Переляк докрику, або як я злякався того, чого в темноті і не бачив. Вампіра зустріли, чи що?

Тема у розділі 'Курилка, болталка', створена користувачем gam-ua, 22 лис 2014.

  1. gam-ua

    gam-ua Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.146
    Симпатії:
    684
    Адреса:
    Чернігівська обл. Ічня
    у мене все. більше описувати нічого. хіба якось у хату залетіла у вікно шарова блискавка, а вилетіла кудись в розетку. а в дитинстві ми бачили маленькі темноголубі кулі, які переливалися як мильні бульки. а потім вони брали і якось закручувались самі всебе і зникали. ми їх називали солдатиками.
     
  2. bogdanz.lviv

    bogdanz.lviv Стажер

    Повідомлення:
    11
    Симпатії:
    3
    В мене теж в принципі,тому і кажу,описуйте хто що бачив,люблю цю надприродню тему
     
  3. gam-ua

    gam-ua Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.146
    Симпатії:
    684
    Адреса:
    Чернігівська обл. Ічня
    ну от. чергова поїздка за хмизом породила нову історію.

    була вже шоста година. поки насосвався сонце вже почало хилитися до горизонту. ну думаю, хай, мо хоч приглежу яку колоду суху. знявся, поїхав. поки дістався місця вже почалися перші сутінки. але було ще видно. пройшовся посадкою. зайшов до неї біля машини і подолав метрів 50 через дерева та кущі. знайшов здоровенний сухий кленовий стовбур. зрадів. дивлюся вже хтось колись прицілювався пиляти і покинув. думаю таке дерево золоте і кинути... згадалася покинута береза, історія описана в першому повідомленні форуму.
    і тут я починаю розуміти що вже добряче стемніло. а ліхтарика я не взяв. ну думаю навпомацки розпиляю. тоді згадав, що в телефоні є ліхтарик. ну думаю ви знаєте як він світить. тільки й того щоб лоба не розбити. ну думаю, треба пригледіти місце, щоб довго не блукати. свічу ліхтариком, запамятовую: дерево праворуч, два куща ліворуч, далі кленки, ліворуч очі. БЛЯДЬ! які нахрін очі!? обикновенні два глаза, світяться зелено-жовтим кольором. точніше не світяться, а відбиває світло так як у кота в темряві. від мене ну може метрів двадцять. між очима сантиметрів пятнатцять, ато й більше. здорвенне скотиняка було. і гловне вечір був такий тихий. я навіть нічого не чув. і тут я розумію, що мені зовсім не страшно. тільки ноги самі йдуть і я намагаюся їх стримати від бігу, щоб непоказати тій скотиняці, що мої ноги злякалися. сів у машину і ГАЗУ!!!!

    значить приїхав туди ранком. ну думаю мо машина по трасі їхала. так ні, траси за горизонтом не видно. визначив примірне місце звідки на мене очі дивилися. пішов подивитися, мо сліди які. нічого немає. раптом повітив купу гівна. ну як купа, у дві руки не увібрав би. така собі ковбаска товщиною із кільце ліверної ковбаси. да щоб я стільки напудив та ще й такого розміру, та у мене б точно щось навпіл репнуло. а поруч ні листочка, ні бумажки. виходить воно підійшло і сіло срати. виходить сидячи його до метра висоти максимум. говорять. що деякі тварини перед нападом звільняються від фекалій, щоб незаважали бігти. а мо то воно мене злякалося?

    а потім придивився, так майже по всіх посадках є тропи, ніби людиною натоптані. до півметра шириною. завжди вважав що дикі звірі лише в лісах водяться, аж поки не побачив зграю рябчиків серед поля. от десятиліттям їжджу на ті краї за травою, а ніколи їх не бачив.
     
  4. МастерСАН

    МастерСАН Інженер

    Повідомлення:
    790
    Симпатії:
    689
    Адреса:
    Украина, Киев
    Известный уфолог Д. Карпентер, много лет занимающийся проблемой рептилоидов, говорит, что практически все очевидцы описывают их одинаково. Это прямоходящие существа. Их рост — от 1,8 до 2,4 метра. Голова — нечто среднее между головой человека и головой ящера. То же можно сказать и о лице. Кожа чешуйчатая, её цвет — от зеленоватого до коричневатого, бывает пятнистым. Глаза выпуклые, золотистые или светло-красные, с вертикальным зрачком, похожи на кошачьи. От макушки до рта идёт гребень. Тело могло бы показаться человеческим, если бы не выпирающие рёбра на груди. Кисти рук — четырёхпалые, с перепонками, заканчиваются когтями...
     
  5. gam-ua

    gam-ua Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.146
    Симпатії:
    684
    Адреса:
    Чернігівська обл. Ічня
    @МастерСАН, да ну нах. я ж і поцять тепер боятимусь вийти.
     
    МастерСАН подобається це.
  6. gam-ua

    gam-ua Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.146
    Симпатії:
    684
    Адреса:
    Чернігівська обл. Ічня
    не блін. якби до машини було ближче хочаб, чи сокира була у руках, я б поміж тих оченят ясних заїхав. був я в тому місці метрів за 300 звідти. інша лісосмуга. 5 кубів сушняку найшов під ногами. так от. тоді мені здалося, що посадкою хтось іде, теж уже сутінки тільки почалися. тоді я подумав на людину і від гріха подалі навіть сокиру чужу (напарник лишив) в дереві покинув. ну реально, звік ніби людина крадеться здалося, типа намагається тихенько по гілках іти, а вони хрустять. поряд була кукурудза "колгоспна", тож я подумав на охорону. потім взяв хлопця і поїхали решту дров забирати. сокира була на місці. на видному місці. тай тоді як я чкурнув ще тільки починало сутиніти. тож я подумав, що то кабан. тільки чого він до мене йшов? ми побоюючись що там хтось засів навіть із іншого боку зайшли. але нікого не було.

    от яку тварину може цікавити людина? так щоб до неї підходити і спостерігати за нею.

    я от думаю, рах гілочки тріщали, значить важеньке було, точно не лисиця. а собак я там зроду не бачив. от тепер подумую завести собі лайку. бачив як пара лайок загнали та зідрали шкуру із кабана. куди тим вівчаркам та ротвейлерам.
     

Поділитися цією сторінкою