Огнебиозащита кровельных конструкций

Тема у розділі 'Кровля, мансарда, чердак', створена користувачем Vyjko, 1 гру 2013.

?

Нужно ли защищать древесину, ваше личное мнение

  1. да

    17 голосів
    85,0%
  2. нет

    1 голосів
    5,0%
  3. да но слишком дорого

    2 голосів
    10,0%
  1. Vyjko

    Vyjko Підмайстер

    Повідомлення:
    61
    Симпатії:
    21
    Адреса:
    киев
    Недавно в мене була дискусія з закзчиком нарахунок "Чи можна обробити деревину "ОТРАБОТКОЙ" використаним паливномастильним матеріалом"
    Відповідь
    Звичайно можна ЕФЕКТ буде ще той особливо при розпалюванні каміна горіти краще буде.
    З свого досвіду, обробили ми з батьком курятник, якось дуже давно, ще я в школі вчився, так от курятник завалився через чотири чи пять років, вобщим довго непростояв, довше курятник стояв необроблений нічим, причина тому був якийсь сіробуромалиновий гриб який завівся в тому курятнику, вобщим отработкой краще гвозді оброблять щоб нержавіли.
    А взагалі краще неексперементувати так як на сьогоднішній день будівельний матеріал коштує немалі гроші, а ми не такі багаті щоб купляти дешеві речі.
     
  2. Zik_zik

    Zik_zik Майстер

    Повідомлення:
    100
    Симпатії:
    28
    Тема була створена давно, але питання актуальне для мене зараз. Чим покрити дерево для даху, щоб воно горіло і щоб всякі кузьки не заводилися?
     
  3. buddybuild

    buddybuild Заслужений майстер

    Повідомлення:
    5.307
    Симпатії:
    6.176
    Адреса:
    Черкассы
    щоб дужче то солярою. дуже еффффективно горить:-D
     
  4. Vyjko

    Vyjko Підмайстер

    Повідомлення:
    61
    Симпатії:
    21
    Адреса:
    киев
    Доброго здоровля, в принципі препаратів дофіга і трошки дивитесь читаєте на етикетці, якщо цікавлять мої препарати то задавайте питання.
    --- добавлено: 23 січ 2016 у 20:47 ---
    :vo::vo::vo::vo::vo:
    --- добавлено: 23 січ 2016 у 20:54 ---
    По вогнезахисту деревини то так би мовити дуже делікатне питання зробити можна, але максимум чим вам допоможе дана вогнезахисна обробка це невідбудеться загоряння від кинутого недопалку чи від замикання електропроводки, а якщо хтось обільє соляркою і підпалить то як кажуть в такому випадку ваш вогнезахист до с......
     
    Останнє редагування модератором: 31 січ 2016
  5. Zik_zik

    Zik_zik Майстер

    Повідомлення:
    100
    Симпатії:
    28
    ой, "не"загубив)) :-D перепрошую :-[
     
  6. Vyjko

    Vyjko Підмайстер

    Повідомлення:
    61
    Симпатії:
    21
    Адреса:
    киев
    Доброго здоровля всім, хочу вам розказати про біозахисний препарат для зовнішнього застосування під назвою згідно ГОСТ 28815 "ХМ-11" Даний біозахисний препарат то є крута штука, але трохи дорогувата на даний час вона коштує 100грн за один пакет, який розводиться на 10 літрів води і вам тих 10літрів вистачить щоб обробити від 20 до 40м/кв розгорнутої поверхні деревини, після правильної обробки даним препаратом гост нам обіцяє що ваша деревина прослужить на відкритому просторі наприклад в заборах 50років і не згниє чи її непоїдять жуки, мій досвід мені каже що то мабуть правда бо вже 10 років як обробив цим препаратом деревяний стіл на дачі то він собі стоїть як нівчому небувало правда трохи потемнів але деревина ціла. Такщо якщо кому треба звертайтесь допоможу з препаратом і детально проконсультую.
     
  7. alex58887

    alex58887 Новачок

    Повідомлення:
    1
    Симпатії:
    0
    Вуйку! Як з Вами можна звязатись? Потребую косультацii. Emeil бажано, бо я у цих форумах не шарю,вже тиждень намагаюся до Вас достукаться!
     
  8. Vyjko

    Vyjko Підмайстер

    Повідомлення:
    61
    Симпатії:
    21
    Адреса:
    киев
    достукались))
     
  9. Блаж

    Блаж Прораб

    Повідомлення:
    961
    Симпатії:
    369
    а чим погане вапно? звичайне вапно не дає розповсюджувати різним шкідникам та грибкам і покрита вапном поліняка від сірника чи недопалка не займеться...вапно виділяє вуглекислий газ і це перешкоджає горінню, не кажучи про те що люба не горюча плівка на деревині перешкоджає доступу кисню.
     
  10. Vyjko

    Vyjko Підмайстер

    Повідомлення:
    61
    Симпатії:
    21
    Адреса:
    киев
    Так чудове запитання, вапно звичайно чудова і ефективна річ, все вище вами перечислене насправді діє, але є кілька але в відношенні до вапна:
    1-для того щоб все працювало згадуєм старі часи коли бабуся з дідусем кожен рік весною білили хату вапном, тобто з цього робимо висновок що вапно має ефект тимчасового захисту якщо повторно небілити.
    2- немає практичного затосування на горищах чи в приміщеннях яких виживете, там ви наприклад свою гарну вагонку в хаті вапном непобілите. це неестетично і непрактично.
     

Поділитися цією сторінкою