Сайдинг та софіт Royal

Тема у розділі 'Продам: Товары и материалы', створена користувачем mrJa, 28 кві 2014.

  1. mrJa

    mrJa Новачок

    Повідомлення:
    1
    Симпатії:
    0
    Сайдинг Royal відомий більшості фахівців в Україні, адже він зручний і легкий у монтажі в будь-яких умовах і в будь-який час року. Цінується не тільки якісне кольорове оформлення сайдинга Royal, ступінь блиску або фактура, але і його вдалі розміри і товщина. Структура матеріалу досить гнучка, має найвищу серед конкурентів ударну в'язкість і низький коефіцієнт усадки. Є відмінним рішенням для фасадів будь-якого типу.

    Royal Soffit монтується зовні будівлі, під навісом перекриття або даху. Найважливішим її перевагою є можливість застосування в різного роду конструкціях дахів. Royal Soffit покращує естетику будівлі, а також забезпечує відповідну вентиляцію. Пропонується в двох видах панелей: гладкому та центрально перфорованому.

    Компанія Royal дає гарантію на сайдинг Royal на 50 років. Будь-який покупець може отримати таку гарантію в уповноваженого дистриб'ютора на Україні.

    Звернувшись до нас, Ви завжди отримаєте кваліфіковану консультацію та допомогу наших спеціалістів, які нададуть Вам якісне обслуговування при розрахунку необхідної кількості матеріалу.

    Виконаємо доставку по Україні.

    контакти: м.Рівне вул Біла 5а http://elitplast.com.ua/ тел. (098) 47 600 26 (0362) 62 03 65

    [​IMG][​IMG]
     

Поділитися цією сторінкою