Своїми руками Измельчитель веток для отопления

Тема у розділі 'Наши работы', створена користувачем valery1977, 17 вер 2014.

  1. serhio70

    serhio70 Інженер

    Повідомлення:
    259
    Симпатії:
    501
    Так і вага його близько 70 кг в порівнянні з Садко-до 20кг.
     
    pic16f887 подобається це.
  2. Vasil77

    Vasil77 Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.116
    Симпатії:
    1.126
    Адреса:
    Житомир
    Так я без нарікань відправив УД2 на смітник. Стояв на дровоколі, морквині. З тяжким маховиком, кособоким колінвалом та супер карб. бензин сьорбав як кінь воду! Нині садко на 13кс на 90 % спокійно справляється з щепорізом та бензину їсть мізер.
    Крім маховика в ДВС існує і противага на колінвалі, вона добавляє чимало кінетичної єнергії до руху поршня та крутного моменту хвостовика.
     
    Останнє редагування: 31 бер 2017
    pic16f887 подобається це.
  3. pic16f887

    pic16f887 Прораб

    Повідомлення:
    345
    Симпатії:
    313
    Адреса:
    Київська обл
  4. Юрий52

    Юрий52 Майстер

    Повідомлення:
    56
    Симпатії:
    30
    Спасибо всем. Пересмотрел видео о ремонте этих двигателей увидел что там есть маховик с магнето.не буду мудрить выточу шкив без дополнительного маховика,хотя на других видео люди цепляют маховики или колеса.
     
    Vasil77 та pic16f887 подобається це.
  5. Erni

    Erni Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.439
    Симпатії:
    1.856
    Адреса:
    Житомир
    маховиком Вы улучшите показатели работы .
    а у меня вот не срослось с механикой. пользуюсь однолезвийным измельчителем , и тот требует своевременной заточки или зпмены держателя. Фото0176.jpg
     
  6. slavko.malynovsky

    slavko.malynovsky Інженер

    Повідомлення:
    685
    Симпатії:
    634
    Адреса:
    Львівщина
    Зато універсальним;-)
     
  7. Юрий52

    Юрий52 Майстер

    Повідомлення:
    56
    Симпатії:
    30
    Убил два дня установку двигателя.делюсь опытом.сделал салазки по принципу параллелепипеда.пришлось сдвинуть блок в одну сторону на пару сантиметров а двигатель в другую сторону.ход салазок позволяет ставить ремни 1700-1800мм. без натяжного ролика.при запуске двигателя оказалось не в ту сторону крутятся валы.пришлось разобрать блок и поменять валы местами.для передвижения поставил колеса и ручку,приподнял и вперед.
    ветку 8см. рубит легко на средних оборотах. стоит ставить ещё педаль газа дополнительно или не заморачиваться?
    теперь вопрос с выходным патрубком. как лучше сделать что бы ветки вылетали в мешок и легко менять мешок.
     

    Вкладення:

    Останнє редагування: 8 кві 2017
    predka та anatoliy22s подобається це.
  8. Юрий52

    Юрий52 Майстер

    Повідомлення:
    56
    Симпатії:
    30


    ещё один полезный совет. если ножи не сходяться (смещение жало) то можно ставить пластины под отстающий нож. увидел на ютубе чп Крючков.
    кто делал сито или приспособу для сортирования порубленых веток. мелкие ветки для заготовки не очень хорошо,быстро сгорят.
     
    Останнє редагування: 9 кві 2017
  9. Vasil77

    Vasil77 Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.116
    Симпатії:
    1.126
    Адреса:
    Житомир
    Рубаю все гамузом. Затім в дома без зайвого поспіху (витрачаю 1-2 годині в вечері після основної роботи) відсортовую на 3 категорії. 1 те що залишаю на "зиму", 2 те що цінності мало (підгнивше, не надто грубе біля 2см) залишаю на потім, 3 категорія то дріб"язок та "віникі" спалюю негайно, з причепа в котел! Так 3 категорія згорає в котлі за 20-30 хв, 2-3 завантажень досить на таку погоду як нині. Палити теж потрібно, а чимось добрим ,шкода.
    В разі коли відсортовувати до порубки- вихід за день роботи дуже незначний (біля 3 куб на 1 працівника). Тому рубаю гамузом все, в міщки не фасуюсь, зберігаю насипом в хліві чи під навісом.
     
  10. Олексій М.

    Олексій М. Новачок

    Повідомлення:
    4
    Симпатії:
    0
    Вітаю усіх.
    Теж задумуюся над придбанням подрібнювача. Схиляюся до придбання готового ріжучого блоку із самостійною комплектацією прийомним та вихідним бункером, двигуном і встановленням на раму, платформу чи візок.
    Використовувати планую на гіллі,до 6-7см, грубіше попадається рідко, ясна річ, що запас міцності та потужності повинен бути, але в межах розумного, (обмежених фінансів), без фанатизму. Отриману продукцію використовувати буду в котлі тривалого горіння. Матеріалу для рубки з надлишком, відстань до мясця заготовок невелика, 3--5км, місце зберігати, (складувати) теж є.
    Промислові зразки поки до уваги не беру, намагався визначитися на ОLAXI, досить багато пропозицій, але виявилося у всіх продавців агрегати без жодного недоліку, а надати телефон вдячних користувачів більшість із ким спілкувався не змогли.
    В уже далекому 2-х тисячному за немалі гроші придбав інкубатор "Інка", то був розводняк на гроші та нерви і я в нього влип, повторення подібної історії не бажаю.
    Отож питання до учасників форуму, для запобігання можливості придбати не зовсім вдалий єкземпляр подрібнювача, і витрат часу та фінансів на доведення його до ладу, прошу підказати, можливо хтось знає перевірених продавців.
     

Поділитися цією сторінкою