Греются только первые три радиатора отопления

Тема у розділі 'Отопление и горячее водоснабжение - общие вопросы', створена користувачем den-lion, 25 вер 2014.

  1. DINAMIT-UA

    DINAMIT-UA Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.744
    Симпатії:
    1.555
    Адреса:
    Україна
    Ще є одна проблема , сам з нею стикався, включення насоса там важливо не перепутати фазу і ноль коли вилку вставляєш в розетку, бо насос буде крутити в зворотньому напрямку. циркуляції не буде. буде ледве гріти тільки перша батарея.
    то Я поставив вимикач замість вилки на насос тепер фаза ніколи не перепутається.
    І ще на насосі потрібно час від часі стравлювати повітря теж.
     
  2. DINAMIT-UA

    DINAMIT-UA Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.744
    Симпатії:
    1.555
    Адреса:
    Україна
    Я бачив як на підприємстві промивали систему опалення від накипу. В бригади була пластикова бочка на 200 літрів і циркуляційний насос ( такий як на насосних станціях приміняють 1.1 кВт. ). Окремо промивали сам котел і окремо систему опалення. В бочці був водно-кислотний розчин ( кистота мабудь соляна зеленуватого відтінку була. ) Після закінчення промивки в бочці розчин був чорного кольору, а надні повно осаду .
     
  3. den-lion

    den-lion Новачок

    Повідомлення:
    6
    Симпатії:
    0
    Всім дякую за поради, вчора злив воду з системи, зняв насос, фільтр (у фільтрі було багато мулу та накипу, хоча як міняв насос фільтр був чистий)...але це не головна причина була, я чого питав, як користуватися розширювальним баком... короче кажучи накачав я в бак повітря до 1, 5 МПа і, набравши воду в систему, та стравивиши з неї повітря, через 30 хв вся система стала гарячою, окрім двох останніх батарей...не було часу на те, щоб спустити з них повітря... на вихідних думаю взяти Керхер, та прогнати систему, вигнавши з неї мул та залишки накипу
     

Поділитися цією сторінкою