на території Європи. Такі норми повинні бути перераховані з усією визначеністю з тим, щоб у майбутньому уникнути можливих розбіжностей у тлумаченні відповідного положення та можливості його застосування до відносин сторін.

    Майбутнє євроремонту в Києві та Україні.


    [​IMG]

    Підрядник, що вживає в спілкуванні з замовником термін євроремонт, повинен мати можливість, здібності та вміння в майбутньому застосовувати європейські стандарти обробки або відмовитися від використання подібної термінології зовсім. В останньому випадку підрядник може керуватися поняттям «високоякісна обробка» - так, як це прийнято розуміти виходячи зі змісту українських будівельних правил.

    Хотілося б сподіватися, що представлена інформація буде корисною як для професійних майстрів, зайнятих у сфері обробки, так і для всіх, хто задався питанням про те, як зробити євроремонт у квартирі.

    Євроремонт в Києві, виклик виконроба →Якщо ви хочете, щоб обробка вашої квартири або заміського будинку також відповідали сучасним європейським вимогам, ви можете → розмістити заявку на виконання такого ремонту. Іноді у наших майстрів трапляється черга з клієнтів. Однак, деякий час очікування коштує того безсумнівно.​
     

Поділитися цією сторінкою