Проблема с подачей температуры котлом Immergas Eolo Star

Тема у розділі 'Газовые котлы', створена користувачем _Серый, 17 бер 2014.

  1. Энки

    Энки Модератор Команда форуму

    Повідомлення:
    15.888
    Симпатії:
    15.562
    Адреса:
    Київ
    Не переживайте, наживёте ещё. Главное стараться, и не выпячивать. И всё у Вас будет хорошо.
     
  2. Alex1980

    Alex1980 Підмайстер

    Повідомлення:
    45
    Симпатії:
    13
    Адреса:
    Львов
    Взаимно
     
  3. iakmak

    iakmak Бригадир

    Повідомлення:
    301
    Симпатії:
    123
    Я зрозумів вашу позицію і я її поважаю, але я знаю про що пишу.
    У свій час коли ми наштовхнулись на цю проблему, був скандал із клієнтом і дуже негарний конфлікт із постачальником - із грюканням дверима і взаємними звинуваченнями. Тому я із моїми колегами це добре знаємо - всю цю схему із контрафактом було з'ясовано і з тих пір ми уважніше придивляємось до цих моделей. Тим більше що моделі і фірма надійні, хороші, ми них великим чином спираємось і зацікавлені у нерозповсюдженні підробок (які ламаються у перші місяці як у автора) і, відповідно, інформуванні людей.
    Схему я коротко описав вище. Якщо цікаво, можу написати докладніше, це не якась секретна інформація, звичайна справа на ринку техніки.
    Про перепродавання із Польщи, до речі, про яке ви кажете, я на 100% впевнений що це той самий контрафакт. Ціни на іммергаз в Польщі значно вищі ніж у нас - фірмові котли немає сенсу ввозити сюди. Подивіться на їх офіційний цінник станом на жовтень минулого року: http://pl.immergas.com/media/cennik_2013_10.pdf
     
    Останнє редагування: 8 кві 2014
  4. Alex1980

    Alex1980 Підмайстер

    Повідомлення:
    45
    Симпатії:
    13
    Адреса:
    Львов
    Дякую за відповідь! Ми теж вважаємо що марка Іммергаз достойна уваги українського споживача. Ми продаємо ці котли, обслуговуємо їх, забезпечуємо наявність запчастин, щоб бренд продавався і надалі. І ми хочемо продавати офіційні котли. Але нажаль контрафакт дуже сильно давить ціною особливо в нашому регіоні. Недавно в Києві організовувались зустрічі з представниками заводу Іммергаз де задавались питання по контрабандних котлах в Україні, були також поїздки на завод, були розмови із поляками, які торгують Іммергазом, були розборки котлів офіційних і неофіційних до останнього шурупа, намагалися співставляти виклики клієнтів на обслуговування, опитували майстрів. Ми не могли виявити конструктивних відмінностей польських та офіційних котлів. Якщо у вас є інформація як відрізнити заводський котел Іммергаз від котла зробленого "у підвалі", будемо вдячні вам, якщо ви нею поділитесь. По бажанню можете написати особисто на адресу [email protected]
     
  5. Энки

    Энки Модератор Команда форуму

    Повідомлення:
    15.888
    Симпатії:
    15.562
    Адреса:
    Київ
    Хороший продавец - гибкий продавец. :vo:
     
    iakmak та Alex1980 подобається це.
  6. iakmak

    iakmak Бригадир

    Повідомлення:
    301
    Симпатії:
    123
    Не чув про таке, чесно скажу одразу, але я в принципі не сильно такими речами цікавлюсь. Моя справа - маленька :)
    Я не займаюсь монтажем, але обов'язково напишу вам або прямо сюди як з'ясую - треба спитати коллегу, який розбирав і може розрізнити неозброєним оком. Тим більше що у нього могли залишитись і фото і т.п.
     
  7. Alex1980

    Alex1980 Підмайстер

    Повідомлення:
    45
    Симпатії:
    13
    Адреса:
    Львов
    Буду вам дуже вдячний за інформацію!!!
     
  8. BondAl

    BondAl Новачок

    Повідомлення:
    5
    Симпатії:
    0
    Ви дарма влаштували суперечки, так як я вже "вирішив" проблему. "Водная техніка", що приїжджала, сказала що котел - стовідсоткова підробка, без будь-яких варіантів. Розібрали, зафотографували ми поспілкувались і поки все. Сказали що замінити плату можливо, але вони цим займатись не будуть, мушу шукати когось ще хто займається ремонтами. Поки не знаю, мабудь і справді буду купляти новий.
     

Поділитися цією сторінкою