Шуроповерт Bosch GSR 12 V

Тема у розділі 'Аккумуляторный, пневмо, электро и бензоинструмент', створена користувачем orex_, 8 січ 2014.

  1. Б.А.Р

    Б.А.Р Заслужений майстер

    Повідомлення:
    1.549
    Симпатії:
    923
    Адреса:
    Файне місто .
    Незнаю dntknw
    Менй заказ прийшов за 3 дні без проблем good
     
  2. orex_

    orex_ Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.987
    Симпатії:
    725
    Адреса:
    Рахів
    Був на новій пошті
    Шайби немає в посилці до ручної циркулярки ,напевно буду йти до токаря.
    - в посилці ні яких документів про мотивування суми ремонта немає, зателефонував в Київ.... получається що Основний сервіс-центер цим ""пп_шникам фопап" тільки продає запчастини по уміренних цінах, а то як вони там ремонтують, по чому продають, то вже їхня справа, і ніякого контроля немає чи доцільна ціна запчастини чи сума за саму роботу і т.д. .Перевірити суму не можна так як зновуж-таки то ПП_шник.... в договорі такого нема. То шо на мої прохання до самого ремонта уточнити суму ремонта .....це тоже справа пп_нка, він був забов`язаний інформувати (Київ каже МИ ЗАВЖДИ УЗГОДЖУЄМО ) але якщо не захотів то це його справа (управи на це нема).
    На данний момент ПП_шник сказав що вишле на мило документ в якому буде розписано шо-до чого, але так як то шо там буде прописано не можна перевірити то толку немає. Маю 5 діб для роздуму, скоріше всього напишу відмову на отрманняя посилки , буде подарок цьому козлу.
     
  3. orex_

    orex_ Заслужений майстер

    Повідомлення:
    2.987
    Симпатії:
    725
    Адреса:
    Рахів
    Доброго:Hi:.
    - повернувся шурік з ремонта , але "перевідправляв" в другий сервіс. ремонт коштував 130 грн замысть попереднього рахунку 680. все працює, (закрутив пару десяток саморізів 105мм проблем нема, побачим як буде далі).
     

Поділитися цією сторінкою